101030
.
-
"Hátsó biztonsági öv használata
Nemrég részletesen foglalkoztunk a biztonsági öv fontosságával, most csak a KRESZ-vonatkozásról szólunk. Sokan hiszik, hogy a hátsó biztonsági öv használata nem, vagy csak lakott területen kívül kötelező, de a helyzet sokkal világosabb: az első és hátsó utasoknak egyaránt mindig be kell kapcsolniuk."
Ez érdekes, mert nekem nincs hátul biztonsági öv, de a műszaki vizsgát mégis megkaptam 5 személyre.. :P -
Elfeledett KRESZ-szabályok
tessék tanulmányozni :) -
:D -
ZsirosKenyer #56593 ez élőben marha jól néz ki, nagyon bejön.
de ez a szín, meg a fotózási szög nem az igazi :/ -
ZsirosKenyer #56592 az tuti brit civic volt, azokat eleve nem szeressük annyira ;) -
Még egy voks a bravora tőlem is ;)
A saabos SUVhez:
A minap ültem egy civicben (eggyel előző gen), amiben ilyen borzadály fa(imitáló)berakás volt. Lestem csak hülyén :DDD -
Én ezt Citynek bélyegeztem volna, de nem vagyok egy Honda-szakértő. -
Borg #56589 Nekem tetszik a 4 ajtós is. Műanyagburgonyából viszont inkább a Type-S, vagyis a 3 ajtós. -
énis így vagyok vele. 4 ajtós baromi ronda 5 ajtós meg érdeks, bár azt se mondanám szépnek. -
az 5 ajtós tetszik, a 4 ajtós nem. -
Jeep asszem Chrysler. De mostmár annak is más a neve. Idén vált szét a Daimlertől. -
Borg #56585 Nem. Ez valami más piacra lehet, az EU-s kivitel kicsit másképp néz ki:
-
Ez az? :o
-
Jahogy te a 4 ajtósra gondolsz. Az nekem annyira nemgyerebe. 5 ajtós viszont drágább :S -
Borg #56582 1.6-os motor csak a sedanban elérhető. -
Épp most néztem a Honda.hu-n csak 1.4-es és 1.8-as van a katógusban
-
Borg #56580 Abból az 1.6-os sedant odaadják már 4.25-be talán (4.4M asszem a listára, minden extrával). -
Komolyra fordítva nálam is a felsoroltak játszanának (Bravo, Ceed), de én még elennék tesztvezetni egy új Civicet is ezek mellé. -
Most nagyon következetlen voltam, hogy teleírtam a gondolataimmal a topikot. Mostmár felcsaptam egy Autó2-t, utánanéztem az áraknak. Ami nekem tetszik: C4, Opel Astra GTC, Fiat Bravo. Mivel mindegyik 1.4-es, 90 lovas, és ugyanannyiba kerülnek, ezért véglegesítem a véleményem: Fiat Bravo :-) -
Fullextrás Dacia Logan kijön 3,5-ből, és még marad 1 millád arcplasztikára, hogy senki ne ismerjen fel benne :D -
Látszik, hogy nem nagyon gondolkozom új autóban, mert sosem gondoltam volna, hogy a Bravo a 90LE-s alapmotorral is 3,59 millába kerül. Ez egy kicsit durva, lehet, hogy akkor egy kisebb autót lenne célszerű venni. Csak akkor már megint felmerülne bennem, hogy mennyit adok ki egy kisautóért.
Esetleg még elgondolkoznék a Golf Editionön 3.6 millióért, amibe esetleg a maradék 4-600 ezerből választanék még valamit. (Ezzel itt a topikban nem fogok nagy sikert aratni) -
a bravo erősen napirenden van, az 1.4es t-jet motorral -
kia ceed csábító, leszámítva a nevét, meg hogy elalszom, ha ránézek. de a belseje tetszik, például és a 7 év gari sem rossz. -
Hát én most úgy gondolkoztam, hogy van egy autóm, amiben aránylag kevés km van, fiatal, semmi baja, így addig le sem cserélném, amíg nem tudnék áldozni 6-7 millát mondjuk egy alig használtra.
Na de ez ebben az esetben rossz gondolatmenet, lényeg a lényeg: Bravot vennék valami jó kis felszereltséggel. -
Én KIA Cee'd-et vagy Honda Jazzt...
Franciák nem kicsit felejtősek ! -
picasso 4,6tól indul.
én is szívesebben vennék 10 fölött, de tegyük fel, hogy átlag magyar vagyok, és átlagos pénzből gazdálkodom :) -
Én személyszerint ennyiért nem vennék újat, de ha már ez a kérdés, akkor szerintem Fiat Bravot.
Tetszik még ez a C4 Picasso is, nem tudom, hogy ez mennyibe kerül, de nekem túl nagy is lenne, illetve túl családi. -
ki milyen új autót venne, úgy max 4-4,25ig a jelenlegi választékból, még idén? -
Ez viszont ötletes bár nem tudom milyen gyakran lenne használva...
Beépített kompresszor, hozzá hosszú tömlő és sokféle szelepvégződés -
Az mondjuk tényleg durva. -
Borg #56566 Az a középkonzol b+ :DD -
Tényleg Jeep-design, az GM-es márka?
Nekem azért tetszik jobban, mint mondjuk egy Qashqai, mert nincsenek benne fölösleges ívek, kicsit olyan Land Roveres. -
Teszt: Saab 9-7X 5,3i ARC
nekem nem bejövős a kinézete...
-
DJ BP #56563 Chevrolet TrailBlazer, 5 literes V8-assal, Saab orral :) -
DJ BP #56562 Valami amcsi szaron alapszik, motor, futómű, váz. Szóval csak átmaszkírozott gép, nem is dícsérik, nem nekünk készült. :)
Amúgy 9-7X assszem -
Az imént láttam egy érdekes járművet, egy Saab SUV-ot. Nem nézet ki rosszul. Milyen típus lehet ez? -
Biztos nincsen fegyver a sofőrnél!
-
Vagy csak tilosban parkoltak :) -
DJ BP #56558 de így merik szállítani szabadon? :) -
Nem luxusautó kiállításra mennek?