101030
.
-
DJ BP #56315 Ugye USA-ban ez az Accord
-
DJ BP #56314 nekem pl. egyszerűen randák az amcsi Accordok :DD Sima 4 ajtós európai jobban néz ki, (USA-ban ugye Acura TSX) -
ZsirosKenyer #56313 :DDDDD
hagyjuk már ezt a mi hasonlít mire baromságot. Tudom, ha a csomagtartóba benyúlna a lámpa akkor már nem mercis lenne hanem béemwés, ha keskenyebb lenne akkor alfa koppintás és különbenis az egész lexusos. taps..
-
Ez?
-
Az alsó meg Lexus. -
Most nem ez a lényeg!!!
-
Elég mercis a fara a fölsőnek. -
Na ne:
Sztem inkább legend coupenak kéne hívni.. Lehet, hogy azér unszimpatizálok vele, mert az egyetlen legend tulaj akit ismerek egy akkora gyökér állat, hogy borzalom :|
Egy accord type-s mondjuk télleg veszett jó. De ez?
-
ZsirosKenyer #56307 hát nekem eszembe nem jutott volna róla a legend, még az accordra is max nyomokban hasonlít, de ha már itt tartunk az alfánál meg az összes új modellnek ugyanaz az orra, szóval nem értem miért baj ha hasonlít bármelyik elődre is.
Nekem tetszik nagyon. -
Most hogy jobban megnéztem, ez valami atomszarul néz ki :DDDD
Ez félig legend, félig accord, meg aránytalan.. Civic coupe nagyságrendekkle gutabb (a sima civic is).. Meg a sima accord is. Meg az RSX is. Meg úgy zusammen ez a legrondább honda szvsz :DDD (az új legend után)
el tom képzelni amugy h élőben jó -
Megjöttem a nyaralásból.
Borg: Kurvára ott vannak az új traffipaxok, ahol mondtam :D Mind a 6. -
Well, actually... -
ZsirosKenyer #56303 brendnyú accord coupé örrájvd
-
Érdemes politikusnak lenni ... -
szégyen. -
És végül, ötödször: már megint nyomaszt a Hatalom pofátlan arisztokratikus gőgje. Kormányzati negyedet építünk magunknak a Nyugatinál, az abszolút belvárosban? Te meg, alattvaló, fizess, ha a színünk elé akarsz járulni? Ül a polgármester, képviselő, főosztályvezető az én adómból vett, én adómból tankolt, én adómból parkolt, én adómból zöldkártyázó, vizsgázó hivatali Audijában, amin ott az adómból fizetett pályamatrica; amit a júzer nem íratott a nevére súlyos illetékek árán, nem fizetett utána regadót. És közben úgy gondolja, kivet még egy sarcot a nyájra, újra megszivat minket egy kicsit, ne urizáljanak már annyian automobillal? Tudom, hogy demagóg, meg biztos irigy vagyok, de azért idegesítő, nem?
Dugóadó,dugjátok a ......! -
[URL=http://totalcar.hu/magazin/technika/atveres1/]
[/URL]
-
[URL=http://belsoseg.blog.hu/2007/08/14/spider_vs_lambo]
[/URL]
-
Borg #56297 tomtom -
Ez milyen progi? -
Borg #56295 Ma bejelentette a navim menet közben az S6-os autópályán Wiener Neustadt előtt, hogy "Bal oldali kijárat következik". Nézek hülyén, hát mondom erre kiváncsi leszek :D
Aztán kiderült, hogy az Y elágazást hívta így, ahol balra kellett mennem :) -
audi -
SCHUSZTER A8 750BHP
KASZAS A7 300BHP
VOGELSINGER A6 550BHP
KOVACS A8 750BHP
Ők tudnak valamit
atöbbiek meg keresik még... -
mahalo #56292 Ezekről mi a véleményetek?
Alap Verdák :) -
Reklám? -
Ha többet akartok látni:www.autoskepekfoto.extra.hu -
DJ BP #56289 meg akiknek 3x több pénzük van :DDD -
ZsirosKenyer #56288 azoknak akiknek tetszik a viper de az amcsi autókban nem bíznak -
hat inkabb siman vipernak tunik a kipuf es a segge miatt.. de a belseje viszont mercedes.... mijafaxert csinal ilyet a merci?? nem ertem.. -
Ez így elmaszkolva egy viper/slr mutánsnak tűnik..(75% viper) -
Amennyiben nem japánok,természetesen!
-
Szerinted léteznek független tesztelők? Akik a japánokat sorolják előre, azok függetlenek? -
mahalo #56283 Sziasztok!
Aki szereti a gyorsulásokat annak szeretném a figyelmébe ajánlani a következő rendezvényt:
Első Nemzetközi Gyorsulási Futam Pénzdíjakkal és Nemzetközi versenyzőkkel!
Helyszín / Időpont: TÖKÖL - 2007.AUGUSZTUS.18
Rádi szlalom Kupa, Tuning Autó Szépségverseny, Humma hangnyomás +
L É G I B E M U T A T Ó ( A Redbull Air Race-es srácok fognak gyakorlatozni ;) )
Kapunyitás: 10:00 / Nevezés 15:00 / Döntők: 20:00
A már regisztrált versenyzők listája:
http://www.eeslc.com/driverreg.html
Bővebb info:
http://www.futam.hu
Elnézést ha esetleg off volt! -
wtf??? -
Hazugságban nem lehet élni...
-
DJ BP #56280 Hondások hogy idegyűlnek ilyenkor :DDD -
Ha elfogy a kőolaj
Akárhogy is vesszük, előbb-utóbb nem lesz benzin. Gázolaj sem. Jönnek a hibridek, az oxigént lehelő dízelek, az atomból táplálkozó üzemanyagcellák. De melyik az életképes a sok izé-hajtás közül? -
Nemá, hogy lenne fék? Irakba is békét csinálni mentek ugyhogy kuss :D
Meg amugy is, életfogytiggaris chrysler FTW.. ^^ -
ZsirosKenyer #56277 FAKE :D
1 hónappal ezelőtt még erről volt szó:
A Honda az élre ugrott a legújabb J.D. Power elégedettségi felmérés szerint, mivel annyi kategóriában győzedelmeskedett, mint soha még eddig egyetlen más gyártó sem. Dicséret illeti még a Porschét, a BMW-t, illetve a Mercedest is.
A lista másik felén természetesen a lúzerek tanyáznak: az utolsó helyeken a Chrysler márkái, a Jeep, a Chrysler, és a Dodge állnak, szerencsétlen Isuzu pedig egész egyszerűen már nem is szerepel a listán, pedig tavaly még legalább rajta volt.
máshol is:
Honda wins reliability plaudits
Honda has practically swept the board in this year’s Which? Car reliability survey, the biggest-ever owner satisfaction survey in the UK with almost 100,000 cars* rated.
Notable disappointments are the VW Passat, contrary to Volkswagen’s reputation for reliability, the Peugeot 307 and Renault Megane, all with 82 per cent. -
DJ BP #56276 ez vicc amit művelnek... a 8 literes 3 tonnás pickup meg vígan járkál