101030
.
-
Senki nem vesz kp ra autot. Ubersokan csak berlik es 3 ev mulva vissza kell adniuk az autot. Miert csinaljak? Mert baromira beleunnak ugyan abba az autoba par ev alatt es nekik mindig uj kell. A tobbiek meg reszletre veszik az autot. Szal tokmindegy, hogy az auto 80eze dodo.
Az autofoliazasnak semmi koze a rajtahagyom a telcsin a foliat. Ez egy diszites ami megvedi a festeket is. -

-
emlékeztek a régi kalózkodás elleni videóra a mozifilmek előtt ? :DD
részletek -
Blum #96556 12 eves Samsung TV-m taviranyitoja meg mindig bennevan a zacskojaban. :)
A regi CRT monitoromnak a VGA kabelen is meg mindig rajtavan a vedozacsko. Es meg sorolhatnam...
Van aki egyszeruen csak szeret vigyazni a cuccaira,meg akkoris ha az nem nagy ertek. -
ismerek olyanokat akik a tv távirányítót is befóliázzák... na azt se esztétikai célokból és nem is a jelentős anyagi értéke miatt.. :D -
abszolút igaz, viszont hadd mondjak ehhez valamit. nem értem az olyanokat akik csak védelmi célokból fóliáztatnak, főleg ilyen drága kocsikat, amikre nyilván nem a malacperselyből szedték ki a pénzt...ergó nem jelent majd gondot az értékvesztést elkönyvelni és venni egy újat x év múlva. az autó arra van, hogy használjuk, és nem arra, hogy fóliába csomagolva babusgassuk. akik így "a napfénytől is óvják" -szó szerint- a kocsijukat, azokat nem tudom elképzelni hogy valaha igazán élvezik a vezetését ...az jut eszembe, mint amikor valaki vesz egy új mobiltelefont, és hónapokig nem húzza le a gyári védőfóliát róla. ha esztétikai célból csináltatják azt már jobban meg tudom érteni. -
Susarc #96553 gondolom a festéklepattogzás minden tengerhez közeli lakóhelyen megvan...nyaraláskor is Görög/Spanyol/Olasz vagy Horváth városkákban olyan gány autófényezéseket látni,hogy ihajj:P -
3,5) ...az eredeti kavicsfelverődés és napkiszívás mentes festésed.. :D -
Ujra fenyezes olcsobb. Egy normalis ujrafenyezes 2 rugo korul van. Ez a vinyl se birja tovabb 3-4-5 evnel. Foleg nem a teton es a mocihazteton.
De ez tenyleg nem arra van, hogy lecsereld az auto szinet orokre. 90% az autoknak amit foliazunk mind uj es teljesen zsir fenyezese van. Floridaban rengeteg embernek, ismetlem RENGETEG embernek van olyan autoja, hogy a lakk reteg pattog le az autorol. Azok jobban jarnak ha ujrafenyeztetik az autoikat. Viszont ha van egy uj autod es a festeknek semmi baja nincs akkor lehet jobban megeri a matricazas mivel
1) nem biztos, hogy mindenkinek tetszik a matt fekete vagy esetleg az uv zold audid. Tehat nehezebb lesz eladni
2) tonkreteszed az autod erteket az ujrafenyezessel.
3)mikor mar nem kell csak lehuzod es ott az eredeti festesed...
-
olyan fóliával amivel Csocsoék dolgoznak, itthon is 500e fölött van egy olyan autó fóliázása. Mivel itthon nem fizetik meg, marad az olcsó fólia, ami esetleg 2-3-4 év után kuka -
Susarc #96549 uhh az bazidrága nem? annyiért le is fényezik.....monjuk mások az arak mint itt,de nem gondoltam bolna,hogy több mint fél millió a matrinya:P:) -
kb 5 munkanap. ez 3000 dodo volt. -
-
passz, de a szállitási díj tuti drágább :DDD -
Susarc #96545 mennyi money egy ilyen művelet? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Minőségi munka, gyorsítás nélkül mennyi időben volt? :) Egy kis próbaút is belefért? Persze szigorúan szakmai okokból... :D -
Én eddig úgy tudtam, hogy egyedül a japán autókban vannak felcserélve a kapcsolók. Amúgy minden más ugyan az, váltó, pedál. -
Angol autókban, amikben ültem minden pont úgy van, mint az európaiakban, csak átpakolva a jobb oldalra.. Ostoba egy cucc. Bal kézzel kitolni egyesbe például atom hülye érzés. :DD -
ez még nem vonja maga után h az index jobb oldalon legyen. vezettem már több jobb kormányos autót és azokon a balon volt. valoszinu azert van igy, mert ez egy holden. -
mert jobb kormányos te észlény -
-
Na lewrappoltunk egy GTR-t is.
-
-
Blum #96535 Arab-piacos beutese van. Legalabbis leginkabb a turbanos kollegakat tudom elkepzelni egy ilyenben a sivatag kozepen :D -
wienci #96534 Új típusú autókat (max. 3 éves) keresünk fotózáshoz Budapesten 2013. aug. 15-ig! Rendszám retusálva lesz, megkapod a képeket és lemosatjuk a verdád! 1 órás elfoglaltság, kit érdekel? Jelentkezni itt: [email protected] vagy 20 3278437. -

-
-
titta cifi! -
Link -
Nem rossz ez:
-
Érdemes megnézni a csatorna többi feltöltését is, kiváló minőségű videói vannak. -
-
Mi ez a trollcunami? -
shellnitro #96525 egyik ismerősöm írt egy autós gengszter RAP zenét, szerintem tök jó lett eddig, ezért kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
Szám címe: Ilyen ez a faramuci helyzet
Jaj de szépen csillog a felni
Ez nem véletlen, nézd az emblémát testvér és jól jegyezd meg
Ha rádvillogok 200-nál én nem viccelek
Keményed toljad öcsém különben elverlek!
Hát ilyen ez, ilyen ez a faramuci helyzet
Igazságtalan vagy nem, de jól jegyezd meg
Ellenem kiállni nem okos döntés
De ha mégis így döntesz megkapod az elismerést
Mivel én vagyok a legkeményebb harcos, hiába sok a lóerőd, semmit sem ér
Ide tudás kell öcsém és merészség
Ha nincs a pucádba vér akkor már beégtél
Ide kemény fiúk jönnek és csillogó gépek
Úgyhogy mutasd meg hogy mit tudsz, nincs mitől félned
Repesztünk a Shell-re 100-as benyát venni
De ha nincs rá pénzed hát ezt benézted!
Hát ilyen ez, ilyen ez a faramuci helyzet -