101030
.
-
ő 5 év alatt olyan kétszázat asszem... -
ZsirosKenyer #56435 Amit én használok néha passat az sima TDI de egyfolytában szétesik, igaz legtöbbször nem a mocival van gond, hanem kormánymű etc.
Ráadásul szerintem túl komfortosra van hangolva a futómű és egy-egy kanyarban elég parán meg tud csúszni. Nem egyszer fostam már össze magam miatta. Nem az én világom..folyton tengeribeteg leszek benne úgy hullámzik össze-vissza ;D
Meg a TDI-től sem vagyok elájulva, túlságosan kis tartományban autózható, a hangja meg szörnyű de ezt nem kell magyaráznom senkinek. -
DJ BP #56434 a normál az bírja, kőkorszaki :)
Amúgy mennyi idő alatt tette bele? :) -
éppen most beszéltem egy haverommal aki eladta a TDI Passatot mert már 480.000 volt benne :D
vett egy ugyanolyan motorú Octaviát helyette...
ja normál, és nem PD TDi... -
'Kérdés mennyire bírja"
A népítélet szerint rosszul.
PASSAT 1973-1981 8.3
PASSAT 1980-1989 8.2
PASSAT 1988-1997 7.5
PASSAT 1996-2000 7.4
PASSAT 2000-2005 7.1
autódoktor
Szerinte is rizikósabbak az erősebb modellek. -
DJ BP #56431 VW 2.0TDI-ből is van 170LE.
Kérdés mennyire bírja, mert már a 140 lovasokkal is sok gond van (pl. hengerfej szétmegy) -
DJ BP #56430 újabb változatokban 210 :)
A Volvo D5 is jó, bár ,,csak" 185LE. Tetszenek az 5 hengeres dízelek -
Az Alfa (Fiat) 2.4-es dízele is 200 LE, 400 Nm. Ezt most véletlenül sem azért mondom, mert Alfa mániás vagyok, csak jól mutatja, hogy ma már nagyon fejlettek a dízelek. -
Durva azért, hogy egy 2.2es dízel 170 lóerő. Ez egy benzinestől is szép teljesítmény. -
nagyon durva.
Nekem pl. ez tetszik, de nem ennyiért. Ehhez képest a 17 és fél misi már legalább egy E mercit feltételez. -
Na, ez volt az. Ha a Ford megtartja ezt a formát kisebb módosításokkal, akkor az én szememben abszolút a versenytársai (Opel, VW) fölé tudott volna emelkedni, de így sajnos nem. -
DJ BP #56425 Merrcedes C350
A tesztelt modell ára:
kb. 17 500 000 Ft
A5.hu
Alapos köhögőgörcs jött rám e szám hallatán. Jézus...
-
DJ BP #56424 Ő
Igaz Fiesta stílusa hasonlít, de a fényszórói szériaautósak, lehet most már meg merik húzni, hogy ebből a fajta formából többet átmentek -
Hát látod, most elbizonytalanodtam.
Az AutoBildben volt egy hasonló, ami abból az aspektusból azért sokkal brutálisabbnak tűnt, mint a szériaváltozat. -
DJ BP #56422 ? Nem a Iosis-ra gondolsz?
