101030
.
-
DJ BP #56675 5 vagy 4 ajtós 3-mas? :) -
háát, szerintem ez már kicsúszott a jelöltek sorából :p
mostmár bravo, vagy mazda3. azt majd szerdán próbálom ki. -
Elég jó áron vettem. Egy ilyen autó felújított állapotban 3 millióért szokott elmenni. -
DJ BP #56672 Amúgy Hyundai i30-at nem nézed meg? Valamivel érdekesebb a Ceednél külsőre, technikailag, árra, méretre meg ugyanaz kb..
Én még nem láttam :). Meg tudom furán hangzik, hogy Hyundai-t :D, de Kia sem volt népszerű -
DJ BP #56671 a Bravo komolyabb autó, mint a C3, inkább C4 kategória
C4-nél is komolyabb
-
DJ BP #56670 jó tudom, csak egy 1.4es, de nem vagyok erősebbhez szokva
150 ló nem elég? :D -
Nem tudom, mennyire vetted jó áron, de gondolom, hogy az ilyen apróbb hibák kijavítása után az értéke is megnőtt. -
Szép állapotban van nagyon. Belseje is nagyon szép. Az ülések most voltak újrakárpitozva.
Az emblémát egy ötvös ismerős csinálta meg. Összébb húzta a lyukat, így újra betud pattanni a rugó. -
Hát ne viccelj, még a 90 lovas 1.4-essel is jól megy szerintem a C3, a 110 lóval senkinek semmi gondja nem lehet. -
nem sértesz meg, bár megjegyzem, azért a 110 le a c3ba bőven jó, inkább a hanghatásokra gondoltam :)
mellesleg elég jó kis akciók vannak a forgalmazónál, majdnem 350ezernyi engedményt adnának rá. -
Hát ha nem sértelek meg, azért a Bravo komolyabb autó, mint a C3, inkább C4 kategória, ráadásul az olaszok nem is azok, akik ilyen Golf-szerű, a vezetővel nem is törődő autót gyártanak. (Mondjuk a franciák sem) -
jól húz, jó hangja van. (jó tudom, csak egy 1.4es, de nem vagyok erősebbhez szokva) furcsa, hogy anno suzukiból citroenbe átülve milyen puhák voltak a pedálok, citroenből fiatba átülve ha lehet még puhábbak, nekem tetszik. -
DJ BP #56663 gondolom jól megy :) -
ma sikerült kipróbálnom az 1.4es t-jet bravot, igaz csak rövid ideig, de begyere. -
Jobban járt mintha felgyújtották volna!
-
DJ BP #56660 a vödörben az van amire gondolok? :D -
ZsirosKenyer #56659 gyűlölet:
egy
kettő -
gondolom vett masikat.. nekunk pl kivehetos volt.. -
fúúú ez nagyon korrekt állapotban van... megmondom neked őszintén, ennél rosszabra gondoltam.
a jelet mivel sikerült visszaszegelni? -
na ez nagy okosság volt... :( -
akkor benéztem... -
Kösz :) -
Biztos nem :) Ma moziban voltam egész nap szinte a mozünnep miatt, és az autó itthon volt. Arról nem is beszélve, hogy le van merülve az akksija is, szóval nem igazán :) Mást láttál szerintem. Ilyen Ikonengold fényezésű másik állólámpás merciről nem is tudok. Coupéről meg főleg nem. -
nem jártál ma este az erzsébeti spar mögött? -
-
Borg #56650 Javarész külön láttam őket, de volt rajtszám mindegyiken. -
Nahát ez a hasznaltauto.hu a rasszizmus melegágya. -
Együtt voltak vagy külön-külön?
Mert az simán lehet, hogy egy napra tesznek több talit, a májusi pécsi alfa tali idején is találkoztunk BMW-sekkel, Skodásokkal, veteránautósokkal. -
Borg #56647 Láttam őket én is. Valami merci roadster volt a legszebb, nemtommilyen de jó régi :) -
Úuuristen!
-
Btw. nem tudja valaki, hogy miért árasztották el Sopront a veteránautók? A BMW taliról tudok, de mit keresnek itt 40 éves triumph roadsterek??? :D
És nem egyet láttam elvétve, hanem vagy 30at (sokféle veteránt mármint) -
OMG -
szep nagyon!!!! grat! -
azért kötelező, mert hasznos, de mégis van egy-két fafejű marha, aki úgy gondolja, mindenkinél okosabb. nem köti be magát, mert ő a jani, és majd megtartja majd magát kézzel. -.- -
Nem hülyeség, mondjuk ha csak te nem vagy vagy bekötve az autóban, akkor simán elkezdhetsz repkedni minden irányba karambolnál, és kinyírhatod az összes bekötött utazót is. -
Kösz! Jaja, imádom :) -
G_ArchAngel #56639 

szép verda
-
Ha ez lenne az érdekük, akkor egész más életkörülmények közt élnének az emberek Magyarországon, de én úgy érzem, hogy nem az az érdekük :) -
DJ BP #56637 Az miért nem elég jó érdek, hogy nem akarják hogy megpusztuljon az állampolgár? :) -
Ezt te se gondolod komolyan, hogy te bajt tudsz okozni azzal, hogy nem vagy bekötve :D Ez hülyeség.
Miért kerülnél sokba az államnak? fizeted a TB, ha meg nem akkor amúgy sem kapsz semmilyen ellátást az életmentésen kívül.