101030
.
-
alákukkantottam amennyire birtam de pontosan nem tudnám megmondani mi lehet az amiből jön az olaj. a motor alatt van vmi müanyag borítás szerü vmi, annak van egy pici kitornyosuló pontja hátrafele(de még a motor alatt van). na annak a kitornyosuló izének a "csúcsa" olajos. -
Borg #55993 Az olajbetöltőnél csak akkor köpködi az olajat, ha nagy a kartergáz, és rossz is a tömítés ott.
Amúgy gumicsövön nem vezetnek olajat a motortérben. Szóval ha folyik valahol, az csak tömítésnél vagy szimmeringnél lehet. -
Álj fel egy padkára! -
Egy kézimosóban veresd le és pár km után bújj alá.Lehet főtengelyszimmering /szar ügy/,v. valamelyik tömítés /karter,hengerfej-,szelepfedél/ de folyhat az adagolóból is.Elég zsúfolt motortér a tiéd,nem könnyű kideríteni sem,hát még a csere.1 nap egy tenyérnyi igen sok! -
az a baj hogy nincs aknám hogy betudjak nézni alá, beférni meg nemlehet, túl alacsony. azt tudom hogy az omegák tipikusan köpködik az olajat magukból, a beöntő nyílás körül pl olajos is bár nem ugy vettem észre mintha onnan folyt volna le -
talán meg kéne nézni honnan szivárog...
nekem a kartertömítés engedett el anno mindig az Omegán, bár az más motorú volt mint a tied... -
a kocsiból csöpög (valószinüleg) a motorolaj, kb 1 nap alatt egy kisebb tenyérnyi, nem tócsa. csövek öregedése miatt lehet vagy esetleg vmi komolyabb gond lehet, nincs valakinek ötlete? -
Hát egy Rolls Silver Shadow coupét elfogadnék én is :) Igaz nem nyitott, de 2 ajtós. -
Annak a berendezése most nincs előttem, csak az orra. Azt azért elfogadnám még fedett változatban is:) -
rolls? :) -
Nyilván a 4 (vagy 5?) ülés érdemelte ki ezt az elnevezést, egy kabrió azért csak stílusosabb 2 üléssel. -
A családi utazókabrió új fogalom nekem.
Ez egy kétfős család, vagy még két max 2éves gyerek a hátsó ülésre?
Csomagok? Pelus? Ezek hova mennek? -
2 csuklója van. Ergó nem kell neki nagyobb fordulókör, mint egy mezei csukló nélküli busznak. -
Lexus LF-A a ringen
nagyon allatul szol a v10 majdnem mint a porsche gt!!! -
es ezzel hogy mennek??? marmin.. ez a mindenhol 3 savot fognak igenybevenni hogy bevegyenek egy kanyart? -
Már csak az kéne :D Elég volt nekünk a Honda :D -
-
DJ BP #55977 nem csak valahogy mintha kötözködős kedved lenne :) -
Borg #55976 Miért lenne bajom? -
DJ BP #55975 Nem értem mi bajod most, nem dícsérte senki a BMW-t -
Borg #55974 Ja szóval az a hihetetlen, hogy a BMW volt ilyen böszme, hogy ilyen erős motort+váltót rakott a 3-as kupéba ?:) Mert azért a súlykülönbség is tetemes lehet.
Amúgy ez az 5.5-6 sec úgyis kb az abszolút alja, amit ilyen jellegű autókból ki lehet hozni. Nagyon több lóerőt a gyorsulásra már úgysem tudnának levinni hatékonyan az útra. Szóval amelyik autót még hegyezik erre, azok kb a 6sec körüli értéknél fognak találkozni, 5.5 alá meg nem valószínű, hogy bármelyiket le lehet majd nyomni. Az már igencsak a vérsportkocsik területe, főleg összkerék hajtással. -
DJ BP #55973 sztem a hihetetlent erre értette:
Hihetetlen. Most tényleg, van annak valami értelme, hogy egy kulturált családi utazókabrióval Evókat gyorsulgassunk le?