Mert a Mondeo bemutatóján ez a concept volt, arra is ezt mondták, mint most, hogy szinte a végleges
-
Na, ez már jól néz ki, csak sajnos a Mondeot is teljesen lebutították a concepthez képest. -
DJ BP #56420 Pisilős autóverseny
LOL, tetszenek az ilyen szellemes ötletek
Kérdés, egy részeg, aki 5-ödjére megy a WC-re, mit izgatná a játék? :D Csak néz ki a fejéből, nem is látja :) -
ez igaz. mikor kereskedésben melóztam, nálunk is volt ilyen fújt kocsi. de azért egy annyira széttört kocsit, /hogy elhúz oldalra/ elég nagy mersz kell nullkilométeresként kiadni... -
havert megallitotta ket rendor mikor a sciont vezette.. azok is teljesen odavoltak az autoert.. kiszallitottak a havert kerdezoskodtek hogy mennyibe kerul meg honnan van penz ra, mit dolgozik a srac meg ilyenek...... nem kapott semmit de a rendorsrac tippelt egy olyan arat ra hogy abbol mar zsir uj 350z-t vehetnek..:D -
Oldalról meg C4 :) -
Tudnék mesélni olyat, hogy az autót(null km) még átse vette a tulaj, de már félolala fújva volt(bal első ajtón lévő kis horpadás miatt). Mikor a tulaj átveszi meg nem is tudja, hogy értékcsökkent autót kapott. Elfelejtik mondani. Használtautó kereskedésbe rendszeresen ez megy.. és b@sszák mondani, de jó múltkorába be*zopta mert azt a kocsit pont én csináltam. -
"eladtak nekik újonnan egy törött, sok ezer km-t futott autót.
"
na azért ehhez kell egy bizonyos fokú balfaszság a vevő részéről is szerintem... -
Ez egyszerre hasonlít mindenre :DDD
Új bravo, honda FCX, pug407, mondeo.. Most így ennyi ugrott be. -
DJ BP #56413 állítólag kis módosítással a Fiesta ilyen lesz
Érdekes, elvileg akkor nem a méretével akar hódítani -
kapja rendesen :D -
DJ BP #56411 igazuk is van, ez csak egy tulok hülyegyerek... -
Hát lol :DDDD
Szegény gyereket szétoltják a kommentekben :DD -
Több autót vettek már tőlük korábban, Golfot, Transportert, Passatot, de semmi problémájuk nem volt
Hát ők is felnyomták utána őket...évekig jártak a bíróságra, kaptak is vmennyi kártérítést.
Rohadt görények az ilyenek... -
Aki passatot vesz, sikeres ember nem lehet -.-
Fasságot félretéve, az szopás.
BTW. én biztos, hogy nem vettem volna át tőlük egy másik autót.. Sőt, a létező összes helyen felnyomtam volna a céget.. -
Az egyik cimborámék még régebben vettek egy új VW Passatot. Kiderült, hogy több helyen törött volt az autó...eladtak nekik újonnan egy törött, sok ezer km-t futott autót.
Hogy ne legyen belőle botrány, kicserélték nekik és valóban új full extrás Passatra...az átvétel után 2 héttel, az autót ellopták.
gondolom nyomon követték a Passat mozgását és eredeti kulccsal megfújták. -
"Átvételkor sérült díszléc jobb hátsó ajtónál"
Itt hibázott,hogy átvette kb...
Rásóztak valami bemutató/tesztautót új áron. -
Nagyon rosszakat írnak egyébként az A4-ről, akad egy-két 4 csillagos, de a többi 2-3. -
Borg #56404 De ez mekkora balfasz is egyben... ilyen szívás után ki a rák akarna még Audit? Meg odaírja hogy következő autó VW EOS 2.0 FSI... hát grat. -
Hát nem nagy öröm. -
:C
Ez kész :D -
[Walaki]D`Lair #56401 Ja, így a 175-ös első kereket egy szintbe hozná a sárvédővel, sokat javulna az irányíthatóság... -
Borg #56400 Smartra végülis értelme is lehet :) -
[Walaki]D`Lair #56399 Ez tény...én amúgy gondolkoztam előre egy 1.5 centis pogácsán, az még nem vészes és annyi éppen elég lenne...:) -
Borg #56398 Attól függ ez hány %-os erőkar hosszabbodást eredményez.
Egy amúgy is sokat futott autón lehet felteszi egyből a pontot az i-re.
Egy viszonylag újon meg lehet, hogy 10-15 év helyett csak 6-8-at bír ki a kerékcsapágy. Típusa válogatja, de biztosan csökken az élettartama. -
[Walaki]D`Lair #56397 Azért 2-3 centi még annyira nem teszi szarrá...mondom ANNYIRA