101030
.
  • DJ BP
    akkor sem értem mi a gond. Ne legyen több kombi, mert már sok van? :)

,,az árán kívül nem nyújt annyival többet a Ceed a többieknél."

Szted az nem elég nagy érv sokaknak, főleg itthon? :)
  • Taranov
    Nagyon sok hasonló autó van már, az árán kívül nem nyújt annyival többet a Ceed a többieknél.
  • DJ BP
    Ezt most nem értem
  • Taranov
    Nem rossz, csak annyi ilyen van már. Golf, Astra GTC, franciák minden mennyiségben, Bravo stb. stb., ez nem hiányzott a piacról.
  • DJ BP
    3-ajtós Ceed, sztem egész jó
  • SötétBarom
    Commentek elég loálosak :D Megdöbbentő, hogy elhiszik, hogy az autóik jobbak az európai/japán autóknál :DDD
  • whiskeyman
    csórikám..így járt :o
  • DJ BP
    Mert aki ilyen böszme presztizs-SUV-ot akar, az tuti németet fog venni, nem pözsót...

Jó azok a nagy SUVOK 14 millánál indulnak :). Ez RAV4, X-TRAIL, CRV konkurens, ne tévesszen meg, ez sem nagyobb. Nekem sem kéne, az újított X-TRAIL az megtetszett, böszme, strapabíró, baltaarcú :)
  • desigo
    Engem a Skoda Roomsterre emlékeztet

[azisegyhányadék...]
  • CSOCSO
    lexus is250
  • CSOCSO
    x2
  • Tufa
    Autóvásárlásnál kifizettem a kötelező biztosítást amely 09.30ig tart (06.15én lett kötve), viszont küldtek nekem egy csekket, 07.01től 09.30ig szóló biztosításról. A vásárlásnál kötött biztosítás ára különböző közvetítői+tagsági(máv) díj miatt 34ezer volt, a csekken 22ezer van már. Ez vmi számlázási baki lehet vagy tényleg 56ezer forintot kéne kifizetnem? Volt már valakinek hasonló problémája?
  • DJ BP
    Mercedes C kategóriában nem vennék autót, max. Alfát esetleg :) De nem, 10 millió elköltését másképp csinálnám.
    9-3-ast még esetleg, mert elég jól akcióznak mostanában, 8-ból már elég fullost ki lehet hozni :)
    BMW-t, Mercit nem
  • desigo
    a minőségért fizetni kell :)

Te melyiktől vennél új autót ha megtehetnéd?
  • SötétBarom
    Ssangyong jobb :DDD
  • Borg
    Ja hát muttinak bevásárlóautónak, meg a gyerekeket hurcolászni. A többi pözsót is erre veszik, de az a kérdés, hogy ez a közönség ki fog e adni annyit, amennyibe ez kerül majd. Mert nem entry level suv-nak tűnik.
  • Taranov
    Hát veszik a Peugeotnak minden modelljét, biztos ezt is fogják.
  • Borg
    Csak azt nem tudom ki lesz ennek a célközönsége. Mert aki ilyen böszme presztizs-SUV-ot akar, az tuti németet fog venni, nem pözsót... (aki meg megbízhatót és jót, az CRV-t, aki meg óccsót az ssangyongot..)
  • ZsirosKenyer
    broáf.
  • desigo

• Borg
    Amerika legzöldebb autói

1. Civic GX (gázüzemű)
    ...
    Utolsó: Touareg V10 TDI :D
  • Tufa
    Tud valaki olyan fórumot ahol veterán motoros bőr cuccok felujításával foglalkoznak? A Családban elkezdtünk ezzel foglalkozni (kb 18éves bőrős multal) és jó lenne tudni egykét cucc árát...
  • Borg
    Az összes amerikai vényóc is ilyen... sógor transam-jében valami 300 az alapjárat, és 2500-3000 már a felső tartománynak számít :)
  • SötétBarom
    LOL sebességmutató gyorsabban ér körbe mint a fordulatszámmérő :D
    Nem szar
  • I.C.ram
    Ja a 116os jó, és baromi sok van még mindig belőle. Ha mindennap kocsival jársz, akkor max második autónak is jó lehet. Ugyanaz a 2.8-as motor van a legkisebb változatban, mint az enyémben, és nem eszik olyan sokat. 9-13 lityót eszik állapottól függően, de optimális esetben kb ennyit, viszont nagyon zsír kis motor. 186 lóerő az injektoros változat.

