101030
.
  • DJ BP
    Audi A4

Tetszik, mert eddigi kedvencemre, A5-re hajaz.

Viszont ezzel az A5 varázsa megszűnik
  • DJ BP
    Nem azért veszünk fapadosat mer hülye tompák vagyunk hanem egy átlagember még az alapmodell árát is 10 éven keresztül örülhet ha nagy nehezen kiköhögi.

Nem is ez, hanem hogy ennek a faszinak a sok extra többet ér mint a méret. Jó, de miért nem fogadja el, hogy másnak többet ér a méret. Ültem többször egymás után alsó-középben utána középkategóriában (szinte mindenki biztos), és van különbség menetkomfortban, csendesebb, stabilabb, kényelmesebb pedig azok is inkább alapok. Számomra nem váltja ki az esőérzékelő, meg az egy érintéses ablak
  • DJ BP
    Ebből mindenkinek az jön le hogy mekkora görény a magyar, miközben eszükbe sem jut hogy talán azért nem veszünk annyi virágot mert azt az ezer Ft-ot is sajnáljuk a pénztárcánkból.

Mondjuk egy szál leszakított virág is megtenné :D
  • ZsirosKenyer
    ez kb olyan mint múltkor okoskodtak a rádióban:

"A magyar férfiak évente negyedannyi virágot vesznek kedvesüknek mint a nyugat-európai országokban."
    Ebből mindenkinek az jön le hogy mekkora görény a magyar, miközben eszükbe sem jut hogy talán azért nem veszünk annyi virágot mert azt az ezer Ft-ot is sajnáljuk a pénztárcánkból.

Ugyanez a helyzet a cikkel is. Nem azért veszünk fapadosat mer hülye tompák vagyunk hanem egy átlagember még az alapmodell árát is 10 éven keresztül örülhet ha nagy nehezen kiköhögi.
  • pszihopata
    Jaja!
    Kicsit sértő az okoskodó,mindenkit lenéző, szöveg,ami csak általánosításokról szól,ami sosem igaz,mert az egyén sosem az átlag.

A 4-es útra pont egy 'űgyes" turbódízel a veszélyes szerintem,mert az 1.2-es bravóval 5 személyel nem érzed azt,hogy 10-esével kéne előznöd a teherautósort,rángatva a kormányt a nyomvájúban.Az asztán bartomira biztonságos!
    Én ott beállok 80-90-re és rászámolok 10 percet a menetidőre-ennyi.

A sok erőltetett extra meg sohasem érdekelt,szerkezetileg/lényegében az alapmodell is ugyanaz mint az extrásabb,ne magyarázza meg Csikós úr,hogy a magyar hülye az autóvásárláshoz.

Szerintem a nyugat-európai anyagilag szerencsésebb vevőréteg legalább akkora birka,csak 5-ször annyit keres,a magyar is autózik csodálkozunk hogy más szinvonalon?

Ezért a cikkért még kap hideget-meleget szvsz!
  • ZsirosKenyer
    pont alatta egy komment:

"My Laguna is now 4.5 years old with 44,000 miles. In the past six months I have spent over £2000 replacing an intercooler, clutch, clutch master cylinder, front ball joints and steering arams.
    Renault have offered me £500 off another Renault - NO WAY!!!!!!"

• DJ BP
    ha megvalósul a minőség, amit ígérnek, még jó is lehet.

De az min. 4 év mire kiderül, addigg tudod mikor kéne :D
  • Borg
    Renyó Laguna 2007 review

Milyen diplomatikusan fogalmaznak: "not the prittiest car" :DD
  • DJ BP
    Rossz autóvásárlási szokásaink

Az alapgondolat jó, de sokmindennel nem értek egyet.

Az hogy nálunk nagyobb autókba ülnek, mint ami fizetéséhez arányos lenne, az egy hülye dolog tényleg.

,,A 4-es úton egy jó turbódízel, valami modern, technikás benzinmotor a megtestesült mondhatni, a hosszú élet titka. Az alapmotorral sújtott, légkondi-kompresszorral megfojtott (mert ha van, annak mindig mennie köll ám!), telipakolt középkategóriás bálna az esztelen öngyilkosság."

Azért ne túlozzunk, 1,4 alsóközép is életveszély akkor? Aki 90-nel közlekedik had legyen már elég neki egy alapmotor.

,,átül egy szigorúan egyhatos, elsőkerekes Qashqaiba. Eszébe se jut kipróbálni a jobban felszerelt, modern Corsát, ügyes dízelmotoral, sok-sok extrával."

És ha valakit nem izgat az a sok-sok extra? Fűthető kormány, esőérzékelő meg tököm tudja mi... El van tájolva a cikkíró, nem csak az ő igénye lehet jó. Meg ha alig megy, had vegye már a benzines Qaashqai-t ha az tetszik neki, nem is fapad, teljesen jó közlekedési eszköz. Meg a nagyobb autó is növel komfortérzetet, nem csak az extra...

