101030
.
  • I.C.ram
    Repülő is más. Elég komoly kártérítést lehet kérni, ha lezuhan egy gép, és te megsérülsz, vagy meghalsz. Ott nekik érdekük, hogy életben maradj.
  • I.C.ram
    drog az más. Drog hatása alatt másokban is kárt tudsz tenni, arról nem is beszélve, hogy olyankor elősködsz a társadalmon.
  • I.C.ram
    utolsó félrement

• I.C.ram
    Na csiáltma nappali képeket:

• Taranov
    Na jó, mondjuk tényleg nem rossz :d
  • G_ArchAngel #56630
    ok, sry
  • G_ArchAngel #56629
    ???
    kora délután már iszol?:)

Skoda nagyon jó autó, jó motorral - előbb vennék mint bármelyik más hasonló kategóriájú német/olasz/francia autót...
  • pszihopata
    56508 Hsz kitárgyaltuk!
  • Taranov
    Abba az autóba kár is jobb motort venni.
  • G_ArchAngel #56626
    haverom most kezdett dolgozni Skoda szalonban, 2-ből 2 az volt, amit eladott...
  • desigo
    Ezek között nálam a best a fapados Skoda Octavia kombi 1.4-es motorral...
  • G_ArchAngel #56624
    Rossz autóvásárlási szokásaink
  • Taranov
    Ha a Grande Punto árában lesz, akkor 2,4-2,5-ért kell adniuk alapáron az 1.2-est. Arra még jön klíma, matricák, esetleg metálfény, de így is meg kéne állnia 2,8-nál szerintem, ha több extra nem kell.
  • DJ BP
    1.2-esek meg csak 3,2...

Az 1,4 oyan 3,7 lehet, 4 az extrákkal max, de akkor sem 4,6, ez embertelen
  • DJ BP
    kint ez 15-17ezer €, hogy a f*szba lett 4,6?

Majd a hivatalost megvárnám
  • G_ArchAngel #56620
    4,6 milla?

ezek hülyék, 1000 GBP alatt jó kis 5-ös BMW-t találok a gumtree-n...

az autó, ez meg ékszer nőknek...:)
  • Taranov
    Valóban, le voltam maradva. Egyébként ezek brutálisan drágák a hasznaltauto.hu-n.
    Élőben sajnos még nem láttam Magyarországon.
  • Tufa
    nemnem, bpn már jópár furikázik, sőt használtautón is van fent :)
  • Taranov
    Te másra gondolsz, a Fiat 500 még nem jelent meg Magyarországon, de 2 hete Olaszországban is csak 1-2-t láttam.
  • Tufa
    Nagyon kicsi autót :)
    Ma kipróbáltam egy ismerösét, 180-185cm fölött már borzasztó kényelmetlen, egy hozzám hasonló méretű emberrel csak úgy fértünk el hogy két ablak leenged, válunk pár centit kilóg... De azért "ari" :D
  • Taranov
    Mi most ezeken filózunk: Lancia Ypsilon használtan, Fiat 500, Grande Punto. A Grande Punto váltója mondjuk a Golf után elég gagyi, a belső minősége pedig az Ypsilonhoz képest gyenge, szóval ezen még gondolkodni kell.
  • DJ BP
    A Fiat állítólag egy jó minőségű, és nagyon egyedi autót ad olcsón,

Tegyük hozzá, hoogy kicsi autót azért :)
  • DJ BP
    hát, olaszoknál kb. annyiba kerül, mint egy olyan motorral szerelt Grande

Alapár 10 ezer €, egy alap Punto kb.
  • Taranov
    A Fiat 500 pontos árát kéne tudni az esélylatolgatáshoz, de én mindenesetre a Cee'd-et és a Fiat 500-ast tartom a legesélyesebbnek ebből a listából. A Fiat állítólag egy jó minőségű, és nagyon egyedi autót ad olcsón, a Kia pedig egy egyáltalán nem egyedi, de jó minőségű autót. A Mondeot én nem tartom esélyesnek a tavalyi Ford győzelem után, a Fabiáról meg magyarázza el valaki, hogy miben különbözik az új Swifttől.
    Aztán lehet, hogy a döntnököknek mások a szempontjaik.
  • Taranov
    Ez csak életkor kérdése, ha nyugdíjbavonulás előtt halsz meg közvetlenül, az mindenkinek nyereség, ha aktív keresőként halsz meg, az már nem annyira.

