101030
.
  • fifi
    ő 5 év alatt olyan kétszázat asszem...
  • ZsirosKenyer
    Amit én használok néha passat az sima TDI de egyfolytában szétesik, igaz legtöbbször nem a mocival van gond, hanem kormánymű etc.
    Ráadásul szerintem túl komfortosra van hangolva a futómű és egy-egy kanyarban elég parán meg tud csúszni. Nem egyszer fostam már össze magam miatta. Nem az én világom..folyton tengeribeteg leszek benne úgy hullámzik össze-vissza ;D
    Meg a TDI-től sem vagyok elájulva, túlságosan kis tartományban autózható, a hangja meg szörnyű de ezt nem kell magyaráznom senkinek.
  • DJ BP
    a normál az bírja, kőkorszaki :)

Amúgy mennyi idő alatt tette bele? :)
  • fifi
    éppen most beszéltem egy haverommal aki eladta a TDI Passatot mert már 480.000 volt benne :D
    vett egy ugyanolyan motorú Octaviát helyette...

ja normál, és nem PD TDi...
  • pszihopata
    'Kérdés mennyire bírja"

A népítélet szerint rosszul.

PASSAT 1973-1981 8.3
    PASSAT 1980-1989 8.2
    PASSAT 1988-1997 7.5
    PASSAT 1996-2000 7.4
    PASSAT 2000-2005 7.1

autódoktor
    Szerinte is rizikósabbak az erősebb modellek.
  • DJ BP
    VW 2.0TDI-ből is van 170LE.
    Kérdés mennyire bírja, mert már a 140 lovasokkal is sok gond van (pl. hengerfej szétmegy)
  • DJ BP
    újabb változatokban 210 :)

A Volvo D5 is jó, bár ,,csak" 185LE. Tetszenek az 5 hengeres dízelek
  • Taranov
    Az Alfa (Fiat) 2.4-es dízele is 200 LE, 400 Nm. Ezt most véletlenül sem azért mondom, mert Alfa mániás vagyok, csak jól mutatja, hogy ma már nagyon fejlettek a dízelek.
  • I.C.ram
    Durva azért, hogy egy 2.2es dízel 170 lóerő. Ez egy benzinestől is szép teljesítmény.
  • Taranov
    nagyon durva.

Nekem pl. ez tetszik, de nem ennyiért. Ehhez képest a 17 és fél misi már legalább egy E mercit feltételez.
  • Taranov
    Na, ez volt az. Ha a Ford megtartja ezt a formát kisebb módosításokkal, akkor az én szememben abszolút a versenytársai (Opel, VW) fölé tudott volna emelkedni, de így sajnos nem.
  • DJ BP
    Merrcedes C350

A tesztelt modell ára:
    kb. 17 500 000 Ft

A5.hu

Alapos köhögőgörcs jött rám e szám hallatán. Jézus...

• DJ BP
    Ő

Igaz Fiesta stílusa hasonlít, de a fényszórói szériaautósak, lehet most már meg merik húzni, hogy ebből a fajta formából többet átmentek
  • Taranov
    Hát látod, most elbizonytalanodtam.
    Az AutoBildben volt egy hasonló, ami abból az aspektusból azért sokkal brutálisabbnak tűnt, mint a szériaváltozat.
  • DJ BP
    ? Nem a Iosis-ra gondolsz?

Mert a Mondeo bemutatóján ez a concept volt, arra is ezt mondták, mint most, hogy szinte a végleges
  • Taranov
    Na, ez már jól néz ki, csak sajnos a Mondeot is teljesen lebutították a concepthez képest.
  • DJ BP
    Pisilős autóverseny

