101030
.
  • SötétBarom
    Az erős ..
  • Csabesz6
    faszikám lábatlanon egy tiptop ezerkettest 200k ért adott el!:O
    sokat számít az állapot.szvsz.[nem okoskodni akar:)]
  • SötétBarom
    Egy misi egy 17 éves autóért? tHX..

bár a bőr, a felni meg a zene van vagy 4kilo dehát akkoris :DDDD
  • Taranov
    Ez a bőrülés engem is megfogott.
  • Csabesz6
    azannyát eza Prelude:O
    gyönyörü...eddig egy 5.gen civic volt a kesöbbi célom, de mostmar nem is tudom...:) ez nagyon szép
  • Csabesz6
    köszi Borg bácsi:),de nekem ez sok lenne pézben.érted nekem ilyen kajakra kezdö auto kell,de mondom van már kiszemelt.egy jó öreg 2105ös böven megfelel a célnak majd:D( a kezdö autot ugy kell erteni hogy se jogsi se semmi). Dunaalmáson, ahol laktunk(most már csak fater lakik ott), egy faszi egy kanna benzinért vett ladát:D
  • Borg
    Újra van kasznizva és fényezve az egész.
  • CSOCSO
    az a prelude nagyon szepen karban van tartva,, kivulrol legalabbis csillog-villog
  • Borg
    Vegyél inkább Prelude-öt akkor már. A 2gen olcsó, és nem olyan gyakori. A 3gen pedig még ritkább, és az már szép. Pl ezt.
    Gyönyörűen fel van újítva, bebőrözve... igaz picit drága, meg van egykét gyíkja (már néztem), de olyan 800-850-be megéri, ha egyedit akarsz. (klíma nem működik benne, meg a fordulatszámmérő, ennyi). B20A moci van benne, 2l DOHC 141LE. Elég jól húzza a könnyű kasznit. A bőrözés is igényes, audi bőr van benne, az ülőlap meg a támla is lyuggatott szellőzős, az oldalfalak telik. Szóval szép na. Szerintem messze jobb mint az a mazda. Donor autót ehhez is könnyű találni.
  • CSOCSO
    :) linkeltel mar be kepet rola?? nem emlexem.. de igazan tehetnel be .. akar videot is!
  • Csabesz6
    :)
  • I.C.ram
    Tegnap autóztam egy jót a coupémmal. Hát imádom ezt az autót :) Iszonyat fíling, hogy kinézek az ablakon és normálisan látom a kocsi orrát, meg nyomok neki egy gázt, és repedeznek a falak az utcában :) Remélem még sokáig meglesz. Egyszer majd szeretném teljesen felújíani, és az összes létező extrát megszerezni bele :)
  • pszihopata
    'Foglalkozás: banánültetvény-gondozó"

Kivihetnéd oda őket!
  • Csabesz6
    szép lenne fél tucat sánta 929 coupé virít a ház elött, :D merhogy a gyermek vezet xD
  • Csabesz6
    ja:D de most inkabb nem, erre a célra nem felelne meg:) de sztem szépecske
  • pszihopata
    Nekem volt ugyanez 4 ajtósban.Most is 929-el járok,de az ennél öregebbek jobban tetszenek,az enyém 27 éves.
    Nyugodtan megvehető,20000/db-ért vehetsz még 5-öt alkatrésznek,abból 20 évig autózhatsz nyugodtan.

Azért nem lada!
  • Taranov
    Nem ronda ez, legfeljebb a mai divatot tekintve.
    Akkoriban olyan lehetett, mint a többi autó.
  • Csabesz6
    hm:)
  • Csabesz6
    nah utananeztem 929 2.0i Coupé:D
    sztem faja:D valaki aszongya majd hogy ronda( söt sztem mindeki), de nekem megdobogtatta a szivem:)
  • Csabesz6