Egyébként túlbeszélitek ezt a témát, egyszerűen a statisztikák szerint a biztonsági öv az estek nagy többségében hasznos, ezért teszik kötelezővé. Aztán volt már olyanra is példa, hogy valakinek belső sérülést okozott.
  • robotnyk
    egy kutya :p

amúgy annyi a lehetőség, hogy csak na. most jöttem rá, hogy az 1.6os 5 ajtós mazda 3 sem rossz.
  • DJ BP
    láttam én már Ausztriában festőlétrát kiállni egy A8-as csomagtartójából is :DD
  • G_ArchAngel #56609
    csak az barkácsáruházra méretezve...:)
  • DJ BP
    A vezess.hu csapata szerint a Fiat 500, a Ford Mondeo, a Kia cee'd, a Nissan Qashqai, a Skoda Fabia, a Peugeot 308 és a Toyota Auris/Corolla küzdhetnek majd a végén az Év Autója díjért.

Auris, 308, Mondeo (jó-jó, de kb. mint egy lapos S-MAX), Qashqai, Fabia, ezek minek?
  • DJ BP
    Mazda2 súlycsökkentés miatt :)

Amúgy én Ceed, Bravo (T-JET-ek jó ár érték aránya, olcsó extrák), X-TRAIL (jó gép lett a faceliftes) közül hoznám ki a győztest.

S-MAX bevásárlóautó? :D
  • G_ArchAngel #56606
    Év Autója - a 32 jelölt

én a Lexusnak adnám, mindig vmi nyomorék bevásárlóautó nyer, Ők meg a hibrid technológia miatt megérdemelnék...
  • DJ BP
    ,,valahol a dzsungelben rakja össze pár idomított majom."

Ja, törökök :DDD

1,6 Leont inkább felejtsd el :). Kia Ceed az unalmas formája mellett viszont igen fürge az 1,6-ossal (többihez képest).
    De ha a Bravo tetszik, örülnél neki, és csak picit nehezebb kifizetni, vedd azt, hiszen évekre veszed, és mindig sajnálnád, hogy nem vetted meg :D
    És a Bravo azért csak 150LE, igaz szerényebb felszereltségű alapáron
  • SötétBarom
    Szerinted ha meghalsz, az csak neked rossz?

Egyrészt oldalirányú ütközésnél szétlapíthatod a melletted ültő, ha hátul vagy és előrerepülsz akkor árthatsz az elöl ütazóknak, .. stb.

Másrészt ha lebénulsz, jelentős pénzbe kerülsz az államnak.

Végül pedig édesanyád nemtudom mit szólna hozzá ha a betonról kéne összekaparni a fiát, mert nem tudta bekötni magát (igaz hogy csak 60al ment)..
  • robotnyk
    nem igazán van szükség rá, meg attól tartok, hogy ez bár jobban néz ki, mint pl az albea-féle borzadály, mégiscsak az alsóbbrendű piacokra szánják, és valahol a dzsungelben rakja össze pár idomított majom.
    a t-jet bravo még épp beleférne, főleg azért, mert sztem a 90 lovas alkalmatlan közlekedésre ebben a kategóriában. ^^

amúgy most az a nagy problémám, hogy a családnak megtetszett a kia cee'd. nem lenne rossz, a belseje tetszik, az 5+2/150k km gari csábító, nem is olyan drága, csak ne lenne olyan unalmas kívülről.

új jelöltnek még felmerült az alap seat leon, 1.6os 102 les verzióban, szódával elmegy felszereltséggel.
  • DJ BP
    pl. egyik ismerős dugóban araszolt, 20-al ütközött, és betörte az orrát. Amúgymeg övvel semmi bajod nem lenne
  • DJ BP
    ,,Vannak akikre vigyázni kell,mert magukra nem tudnak."

Meg ennyi erővel repülőn minek szólnak rád? :D
    Biztonsági előírások minden téren vannak, azokat sem kéne betartatni akkor?
    Jó, nem értjük miért kell előírni, én viszont azt nem értem, miért jó egyeseknek kísérteni a sorsot? :)
  • DJ BP
    sedanokkal hogy állsz? Mert Fiat Linea mindenféle kütyüvel kijön 4 millióra 1,4 T-JET 120LE. De gondolom nem kell nagy puttonyos :)

Amúgy a Bravo T-JET-tel 4,4M, vagy az még belefér akkor? :D
  • pszihopata
    Amelyik autóban gyárilag nincsen hátul,abba nem kell.Nekem sincsen.

Az övet se kéne számonkérni, bukót is csak az vegye fel aki élni akar,de ilyen alapon drogozni is lehetne.Vannak akikre vigyázni kell,mert magukra nem tudnak.
  • Taranov
    Ha megbüntethetnek érte 5-10k-ra, már rögtön megérte nekik.
  • I.C.ram
    Amúgyn me értem, hogy miért kötelező a biztonsági öv. Mindenkinek sjaát érdeke bekötni. Ha nem köti be, azzal CSAK magának árthat, ergó tök fölösleges ráerőszakolni az emberekre. Arról nem is beszélve, hogy sok ember életét lehet megmenti, akik megérdemlik, hogy éljenek (szervek). Aki hülye, az meg ne kösse be magát ennyi, de ezt kötelezővé tenni...