101030
.
  • SötétBarom
    Van egy idiota ismerősöm, most kenték meg 27ezerre, mer a marha neonnal ment autópályán, utána meg nem tudta kivenni az elsősegélyládát a mélynyomótól.. :DD
  • ZsirosKenyer
    hát nemtudom, mikor én néztem autót ebben az évjárat/árkategóriában nem igen találtam értelemesen kinézőt. Nameg persze a technika is fontos volt, meg a feeling. Mielőtt vettem több azonos életkorút kipróbáltam a kereskedésben de elég rattyer volt az összes. A hondát volt a legjobb vezetni.

Ha meg feltűnő akarsz lenni rakd tele kék ledekkel + mélyládával
  • DJ BP
    mondjuk a ,,régebbi" Hondákat a technikája inkább eladja, mint a külseje :) (persze nem azt mondom ezzel, hogy rondák, nem olyan feltűnő na)
  • ZsirosKenyer
    szerinted miért vettem Hondát? Mert az tetszett a legjobban.(külsőre is)
  • DJ BP
    én meg azt nem értem, miért gondolja minden olaszautó fan, hogy az adott autónak mindenkinek tetszenie kell? Teljesen szubjektív, nekem a Thesis egy ronda autó, oldalról egy Lincoln sziluettje is feltűnik, az orra érdekes, de a többi. Valakinek meg a kedvence, de számomra formára a 607-es sokkal jobban sikerült (persze nem venném meg soha :D)
  • Kit--Kat
    Ha nem lenne az, nyilván nem vennéd magadra, mint a Hondák védőszentje és nem kezdenél 1ből személyeskedni
  • Borg
    Fúha, valakitől nagyon okosat hallottál. És még egy új szó is volt benne! Csak igaz lehet.
  • Kit--Kat
    Meglepő hogy 1 Hondásnak, gondjai vannak az Alfák orrával, azt hittem e márka imádói a külsőségekben kozmopoliták:P
  • ZsirosKenyer
    egyébként ugye ezeket már kínában gyártják? bár szerintem még jót is tesz neki, a mediterrán vérmérsekletűek nem a precíz autóösszerakásról híresek ;)
  • ZsirosKenyer
    tetszik az új alfák orra, végre sikerült eltalálni a tervezőknek. Az előzőek oldalról-hátulról jók voltak de az orruk számomra gusztustalan volt :C
  • beneizs

Ha többet akartok látni:
    www.autoskepekfoto.extra.hu
  • DJ BP
    :)

Az Alfa 159 kínálata új , TI változatokkal bővült. TI, mint Turismo Internazionale, a név, melyet az Alfa Romeo egykor kizárólag a leggazdagabban felszerelt autóinak jelzésére használt. Ezek szériamodellek voltak, melyeket stílusos kiegészítésekkel és mechanikai finomításokkal, mindennapi használatra való sportkocsikká varázsoltak. És ma ez a két egyszerű, de dicsőséges betű újra feltűnik az Alfa 159 család autóin (a limuzinon és a Sportwagonon egyaránt). A sportos átalakításokat rögtön a gyárban végzik el, ami garantálja az Alfa Romeókon elvégzett finomítások minőségét.

A fiatal, dinamikus közönség számára kínált TI modellek vezetése izgalmas és szórakoztató, kezelhetőségük jobb, és erőteljesebb fékeket kapnak. Röviden, ezek olyan dinamikus modellek, melyek vezetése közutakon is a versenypályák érzetét biztosítja.

Ezek a modellek olyan vásárlóknak szólnak, akik sportosság szempontjából a maximumot kívánják. És azt akarják, hogy mások is tudjanak erről, jóllehet feltűnéstől mentesen igyekeznek ezt mások tudtára hozni. Ezért az autó külső vonalait nem változtatták meg radikálisan, és a módosítások csak pár részletet érintenek. Ezért a TI modellek hovatartozása továbbra is azonnal felismerhető kívülről, és még magabiztosabbnak tűnnek, szinte az úthoz ragadnak, ültetett futóművük, szélesebb gumijaik, 19 colos felnijeik és vörös féknyergű nagyobb féktárcsáik és a bi-xenon fényszórók miatt.

Belül a bőrborítású, sportos formájú ülések, a kiváló fogású új sportkormány, a perforált bőrrel borított váltógomb, valamint a sötét burkolatú tetőkárpit fejezik ki a TI-hangulatot. A sportos hatást a műszerfal rajzolata, a TI-logóval ellátott pedálok és küszöbök is nyilvánvalóvá teszik. Végül a polírozott alumínium betétek és külső visszapillantó tükörházak (opcionális) jellemzik ezt a különleges változatot, melyet kiemelkedő szériafelszereltséggel láttak el, ebbe többek között beletartozik a kétzónás légkondicionáló és a VDC rendszer is.