Tehát hogy egy automata kabrió legyorsul egy EVO-t -
"nagyjából fél autóhossznyival, kb. 100-ig"
Tehát az arc max fél másodperccel volt lassabb a katalógusadatnál >> nem váltott rosszul..
Nem azért emeltem amúgy ki ezt a részt mert japán vs. bmw vitát akartam indítani, hanem mert jó poén az utolsó sor -.- -
Borg #55971 Ha ezt mondta, akkor mi volt rajta "hihetetlen"? -
DJ BP #55970 uugyanezt mondta ő is nem? -
Ez meg OMG :D -
Borg #55968 Még szerencse, hogy a 6sec ami autómatával van mérve könnyebben teljesül, mint az 5.7 manuállal, ami ugye sofőr függő. Azt meg meg ne magyarázza, hogy 3 tizedet észrevesz a másik váltási sebességén, mert ugye azt irta, hogy "pedig jól váltott". Az automata mindig jól vált, a manuális meg a usertől függ. -
"Nem fölényesen, de simán és egyértelműen legyorsulta, nagyjából fél autóhossznyival, kb. 100-ig. Pedig a srác nem váltott rosszul. A hivatalos 0-100 adat 6 másodperc, az Evóé 5,7, de ahhoz a három tizedhez mindent tökéletesen kell csinálni, ideális körülmények között. Hihetetlen. Most tényleg, van annak valami értelme, hogy egy kulturált családi utazókabrióval Evókat gyorsulgassunk le? (Aki igennel válaszolt, tartson bűnbánatot és szigorú önvizsgálatot, mert a helyes válasz a NEM.)"
:D
@ TotalCar -
De ott feszült rajtuk a hatalmas Carbon felirat, mely gondolom az NFS játékát hivatott reklámozni... Mind a Gallardon, mind az EVO-n ott éktelenkedett.. -
Félreértitek szerintem.
A Rózsadomb autó szokta tényleg így szponzorálni ezeket a versenyeket, legutóbb Ákos is egy Ferrarival gyorsult, ettől függetlenül természetesen nincs ilyenje. -
hát mivel a crystal énekese ült a corvetteben és ő beszélt róla hogy egy régi álma vált valóra amikor megvette, gáspár meg az evoban és a lamboban, ezért igy tünt logikusnak a dolog -
ZsirosKenyer #55963 jaja, mindig nyilatkoznak hogy itthon nem lehet megélni a sztárságból, meg bezzeg nyugaton..aztán tessék. -
ZsirosKenyer #55962 (Április 16-án az autók mellett néhány híresség is megfordult az EVO Gyorsulási Versenyen, illetve a Hungaroring célegyenesében. Közülük is a megasztáros Gáspár Laci volt a legaktívabb Mitsubishi EVO VIII-asával és Corvette-jével.) - de mindegy, nem lényeg. több posztot nem érdemel meg egy gyér celeb sem =]
amúgy van egy használtautókereskedés aki reklámból kölcsönadogatja a lambokat minden hírességnek ha fizetnek(anno győzikére is azt hitték lamboja van) - lehet hogy gáspárt is így láttad -
Azért durva,hogy ennyi pénzt kaszálnak.... -
mervedes-benz
fasze' nem e'rted?
-
Borg #55959 Mi az a mervi wagon? -
lol paszmek.. valamelyik buzi arab sultan rendelt maganak 10 db merci wagont... perse romma tuningolva.. a motor a zondabol szarmazo 7.3 as szornyeteg.... -
(gáspáré a lambo+evo volt, a corvette a crystal énekesé) -
Ismeros a dolog, en is voltam fiatal.:)
Hidd el idovel valtozik az ember, persze nem feltetlenul drasztikusan. -
Legalább ne lenne olyan beképzelt faszparaszt, mint ahogy állandóan előadja magát. Tőlem akár Enzoja is lehet, amíg nem töri meg az én autómat.