101030
.
-
Borg #56396 Olcsóbb, egész addig mig haza nem vágja a kerékcsapágyadat a megváltozott terhelés. -
most mit izelsz..... az en kocsimnal is hatulra tennek csak szelesitest.. bar ha annyi manim lenne akko rinkabb hatulra tennek lipesebb felnit ami szelesebb.. de az olcsobb megoldas ha nyomtavszelesitot teszek oda. -
Szerintem sok kocsi szélesebb elöl,persze nem feltünően. -
[Walaki]D`Lair #56393 Amúgy sztem az Audi Q7 szélesebb elöl...nagy tulok autó...:D:D -
Egy régi T&Sben volt egy drag civic ami elöl volt szélesítve(okádékul is nézett ki) -
[Walaki]D`Lair #56391 hoppá...bocsi valakitől... -
[Walaki]D`Lair #56390 baszki a futóműre értem :D Hátul pogácsázták, hogy szebb legyen, ahelyett, hogy elöl pogácsáznák, hogy jobb legyen...éééérted...:D -
de láttál te már olyan autót, ami elől szélesebb, mint hátul? -
[Walaki]D`Lair #56388 Pedig az csökkenti az alulkormányzottságot...így csak szar pózörködés... -
ja -
a chiptuning az az amikor az ECU-t atprogizzak? -
elég hülyén nézne ki elől szélesítve :D -
nem felvágásnak szántam te is nagyon jól tudod...
Csak hamár Golf GTi, Astra OPC, meg Civic Type-R, akkor már lehetne Leon FRX is, mert nekem nagyon bejönnek a Leonok...legyen az régi vagy új.
Élménybeszámolóról annyit, hogy bárki kipróbálhatja... én a XVI. kerületi Seat szalonba mentem el (reklám nélkül)
-
[Walaki]D`Lair #56383 Mi a szarnak HÁTRA szélesíés egy elsőkerekes autóra?? -
Ez nem felvágós topik...
Élménybeszámoló? -
pénteken volt szerencsém vezetni egy ilyen Seat Leon FRX-et -
[Walaki]D`Lair #56380 Nekem bejön a Golf GTi kívül-belül...:) De ha hot hatch, akkor Mini Cooper S JWS, még az előző szériás kompresszoros, sperrdifivel:) Vagy előző szériás Civic Type-R szintén sperrdifivel :) -
Ez de görény egy sztori :|
Type-R vs. GTi vs. OPC @ totalcar
btw, ez a gti: AZ MILYEN KÁRPIT MÁÁ'????
-
xD
Szegény superb-nek mennyivel fog emelkedni a kötelezője?? :DDDDD -
G_ArchAngel #56377 vót má'? -
DJ BP #56376 láttál te már belülről ilyet, egyáltalán 10 éves amerikai autót? Meglepődnél milyen igénytelen gagyi termékek...
Ford, Chrysler, Dodge élmenő ebben -
ZsirosKenyer #56375 ez a ps nem a mustang ;D -
Kétajtós coupe rendőrautó?-ők tudják nem igazán praktikus,de nagyon mayer-ul néz ki!Úgy látszik ott ez fontos szempont,mert nem hiszem hogy a sportosabb tulajdonságaira /ha van egyátalán/-szüksége lenne a helyi sherif-nek.
Amit említettem kocsit egy törötten behozott amúgy zsír gyári volt,nem rendőrautó.Egy jó haverom dodge ram-el jár,mikor belerakták a gázt lementünk az aknába,ugyanúgy csupasz volt az alváz.
Világítás,fék,fűtés mind olyan gyenge a dodge-ban,amit európai kocsiban nem találni,a futómű meg katasztrófa.Egy corwette-et is ismerek elég jól,sokszor mentem is vele,az is kiábrándító volt nekem.Olyan érzésen van tőlük,mintha a külsőn kívül más nem is érdekelné őket.A corvette-et állandóan javítgatni kell,pedig alig van benne km és csak második autó,esőt még nem is látott.
Persze lehet hogy nincs igazam,de én biztos nem vennék jenki kocsit.
-
Milyen ps? :)1, 2 :)
Lehet volt már az kókányolva előtte is és b@szták rendesen megcsinálni.
Amerikába jobban igénybe veszik a rendőrkocsikat mint idehaza, ott erdőn mezőn keresztűl mennek sima személygépkocsival ha úgy adódik.
Itt Debrecenbe láttam most új Nissan Patrol-t a rendőrségnél, azt se fogják terepen használni csak olyan jól néz ki. :| Határőrségnek is vannak szuper Nissan Pathfinder 2.5D-i, de mégis a Lada Niva-val mennek erdőt járni...az újakkal csak autós mekibe mennek.. -
DJ BP #56372 nem ps, volt szerencsém élőben látni rendőr Mustangot, igaz az 6 éve is 8 éves volt kb. :D, szóval előző még, le is volt pukkanva, majd szét esett, nem valami tartósak -
Én is egytértek vele,volt egy kasznis haveromnál egy törött,kivették a motort,mögötte még festék sem volt sehol,de a kocsi alján se.10 évesen meg kidughatod a Lyukon a lábad.Hol van ez akár egy octaviához is.
Amúgy meg fotoshop szerintem! -
-
Hát nem tudom, ha Neked ez a véleményed róla.. -
100% -
'Nuff said. -
Biztos jó helyre linkelted?
-
Ez akkora egy szar. Kicsi, kényelmetlen, igénytelen. Népautó kint, ugy veszik mint nálunk a swiftet, csak azt hiszik erröl, hogy cool. Én mondjuk 196vagyok, de egy smart forfourban milliószor jobban elférek. Ez 160as plázacicák autója.
Jó a designja, de én semmi egyéb jót nem tudok hozzászolni. -
DJ BP #56364 + óra szerint! :DD -
DJ BP #56363 náluk ez nem drága autó, 5 milllából kijön így felszereléssel nekik :)
Flottakedvezménnyel kevesebből is :DDD
A sport Skodáink drágábbak, költségvetésünkhöz képest sokkal -
Megadják a módját :P
-
Borg #56361 205kmh lol, 10km-es lejtőn esetleg, aztán jön egy szellő és már burul is... -
Most csináltatott rencert:
Dubla kipufogó, dupla véggel :DDDD
Aszongya, ígymá 114 ló, tépek mint állatt
Amúgy maga a hangcucc kb 100 kiló.. Emellett annyira igénytelen a tag, hogy nem képes kifújni a rendszámtáblatartót habbal, és ahogy bekapcsolja a hifit, minden rezeg a verdán.. Szégyen. -
ZsirosKenyer #56359 ezt ismerem, nagyon kemény. Úgylátom a matricák is +20 lóerőt értek, a végsebesség is bámulatos, GO VW GO! -
faúvé klubbbb !!!4
Ő volt :DDDDD -
ZsirosKenyer #56357 :DD