Ezek az autók fantasztikus érzést és autentikus vezetési élményt biztosítanak, száz százalékban képviselik a márka értékeit, egyben világszerte a sportosság nagykövetei. Egy szóval, az új TI felszereltség a tökéletes választás azoknak a vásárlóknak, akik szeretnének belépni az Alfa Romeo sportos világába.
  • DJ BP
    occsó nem lesz :D

Amúgy mit tudni, mikor teszik bele az új 180 lovas biturbó 1,9-est? Mert azzal már állat lehet :)
  • SötétBarom
    Inkább maradok európánál. :)

Only a small number of Alfa Romeos have ever carried the famous two-letter designation, TI. Now it’s the turn of the Alfa 159 saloon and Sportwagon to carry the famous TI initials. Short for Turismo Internazionale, the TI badge now appears on several versions. The range-enhancing Alfa 159 TI line-up benefits from a unique body kit, lowered sports suspension, 19-inch alloy wheels, red Brembo brake callipers all-round, plus chrome effect door mirrors and exhaust.

Inside these TI models, electrically adjustable and heated leather front sports seats top the list of interior changes, along with new sports dials, aluminium sports pedals, kick plates and trim inserts. A leather-clad sports steering wheel and gear knob are also included in the sporty specification list.

Drivers can choose from three powerful yet flexible engines. There are two petrol units: a 2.2 JTS and 3.2 JTS V6; and one diesel option: a 2.4 JTDM plus a choice of manual or QTRONIC gearboxes. In addition, Alfa Romeo’s Q4 4WD system, standard equipment on the 3.2 JTS V6, can also be specified on the diesel version.

• DJ BP
    nekem olyan, mintha a Scion csinált volna a tc-nél eggyel nagyobbat, de tényleg :)
  • Csabesz6
    végén kiderül hogy igazam vót
  • DJ BP
    az eleje stílusban hasonló tényleg
  • I.C.ram
    Törölték a képet, linket légyszíves.
  • Csabesz6
    közi a megerösitést hondájos brotha'
  • Csabesz6
  • ZsirosKenyer
    karakterisztikában márpedig hasonlít a scion-ra. A forma, japános lámpák, csak éppen a Honda szebb :P
  • Csabesz6
  • DJ BP
    hát eldobtam :)

Tényleg durva. Az azonosításkor nem lettem volna a rokon helyében, az lehet a legdurvább ebben, megélni...
  • fifi
    ezt asszem már láttam korábban, egy olyan autószállítónak mentek neki, ami egy bogaraT vitt, és ilyen hülye hátrafelé nyúló rámpája volt, éppen fejmagasságban...
    a többit láttad...
  • Barney Tech
    Ezzel meg mi aszar történt? OMG
  • ZsirosKenyer
    túl európai az ízlésed ;D
  • CSOCSO
    nem vettem szapulasnak de tenyleg nemtom hol jon le neked ugy hogy scionra hasonlit... mercit latom benne meg minden de sciont..
  • Csabesz6
    nyugi csocsóbá, nem szapulni akartam a szájönöd( ami nekem speciel teccik:))
    csak az ugrott be ennyi
  • CSOCSO
    hmmmm
  • CSOCSO
    na ne vicceljel mar.... se az eleje nem hasonlit.. se a lampaja se a nyilasok.. semmi.. akkor mi hasonlit?
  • CSOCSO
    hat en igy hirtelen hyundai ra tippeltem volna.. amugy is ki akarnak hozni egy hatsokerekes cuopet szal szinte tuti voltam benne amig nem lattam amit irtal
  • Kit--Kat
    "A II. Rákóczi Ferenc úton az Ady Endre út felé haladó Honda Civic a Szent Imre térnél neki jobbról a kereszteződésbe kihajtó autóbusz bal oldalának ütközött. A személygépkocsi vezetőjét a tűzoltók szabadították ki. Őt a mentők fejsérüléssel szállították kórházba. Az autóban lévő festékesdoboz kinyílt, ezért az utasteret és a sofőrt fehér színű festék borította be. A Hondának stoptábla volt."
    :)
  • desigo
    Nemrégiben egy M5-öst raktak tetőre az autópályán.
    Azt kicsit nehezebb lehet felborítani...
  • SötétBarom
    Ejnye bejnye, nem rángatjuk a corsát 150nél mer nembírja!!!

Itt meg kíváncsi vagyok mi volt előbb, a festék, vagy az ütközés? :D
  • Csabesz6
  • SötétBarom
    Az autógyártásnak leáldozott
  • Kit--Kat
    A hátulja kiritikán aluli 6évvel ezelőti koreai autókat idéz. Csodálkozom, hogy ilyeneket enged ki a Honda a gyáraiból.
  • Csabesz6
    esetleg?
  • Csabesz6
    nekem meg a Scion tc ugrott be az eleje lattan
  • desigo
    Különben meg hyundai coupe koppintás