101030
.
  • whiskeyman
    a állatja -.-
  • CSOCSO
    "vegyék be a kresz-oktatásba a nemzetközi drag jelzéseket (intés vagy 3. dudára indulás) :D"

LOOOL ez mekkora:D:D:D:D:D:D:D:D:D valaki fogalmazza mar ezt megs zepen hogy mikent nezne ki a kresz konyvben:D:D:D
  • ZsirosKenyer
    lol. Bár az ilyen egyszercsak vki elkezdi nyomni gyorsulások nem túl hitelesek.

pl. egyik nap mellémgurult menet közben egy ilyen cuki 1.4 pözsó, aztán az arc rámnézett és elkezdte padlóig tolni , miközben én gurultam motorfékkel tovább. Aztán mikor kanyarodott el fülig ért a szája a vigyortól, már el is képzeltem ahol a pözsó klubban meséli hogy lenyom mindenkit, meg holnaptól a "Suzuki a ti autótok" matrica mellé kirak egy hondajelet lepisilő figurát is.

Szóval én azt mondom vegyék be a kresz-oktatásba a nemzetközi drag jelzéseket (intés vagy 3. dudára indulás) :D
  • SötétBarom
    Ouh.. Diablonak meg a countachnak valami botrányjó hangja van.. Abból az időszakból amikor még az autók hangja nem volt "engineered"..
  • Taranov
    Visszatekertem, amikor megláttam a mercit. Már azt hittem, képzelődöm.
  • DJ BP
    Olasz fanoknak :D (is :)

vid
  • Taranov
    Hát ez sem kupé. Az utóbbi időben egy fejlesztésnek láttam értelmét, a limuzin-kupénak, hisz lehet, hogy valaki úgy szeretné élvezni a kupéélményt, hogy közben a kényelem is megmarad. De a SUV-kupé már egy kicsit erőltetett.
  • DJ BP
    Q7 az egy batár, az nem kupé, csak baromi hosszú :D
  • Taranov
    Gondolom majmolni kell a Q7-et. Egyébként számomra már nagyon unalmasak ezek a modellek, semmi egyedi nincs benne.
    Egyre inkább kezd tetszeni a Mercedes viszont, ami legalább a hagyományokat követi, ha már ötlet nincs.
  • DJ BP
    amúgymeg felemelt 3-as kombi...

Meg egy SUV legyen szögletes valamennyire, nem egy sima kombi...
  • DJ BP
    na ennek a kategóriának mi értelme?

X4 (későbbi X3 SUV ,,kupéja")
  • CSOCSO
    ?
  • Ronny
    ha ólommérgezést akarsz kapni akkor ez egy jó módszer:)
  • CSOCSO
    akkor jo:)
  • DJ BP
    Mi még most fábri show időszakban élünk :D
  • DJ BP
    hát ezt sem várják otthon :DD
  • CSOCSO
    kurvajo:D de eskuszom ez kb a fabri show idoszakbol remlik.. lehetseges?
  • SötétBarom
    :ooo
  • CSOCSO
    nem a szomszedokkal.. hanem egy kocsog fekaval... vett tolem valamit.. csak lehet hogy lopott kartyaval.. meg nemtudom.. ha a penzem altunik akkor az azt jelenti hogy a valaki eszrevette hogy elloptaka manijat es en nem kapom meg a manit.. nahde akkor jon hogy odamegyek a cimere es korbeontom az autojat... baratok kozt is 1000 dodo egy alap festes.

persze attol fugg mennyire ontom le mindenhol az autot..
  • desigo
    Gondok vannak a szomszédokkal? :)

Itt bármelyik festékboltban lehet kapni,próbáld meg ott is egyben hátha van.
  • DJ BP
    El is hiszem hogy szarul van egy ilyen után...
  • fifi
    a WR-ben utazó mindkét tagot ismerem...
    ráadásul az autó soförjére akarják verni állítólag a balhét...a B1-en utazó mókus még most is elég szarul van...
  • SötétBarom
    Nyilván nem.. #56208

Btw gondolom 1.9tdi volt..
  • DJ BP
    ismerős két BMW 7-ese is szarakodott... Te mégis imádod, na ugye, és ez így van jól
  • DJ BP
    valahogy én is megutáltam, nem tudok konkrét okot rá, egyszerűen semmi kedvem odamenni :)
  • Taranov
    Ilyen nagy példányszámban gyártott autónál előfordulnak hibás darabok, egy hiteles hibastatisztika még csak jelent valamit, de egy eset...
  • Taranov
    Igazán érdekes dolgok történnek a Tescoban. Valahogy nem sajnálom, hogy nem járok.
  • Csabesz6
    fiat brava-ja van ha jól tudom:),amit meghuzott oldalró vki ,szal megyünk és megverjük.+toyotás tárcsa van rajta,és nemrég vette az autót:D
    nah elég pontos voltam?
  • CSOCSO
    valaki tudja hogy az a nagyon eros festekmaro (kromofag) az micsoda? hogy tudnek hozzajutni amcsiban?
  • MaSzKa
    haweréknak most fingott ki a Renaultjuk a komputer letiltotta az ABS + Servo-t csak 30-cal megy

volt 1-2 baj már vele ha újra vennének autót akkor biztos nem clio lenne
  • MaSzKa
    csak nem BMW M3-asod van?
  • SötétBarom
    LoLz..

Megyek ki shopni tecsoba vasárnapi ebédhez cucct (kb éjfélkor)..
    Pénztárnál áll előttem egy tag, épp felvértezte magát tesco ruházattal (égés1), közben elég pofátlanül bambulta a csajomat..
    Jövünk ki, tag látványosan betolat a kijárat elő, bicepsz (nevetséges) fölött mindennél lazábban les.. Megvirítja a fater A6osát (kombi, 19es RS felni, kombi-> égés2), majd miközben szállunk be megy még két kört a parkolóban..
    Kifelé lámpa után mellémgurul, sokat mondóan áttekint, majd elrúgja az audit :D Szegénynek nagyon elnyúlt a szája miután kb 200men kapott majdnem 2 autóhosszt (egés3)..

• SötétBarom
    Ejb@zmeg, az frankón beleállt a verdába :C
  • DJ BP
    azért ez se semmi

Békésen közlekedett ez a ,,szegény" motoros is biztos...
  • Borg
    Hát azért valszeg nem egy fair karambol volt ez, az oldszkúl autó kicsit szarabbul érkezhetett a dologba.
  • SötétBarom
    Modern vs. oldszkúl autó @ Nagybajom
  • DJ BP
    DSG a legjobb :D
  • SötétBarom
    Automata nem reccsen
  • Borg
    Ez pont az, amit irtam. Egyenes fogazású hátrameneti fogaskerék, szinkronizálás nékül. Igy működik és kész.
  • Taranov
    Hát ez rajtad nem sokat segít :)