101030
.
-
-
Nekem egy osztrák lesejtezett katonai Steyr-Puch "G merci" kéne :) Az a tuti. -
ha csak off road-ozni kell ja, de ha nem csak arra akkor inkább a merci. -
Vlala #56832 Nem, nekünk csak kb. 40 km-re otthontól adta be az unalmast a hűtő. Hazavitt, ésnem lett semmi baja (a negyedik henger szeleptörését leszámítva, ami miatt háromhengerezett) Az a gép elpusztíthatatlan. -
G_ArchAngel #56831 legfeljebb 2 hét mire Angliából hazaérsz vele és 200 liter víz a hűtőbe:) -
Vlala #56830 Uaz. Semmi más. Három hengerrel, lyukas hűtővel is hazavisz. -
az eredeti s eaz igazi, az első erdei úton a fényezésnek annyi, leselejtezett katonai G-s merci kéne igazából :) -
G_ArchAngel #56828 ez az egy luxusterepjáró, ami terepen is használható...
nem ami a képen van, hanem az eredeti...:) -
mire?
városba nagy, terepre alkalmatlan. -
nekem azért kéne :) -
Aztán ha egyszer véletlenül, pechedre megszívnád egy drága német autóval, Passattal, A4-gyel, 5-ös, 7-es, X5-ös BMW-vel, akkor nem tudom mit szólnál. (mivel ezekről ugyanúgy hallani rosszakat, mint az olasz és francia autókról) -
Hát azért sok embernek megfelelnek az olasz és főleg a francia szarok Európa-szerte. Sok ember használja megelégedéssel. -
Ez terepjáró? -
halálbüntetés térdemelne. -
G_ArchAngel #56821 bazz, így tönkretenni egy terepjárót...:(((
-
G_ArchAngel #56820 jó az, nem mint vmi olasz/francia szutyok, amivel kigurulok a szalonból és véletlenszerűen villognak a műszerfalon a kijelzők, vagy a hézagokba a hüvelykujjam is befér...:) -
Szépségesség :)
Hogy legyen egy ilyen is, még úgysem unalmasak. -
ZsirosKenyer #56818 na már megint egy értelmes német kombi :DD
-
Jóság :) -
Van köztük egy két egész csini is :) -
BMW rájött, hogy az emberek igen is veszik a rondábbnál rondább autókat lásd 5-ös, 3-as, x3-as ezéert kitalálták, hogy most valami igazán csúnyát fognak gyártani, és ehhez kóreai mesterek segítségét kérték. -
Idd. ;D
Ide is eljutottunk b@zmeg.. BMW koppintja a Ssangyongot :C -
:DDD -
ZsirosKenyer #56812 na végre nem alfakoppintás :D -
Nekem az LS600h reklámja jön be:)
Komoly nagyon... -
DJ BP #56810 ,,én azért ellennék vele,ha mindenképpen sokat kell költeni inkább ezt venném"
Az hogy szted nincs értelme, én azt nem tudom kitalálni :) -
mi a f*sznak neked 580LE? Épp ezaz :)
Dehogy kell nekem 580 ló!Túl gyorsan,és figyelmetlenül olvasol!
-'Azt nem írtam hogy van értelme,de ez legalább megfelelne az igényeimnek,ha mindenképp sokat kell költeni. "-
-ezt írtam!90 lovas autóval járok,és bőven elég nekem,igaz nem mayerkodok vele /nem is lehet/.Ha korlátoznák a lóerőt engem nem zavarna!
Voltak 1000-es sportmotorjaim-túléltem,most 50 lovas africa twinnel járok,és még mindíg élvezem a dinamikát amit nyújt. -
Ha nincs hír, hát gyártani kell! -
"Az X6 meglehetősen szokatlan jármű: ötajtós terepjáró kupékat idéző ívelt tetővonallal. Hasonlót legfeljebb tanulmányként láttunk korábban, a BMW viszont gyártani szeretné a típust, ezért minden eszközzel azon igyekszik, hogy a lehetséges vásárlókat hozzászoktassa a szokatlan koncepcióhoz." O RLY???
LoL!
-
kösz, pont ilyeneket néztem euroncapen :p -
G_ArchAngel #56805 jobbra, videó - legjobb:))) -
Borg #56804 És ezen a képen sincs minden szétszedve. -
DJ BP #56803 kíváncsi vagyok pl. egy mai fullos BMW 7-esnek hogy nézne ki ez az ábrája :DD Hányszor lenne nagyobb kupac :) -
Én is most vásároltam autót, és nálunk is felmerült a hitel kérdése, 50% önrész mellett. A cég, akitől vettük, tett egy hitelajánlatot, de természetesen ő is csak egy bankot tud ajánlani, csakúgy, ahogy te is tudsz választani. Érdemes körbenézni a bankok weblapján, esetleg kérdezősködni, én végül arra jutottam, hogy jobb nem szenvedni a hitellel, mer elég ráfizetéses a dolog.
Persze ha nincs rá más mód, akkor marad a bank keresgetés. Több féle ajánlat is létezik már, van olyan, ahol ha 60 hónapnál további törlesztésre szerződsz, akkor van lehetőséged pár alkalommal többet befizetni, ha esetleg több pénz áll a házhoz. Ezt pl a Raiffeisen biztosan nyújtja. -
Esetleg ha valaki Golfot akarna szerelni.
Hátha jól jön :)
Ja meg volt szó régebben az otthon össze szerelhető autóról.
Nah ezt ki rakná össze?
-
nemtudomkivaok #56800 hellosztok!
autóvásárlás előtt vagyok.az autó felét hitelből akarom fizetni.(kb700eft)
csak azt nem tom ,hogy inkább banki hitel(pl.:személyi hitel(k&h,erste bank)vagy inkább valami autohiteles cégtől.
szerintetek?
-
Mindjárt kiderül, hogy ha mindenki dragsterrel járna, kevesebb lenne a baleset. :DDD -
DJ BP #56798 vegyél Veyront :DDD -
G_ArchAngel #56797 annak a fohásznak sok összetevője van...
pl. ezek a tehenek akkor gyorsítanak, amikor előzöd őket, és ugye a véletlenszerű kilengések is ott vannak - hiába az egyenes szakasz, az ember 1 mp alatt szeretne elmenni mellettük:) -
G_ArchAngel #56796 de 1001 mégbiztonságosabb:)))