De voltam most kedden Merci találkozón, és ott az egyik embernek egy 500SEL-je volt. vényóc 5 literes motorral. Na az durva volt tényleg, és a tulaj elmondása szerint 10-15 között eszik, de 15 fölött még soha nem fogyasztott. Meg is tudom érteni, mert 200nál pörög max 3ezret :D
  • pszihopata
    Emlékszem.A fotót is láttam,ha jól emlékszem a tiédről volt fenn.Nekem a 116 tetszik a legjobban,de ezt már írtam régebben.Egyébként pont ma láttam egy fehér 114-et.Sajnálom hogy kimaradt az életemből a merci,egy hajszálon múlt.De még vehetek 1 milláért már tutit kapok,végülis nem olyan vészes az áruk.Sajnos a benzinár ellenük dolgozik.
  • I.C.ram
    Nekem W114 van :)
  • pszihopata
    Nem is rólad írtam !Amúgy tudhatod,ha emlékszel,hogy én is imádom a w-116-ot,és a többit is!
  • I.C.ram
    Soha nem volt 34 évnél fiatalabb Mercim, BMWm, szóval úgy érzem nem az én ingem :)
  • pszihopata
    Elérzékenyültél?Csak nehogy magadra vedd,azért nem S-osztályt írtam!
  • I.C.ram
    nagyon szép gondolatok... hüpp hüpp
  • pszihopata
    Tényleg gáz ha jobban belegondolunk!Ezzel teljesen egyetértek!Aki az alapján vesz kocsit,hogy a társadalmi helyzete mit fogad el vagy mit nem,annak baj van az önértékelésével.Attól retteg hogy a hasonszőrüek kivetik maguk közül.Az ilyen embereket mindíg szánakozva néztem,mert életük egy gusztustalan piti színjáték.Kis hazánkra ez fokozottan érvényes,A8 az albérlet előtt itt mindennapos.

Persze az ember fiatalon az erős és drága autókért rajong,de aki néha odataposott egy-két durvább járműnek,rájön hogy a világot ezzel sem fogja megváltani.
  • I.C.ram
    Voltam most kedden merci találkozón a Felvonulási téren, hogy megbeszéljem a kárpitossal dolgokat. Volt ott pár 126os merci 5ezres vényóc :) Hát elég durva egy autó. Mindig is tetszett az olajsejk merci, de ez valami hihetetlen. Kegyetlen durva hangja van, és megy mint a disznó. Belül olyan elektronikák vannak, hogy teljesen ledöbbentem egy 80-as évekbeli autón. Az ülés elektromos irányítható 10 irányba legalább. Kemény volt nagyon.
  • ZsirosKenyer
    eleve az hogy "presztizsautó" mennyire szar cucc. Hogy lehet már az alapján autót venni hogy másoknak mi tetszik és mit tisztelnek. Komplexusos szániság.
  • desigo
    ez szívás...
  • Csabesz6
  • SötétBarom
    LOL :)

"Figyelmes olvasóink pedig könnyen kikövetkeztethetik, hogy az elkövetkezendő hetekben milyen tesztek várhatóak! :)"

Jövő héten jön a vak menetpróba
    "Hmm, ez nagyon jól megy, de kerreg, biztos dízel BM.. KRZZZZSSDDD!!! *füst*
  • pszihopata
    Minden autótesztet így kellene kezdeni,csukott szemmel!
  • Taranov
    Hát nevetségesek ezek az új 5-ös BMW-k, véletlenül sem akarok dicsekedni, de a környéken már mindenki ilyennel jár (vagy A6-tal), és olyan fapados verziókat vesznek, hogy az nemigaz. Alapmotor, alap szereltség, komolyan mondom, hogy csak a presztízs miatt jobb egy Passatnál, Mazda 6-nál, Accordnál, 156-nál, Vectránál és így tovább.
  • Taranov
    Tényleg érdekes.
    Ennél már csak az érdekesebb, hogy megszóltak a BMW-belső kritizálása miatt, pedig nekem pont az lenne a feltevésem, hogy egy német autó csak fapadosabb belülről, mint mondjuk egy nem is tudom mi.
    Ha csak arra gondolunk, hogy milyen belső tere van egy Jaguarnak, egy Lanciának vagy akár csak egy Rover 75-nek. Mindenesetre szerintem az Audi és a BMW simán megteheti, hogy sok pénzért olyan utasteret ad, ami kevesebbet ér, hiszen a márka miatt is megveszik.