101030
.
  • I.C.ram

• I.C.ram
    Nekem egy osztrák lesejtezett katonai Steyr-Puch "G merci" kéne :) Az a tuti.
  • Punker
    ha csak off road-ozni kell ja, de ha nem csak arra akkor inkább a merci.
  • Vlala #56832
    Nem, nekünk csak kb. 40 km-re otthontól adta be az unalmast a hűtő. Hazavitt, ésnem lett semmi baja (a negyedik henger szeleptörését leszámítva, ami miatt háromhengerezett) Az a gép elpusztíthatatlan.
  • G_ArchAngel #56831
    legfeljebb 2 hét mire Angliából hazaérsz vele és 200 liter víz a hűtőbe:)
  • Vlala #56830
    Uaz. Semmi más. Három hengerrel, lyukas hűtővel is hazavisz.
  • Punker
    az eredeti s eaz igazi, az első erdei úton a fényezésnek annyi, leselejtezett katonai G-s merci kéne igazából :)
  • G_ArchAngel #56828
    ez az egy luxusterepjáró, ami terepen is használható...

nem ami a képen van, hanem az eredeti...:)
  • Punker
    mire?

városba nagy, terepre alkalmatlan.
  • cement
    nekem azért kéne :)
  • Taranov
    Aztán ha egyszer véletlenül, pechedre megszívnád egy drága német autóval, Passattal, A4-gyel, 5-ös, 7-es, X5-ös BMW-vel, akkor nem tudom mit szólnál. (mivel ezekről ugyanúgy hallani rosszakat, mint az olasz és francia autókról)
  • Taranov
    Hát azért sok embernek megfelelnek az olasz és főleg a francia szarok Európa-szerte. Sok ember használja megelégedéssel.
  • Taranov
    Ez terepjáró?
  • Punker
    halálbüntetés térdemelne.
  • G_ArchAngel #56821
    bazz, így tönkretenni egy terepjárót...:(((

• G_ArchAngel #56820
    jó az, nem mint vmi olasz/francia szutyok, amivel kigurulok a szalonból és véletlenszerűen villognak a műszerfalon a kijelzők, vagy a hézagokba a hüvelykujjam is befér...:)
  • Taranov
    Szépségesség :)

Hogy legyen egy ilyen is, még úgysem unalmasak.
  • ZsirosKenyer
    na már megint egy értelmes német kombi :DD
  • SötétBarom
    Jóság :)
  • I.C.ram
    Van köztük egy két egész csini is :)
  • I.C.ram
    BMW rájött, hogy az emberek igen is veszik a rondábbnál rondább autókat lásd 5-ös, 3-as, x3-as ezéert kitalálták, hogy most valami igazán csúnyát fognak gyártani, és ehhez kóreai mesterek segítségét kérték.
  • SötétBarom
    Idd. ;D

Ide is eljutottunk b@zmeg.. BMW koppintja a Ssangyongot :C
  • Taranov
    :DDD
  • ZsirosKenyer
    na végre nem alfakoppintás :D
  • desigo
    Nekem az LS600h reklámja jön be:)

Komoly nagyon...
  • DJ BP
    ,,én azért ellennék vele,ha mindenképpen sokat kell költeni inkább ezt venném"

Az hogy szted nincs értelme, én azt nem tudom kitalálni :)
  • pszihopata
    mi a f*sznak neked 580LE? Épp ezaz :)

Dehogy kell nekem 580 ló!Túl gyorsan,és figyelmetlenül olvasol!

-'Azt nem írtam hogy van értelme,de ez legalább megfelelne az igényeimnek,ha mindenképp sokat kell költeni. "-

-ezt írtam!90 lovas autóval járok,és bőven elég nekem,igaz nem mayerkodok vele /nem is lehet/.Ha korlátoznák a lóerőt engem nem zavarna!

Voltak 1000-es sportmotorjaim-túléltem,most 50 lovas africa twinnel járok,és még mindíg élvezem a dinamikát amit nyújt.
  • Taranov
    Ha nincs hír, hát gyártani kell!
  • SötétBarom
    "Az X6 meglehetősen szokatlan jármű: ötajtós terepjáró kupékat idéző ívelt tetővonallal. Hasonlót legfeljebb tanulmányként láttunk korábban, a BMW viszont gyártani szeretné a típust, ezért minden eszközzel azon igyekszik, hogy a lehetséges vásárlókat hozzászoktassa a szokatlan koncepcióhoz." O RLY???

LoL!

• robotnyk
    kösz, pont ilyeneket néztem euroncapen :p
  • G_ArchAngel #56805
    jobbra, videó - legjobb:)))
  • Borg
    És ezen a képen sincs minden szétszedve.
  • DJ BP
    kíváncsi vagyok pl. egy mai fullos BMW 7-esnek hogy nézne ki ez az ábrája :DD Hányszor lenne nagyobb kupac :)
  • autoszimulator
    Én is most vásároltam autót, és nálunk is felmerült a hitel kérdése, 50% önrész mellett. A cég, akitől vettük, tett egy hitelajánlatot, de természetesen ő is csak egy bankot tud ajánlani, csakúgy, ahogy te is tudsz választani. Érdemes körbenézni a bankok weblapján, esetleg kérdezősködni, én végül arra jutottam, hogy jobb nem szenvedni a hitellel, mer elég ráfizetéses a dolog.
    Persze ha nincs rá más mód, akkor marad a bank keresgetés. Több féle ajánlat is létezik már, van olyan, ahol ha 60 hónapnál további törlesztésre szerződsz, akkor van lehetőséged pár alkalommal többet befizetni, ha esetleg több pénz áll a házhoz. Ezt pl a Raiffeisen biztosan nyújtja.
  • desigo
    Esetleg ha valaki Golfot akarna szerelni.
    Hátha jól jön :)
    Ja meg volt szó régebben az otthon össze szerelhető autóról.
    Nah ezt ki rakná össze?
  • nemtudomkivaok
    hellosztok!

autóvásárlás előtt vagyok.az autó felét hitelből akarom fizetni.(kb700eft)
    csak azt nem tom ,hogy inkább banki hitel(pl.:személyi hitel(k&h,erste bank)vagy inkább valami autohiteles cégtől.
    szerintetek?
  • SötétBarom
    Mindjárt kiderül, hogy ha mindenki dragsterrel járna, kevesebb lenne a baleset. :DDD
  • DJ BP
    vegyél Veyront :DDD
  • G_ArchAngel #56797
    annak a fohásznak sok összetevője van...

pl. ezek a tehenek akkor gyorsítanak, amikor előzöd őket, és ugye a véletlenszerű kilengések is ott vannak - hiába az egyenes szakasz, az ember 1 mp alatt szeretne elmenni mellettük:)
  • G_ArchAngel #56796
    de 1001 mégbiztonságosabb:)))