LOL, tetszenek az ilyen szellemes ötletek

Kérdés, egy részeg, aki 5-ödjére megy a WC-re, mit izgatná a játék? :D Csak néz ki a fejéből, nem is látja :)
  • fifi
    ez igaz. mikor kereskedésben melóztam, nálunk is volt ilyen fújt kocsi. de azért egy annyira széttört kocsit, /hogy elhúz oldalra/ elég nagy mersz kell nullkilométeresként kiadni...
  • CSOCSO
    havert megallitotta ket rendor mikor a sciont vezette.. azok is teljesen odavoltak az autoert.. kiszallitottak a havert kerdezoskodtek hogy mennyibe kerul meg honnan van penz ra, mit dolgozik a srac meg ilyenek...... nem kapott semmit de a rendorsrac tippelt egy olyan arat ra hogy abbol mar zsir uj 350z-t vehetnek..:D
  • I.C.ram
    Oldalról meg C4 :)
  • Magnumrolcsi
    Tudnék mesélni olyat, hogy az autót(null km) még átse vette a tulaj, de már félolala fújva volt(bal első ajtón lévő kis horpadás miatt). Mikor a tulaj átveszi meg nem is tudja, hogy értékcsökkent autót kapott. Elfelejtik mondani. Használtautó kereskedésbe rendszeresen ez megy.. és b@sszák mondani, de jó múltkorába be*zopta mert azt a kocsit pont én csináltam.
  • fifi
    "eladtak nekik újonnan egy törött, sok ezer km-t futott autót.
    "
    na azért ehhez kell egy bizonyos fokú balfaszság a vevő részéről is szerintem...
  • SötétBarom
    Ez egyszerre hasonlít mindenre :DDD
    Új bravo, honda FCX, pug407, mondeo.. Most így ennyi ugrott be.
  • DJ BP
    állítólag kis módosítással a Fiesta ilyen lesz

Érdekes, elvileg akkor nem a méretével akar hódítani
  • whiskeyman
    kapja rendesen :D
  • DJ BP
    igazuk is van, ez csak egy tulok hülyegyerek...
  • SötétBarom
    Hát lol :DDDD

Szegény gyereket szétoltják a kommentekben :DD
  • whiskeyman
    Több autót vettek már tőlük korábban, Golfot, Transportert, Passatot, de semmi problémájuk nem volt
    Hát ők is felnyomták utána őket...évekig jártak a bíróságra, kaptak is vmennyi kártérítést.
    Rohadt görények az ilyenek...
  • SötétBarom
    Aki passatot vesz, sikeres ember nem lehet -.-

Fasságot félretéve, az szopás.
    BTW. én biztos, hogy nem vettem volna át tőlük egy másik autót.. Sőt, a létező összes helyen felnyomtam volna a céget..
  • whiskeyman
    Az egyik cimborámék még régebben vettek egy új VW Passatot. Kiderült, hogy több helyen törött volt az autó...eladtak nekik újonnan egy törött, sok ezer km-t futott autót.
    Hogy ne legyen belőle botrány, kicserélték nekik és valóban új full extrás Passatra...az átvétel után 2 héttel, az autót ellopták.

gondolom nyomon követték a Passat mozgását és eredeti kulccsal megfújták.
  • desigo
    "Átvételkor sérült díszléc jobb hátsó ajtónál"

Itt hibázott,hogy átvette kb...
    Rásóztak valami bemutató/tesztautót új áron.
  • Taranov
    Nagyon rosszakat írnak egyébként az A4-ről, akad egy-két 4 csillagos, de a többi 2-3.
  • Borg
    De ez mekkora balfasz is egyben... ilyen szívás után ki a rák akarna még Audit? Meg odaírja hogy következő autó VW EOS 2.0 FSI... hát grat.
  • Taranov
    Hát nem nagy öröm.
  • SötétBarom
    :C

Ez kész :D
  • [Walaki]D`Lair
    Ja, így a 175-ös első kereket egy szintbe hozná a sárvédővel, sokat javulna az irányíthatóság...
  • Borg
    Smartra végülis értelme is lehet :)
  • [Walaki]D`Lair
    Ez tény...én amúgy gondolkoztam előre egy 1.5 centis pogácsán, az még nem vészes és annyi éppen elég lenne...:)
  • Borg
    Attól függ ez hány %-os erőkar hosszabbodást eredményez.
    Egy amúgy is sokat futott autón lehet felteszi egyből a pontot az i-re.
    Egy viszonylag újon meg lehet, hogy 10-15 év helyett csak 6-8-at bír ki a kerékcsapágy. Típusa válogatja, de biztosan csökken az élettartama.
  • [Walaki]D`Lair
    Azért 2-3 centi még annyira nem teszi szarrá...mondom ANNYIRA