,,Egy négyfős család egészen tűrhetően elfér a Ford Fusionben, még csomagokkal is. "

A sok extra nem ellensúlyozná a nagyobb alsó-közepesek komfortszintjét. Inkább egy klímás 1,4 Focus, mint egy agyonexxtrázott 1,4 Fusion...

,,végre mind kezdenek leszokni a szörnyű, húsz éve uralkodó ezüstmetálról"

Ehhez meg mi köze? Engem meg a fehér ÚJ autók idegesítenek.
    TC, ez most nagyon nem jött be...
  • I.C.ram
    Hát ezen az útón a Mercimmel is végigdöngetnék :) Az is illik ide, szerintem :)
  • ZsirosKenyer
    tudom hogy ez itt nem a tájkép topik de mindig is imádtam a hegyi utakat, ez pedig álom.
    Főleg egy ahhoz passzoló autóval
  • robotnyk
    nem is olyan rossz, ahhoz képest, hogy 30 pennyből csinálják az autókat, és a kikukázott fordos elemekből csinálják a műszerfalat...
    de a külsőn borzasztó nagyot csalódtam, ez az autó sem fogja kisegíteni őket egy centit sem. a legutolsó concept olyan ígéretes volt, ez egy egyszerű tucat design.
  • streeter
    Az elődje sztem sokkal szebbb

• whiskeyman
    optimális
  • desigo
    Patent állapotban van
  • I.C.ram
    Na itt van pár kép. Sajnos baromi stöté van már, szóvla így sikerültek. Majd lesznek jobbak is.

• I.C.ram
    na közben rám sötétedett, de azért csináltam képeket.
  • Borg
    ez 1gen..
  • SötétBarom
  • Taranov
    Ja hát aki a Hondákat nézi szabadidejében. No comment :d
  • SötétBarom
    Azzzaz. :)
  • I.C.ram
    Ja arra emlékszem. Fekete volt.
  • SötétBarom
    Ebből volt használtautón egy pöpec darab, frankó króm cuccokal.. Úgy nézett ki mint egy mini-muscle car :D
  • I.C.ram
    Nem néztem az évjáratot, csak olvastam, amit írt Sötétbarom.

Mert a 80-as évek vége, 90-es évek elején voltak mélyponton a japán autók kinézetben. Egyszerűen ocsmányak voltak.

Ez se egy szép autó, de szebb sokkal.

• Borg
    16 amúgy, de majd együtt gyakoroljátok a számolást :D

Az ettől előző a 2gen, az mitől lenne szebb nála?
  • I.C.ram
    Ma mosom le, majd csinálok képeket, ha még világos lesz :)
  • I.C.ram
    Szerintem is nevetséges ár egy 17 éves japán autóért. Ráadásul az előző generációs prelude sokkal szebb szerintem.
  • SötétBarom
    Sztem egy akciós City =D
  • desigo
    Integra vagy 5 gen vti?
  • SötétBarom
    Várj, kitalálom: honda?
  • Borg
    Titok! :)
  • DJ BP
    Csak azért nem ezt vettem meg, mert közben jött jobb ajánlat :)

És mi? :)
  • SötétBarom
  • Borg
    Ez egy zsír Prelude annak, aki ilyesmi autót is akar. Szódával hátul is el lehet férni benne, és a csomagartója meg baszottnagy. Csak azért nem ezt vettem meg, mert közben jött jobb ajánlat :)
    De pl a használtautón lévő 4gen Preludeöknél, amik szét vannak rohasztva, meg lezúzva, széthajtva szintén 1 misi körül, vagy még drágábban... na szal azoknál ez a 3gen 1000x jobban megéri. Ha a srác megcsináltatná a klímát meg a fordulatszámmérőt akkor makulátlan lenne, és a 960-at zokszó nélkül megéri.
  • whiskeyman
    Pécsen, a haverjaim albérlete mellett egy Maserati Ghibli parkol, hasonló állapotban, mint ahogy a Mazdát leírtad. Lelopták róla a hűtőrácsot, a kipufogót, a lökhárítókat. Gondolkoztunk rajta, hogy kiderítjük, hogy kié, mert még rendszám is van rajta.
    Azért az szép gépkocsi lenne...2 liter V6, ~300lóerő
    Bár tudom, hogy baromi drága lenne felújítani...

• SötétBarom
    Az a másik véglet :DDDD
  • DJ BP
    egy 7 éves 1000-res Swift már sokkal joban ér 1 misit ennyi erővel? Egy Prelude b*zinek 10x inkább :D
  • DJ BP
    érték tud ám lenni egy 20 éves autó szépen kipofozva, főleg azoknak, akiknek tetszik

Sztem az ára rendben van
  • SötétBarom
    O RLY?
  • DJ BP
    60 évesRollsért kapsz 200-at is :DD