láttatok már ilyen mazdát?
    2.0 injektoros, kb 20 eves lehet amilyet en talaltam.ezelött az életben nem láttam ilyet.szal egyböl ki is pécéztem magamnak, egy parkoloban állt több honapja.itt-ott rohadt természetesen ,leeresztett gumik(kesöbb,mikorra már letettem rola, addigra ellopták a kipufogovégét is:(
    gondoltam megveszem ilyen jogsi elötti dunapartos, földutas gyakorlógépnek, DE lebeszeltek rola.+eleg kétes az elölélete az autonak szal szegeny valszeg a bontoban vegzi:( nagyon sajnalom mert szerintem igazi ritkaság...
    mind1 most egy lada 2105 van tervbe véve.:D ha azon meghibásodik vmi,akkor azt még öregapám is megheftöli:)( sztem még alkatrészei is vannak)
    egy ien JAPÓ ráadásul RITKA géphez késöbb alkatrészt...áááh:S
    +ezt nem is lenne szivan gyepálni talán:D nagyon megteccet eza batár mazda
    vhol azt irják 929 es...az lenne?
  • Taranov
    Magyarországon teljesen legálisan használhatod az autóját.
    Külföldre, ha nincs melletted az autóban, kell egy meghatalmazás, amit az Autóklub irodájában lehet beszerezni. Amúgy szerintem ezt is lehet nélkülözni.
  • SomebodyEra
    Köszönöm. Megtudom nézni valahol, hogy mikor vannak nyílt napok?
  • Borg
    Vannak nyílt napok, amikor párezer ft-ért lehet egy fél órát körözgetni. De inkább a Pannónia ringre menj, ott kisebb a rizikó hogy falra tedd az autót...
  • SomebodyEra
    Valaki tudna azzal kapcsolatban információval szorgálni, hogy a Hungaroringet esetleg saját autóval van e lehetőség kipróbálni, végig menni rajta és, hogy milyen módon történik ez(pénzért vagy van ingyenes lehetőség is). A Hungaroring oldalán a motoros napokon kívül csak olyat találtam, hogy élmény autózás, de az a weblap szerint nem saját kocsival van.
    Köszönöm előre is
  • desigo
    ez photoshop?

• pszihopata
    Ha nem lenne a dudor a lámpában,xedos 9-esnek nézném.
  • DJ BP
    Jesszus, ez az új Jaguar belül egy katasztrófa számomra... Kívülről elmegy, de valahogy nem fog meg

• SötétBarom
    Hát OMG mér rinyálna??? Szted pl két házastárs nem használhat egy autót, csak ha van kölcsönadási szerződés??
  • Tufa
    és nem rinyál érte a rendőr?
  • SötétBarom
    Anyád autóját használhatod legálisan bázzzz..

Ottvan a személyiden, hogy ANYJA NEVE:..

Én úgy vettem meg tőle az enyémet, hogy át sincs iratva semmi..
  • Tufa
    Milyen papírt kéne írni ha anyám nevén lévő kocsit szeretném használni legálisan? Egy háztartásban vagyunk. Beszéltek vmi kölcsönadási szerződésről, vagy érdemesebb inkább egy üzembentartóit?
  • ZsirosKenyer
    éppen ezért mondom. A lámpa nagyon sokat elárul az autóról, olyan mint nálunk a szem :O
  • SötétBarom
    Annyira nem fiatal, 10 éves..
  • ZsirosKenyer
    Úgy be van vérezve a szeme mint egy 20 éves autónak.
  • SötétBarom
    Na bummm..

Szvsz az összes kereskedésben hegyben állnak az ennyit, vagy többet is futott autók (buherált órával persze).. Az, hogy ez első tulajdonostól van, ráadásul tuti nem kamu kmerrel, még jó vétel is lehet.. Ilyen sok kmt meg amugy is csak pályán lehet belerakni, azmeg kíméletes üzem.. Jóval jobb mint 200ezer városi km mondjuk..
  • Borg
    515eKm :)
  • desigo
    Hát ez durva...
  • SötétBarom
    NoS!!!!!!
  • robotnyk
    ma történt, pár méterre a háztól, elég durva volt. szerencsére személyi sérülés nem történt (csak ezért postolok képet), de az autót rossz volt nézni. hívtam a segélyvonalat, de jó 10 perc volt, mire kiért a tűzoltóság. pár hónapos s80as volvo... hogy mitől gyulladt ki, az passz.

• SötétBarom
    Egyik ismimnek most esett szét a kormánymű egy 4 éves octaviaban.. (kifolyt a szervoolaj, meg gajra ment még valami, most pontosan nemtom))

VW.