101030
.
-
Nekem Puch bicajom volt :D -
Teszt: Honda Legend 3,2 V6 - 1991
-
"Puk, az mi mi a szar?"
nekem volt Puch motorom anno, csak egyszer kigyulladt és le kellett hárman hugyoznunk... utána eladtam... :D
jó kis veterán lenne már... -
:D
Nézegetem a biztosítékdoboz leirását, ha a motorvezérlés-es biztosítékot kiveszem akkor már elméletileg nem indítható? -
lófejet? ^^ -
Az necces tényleg, ha nincs meg az összes kulcs..
Tegyél bele döglött állatokat, az a tuti. Hal főleg.
-
SomebodyEra #56869 Nem tudja valaki, hogy a hétvégén esedéskes tököli drift edzésre helyszínen lehet jegyet váltani? Interneten kellett jelentkezni nézőnek, csak nálam változott a felállás és több kísérőt vinnék, mint amit megadtam és nem tudom, hogy belehet e vinni helyszínen vagy fennakadnak ezen?
Köszönöm -
jah az a para, itthon a kertben nem féltem annyira, de holnap megyek vidékre és pár órára is féltem kinthagyni az utcán... (2 motoromat elvitték anno, ugyhogy ilyen téren én féltem nagyon az értékeimet..)
Komplett zárcserére meg nem futotta még sajnos. -
ZsirosKenyer #56867 lehet omegában könnyű de civicben 10 perc volt mire kiszenvedem a főrelét.
motoháztető fel biztosítékdobozban szedd ki a főbiztit ha nem tudod melyik az akkor szedd ki vmelyiket random és indítózz aztán úgyis rájössz. Könnyen kivehető ez a legjobb módszer. Gondolom a parázol hogy a kerskedőnél maradt kulcs. Ez jó módszer.. "A picsába béla b*meg ez nem indul!" -
Hát nemtom...
Az előzö sokkal dinamikusabb, sportosabb volt, ez olyan nemtom mien...
Olyan "ameriakis"
legalábbis az a lámpái se elől, se hátul nem illenek oda... -
Aksit vedd ki. -
Borg #56864 Szedd ki a főrelét :) -
1 (akármilyen)biztosíték kiszedésével van arra lehetőség hogy ne lehessen beinditani egy kocsit? -
új Focus render, csak spekuláció, de nem rossz.
-
DJ BP #56861 sztem csak nézőpont kérdése :) Ennyi erővel a Mondeo is alapszik a Mazda6-on :D
Közös az alapjuk, nem a Mondeot csiszolták tovább :) -
Nagyon széép!
Mondjuk nem kicsit látszik rajta hogy az új Mondeoval közös az alapjuk, de az a vices hogy ez lett a szebb. -
G_ArchAngel #56859 olvassatok:) -
Elöbb volt a katonai, és rá kb 10 évvel kiadták a civil változatot is. -
én úgy tudtam közös alapra fejlesztették, de külön a civilt és külön a katonait. -
Miről beszélsz?
Steyr-Puch Mercedes-Benz KÖZÖS fejelsztés a G-osztály. Ez a jármű is olyan, mint sok más legendás terepjáró. Elöbb volt katonai, aztán civil. -
a merci nem katonai cuccot fejlsztett a G-vel! a Puch igen. -
cr-v :)
-
Bevallom őszintén fogalmam sincs. Elvileg semmi, csak a márkanév más. Viszont gyanítom, hogy a Puch kicsit eltér a Mercitől. Puch megcsinálta már azt pár típussal pl a Fiat 500-assal, hogy megveszi (Merci esetében együtt fejleszti) a licenszet, és elvégez rajta egy csomó apróbb módosíttást, amivel sokkal jobb lesz az autó. Svájciak is mintha Puchot vettek volna a hadseregükbe, és ha valahol számít, ott biztos, a terepjáró képesség.
Meg mekkora móka már, hogy mindenki rácsodálkozna, hogy "Puk, az mi mi a szar?" :D -
széép(Y)(Y)(Y) -
Borg #56851 Az automata Accord/Civic-ekkel nem szokott gond lenni, még ennyi idősen se. Persze ez is leginkább tulaj-függő. -
G_ArchAngel #56850 régebbi (8-14év között) japán és német autók közül melyiknek megbízható az automata váltója? -
DJ BP #56849 

Passat kötheti fel a gatyát :) Ugye amikor kijött helyzeti előnyben volt, összes konkurense ,,régebbi" modell volt, sztem ezért vették sokan.
De most itt a Mondeo, de főleg a japánok, Mazda6, később az Accord sztem le fogja nyomni -
Wow. Ebből a kombi is kifejezetten szép..
-
G_ArchAngel #56847 szerinted, de szerencsére azok szerint többet, akik értenek hozzá:)
persze nekem a büdös életben nem lesz ilyen, max a 20 éves elődje:) -
Borg #56846 2008 Mazda6 revealed
Szvsz messze jobban néz ki, mint az (usa?) accord amit bemutattak... -
ez iszonyatosan magas és így szerintem borulékony..... -
DJ BP #56844 A Range? El vagy te tévedve :) Súlyra is sokkal nagyobb mint a ,,társai", és az terepjárónál jelent valamit :) Meg tesztek is vannak a terepjárásáról -
Ketteslétra,aztán gyía!
[IMG][/IMG]
-
Mi a különbség a merci és a puch között?A grazi gyárban készült a merci is,én úgy tudom. -
Aszittem, hogy ez annyit tud, mint az X5, Mercedes ML, Q7 stb. -
Én úgy hallottam, hogy az "új" G osztály is nagyon strapabíró, jó terepes, ráadásul eléggé komfortos is, mivel az előző C osztály belsejét kapta kisebb módosításokkal.
Ehhez képest ez a Range Rover nem terepjáró. -
mikor szerelték le a laktanyát itt mellettünk láttam párat, alig voltak használva, talán a mentő verziók mentek a legtöbbet, a többit csak nagyon nagy ünnepnapokon vették elő, tuti lenyúlta 1-2 ismerős őket :( -
Magyaroknak is van elég sok ilyenje. Kár hogy nem a Puch változat :( -
az alsót bármikor elfogadnám :) -
Ebből is szigorúan az 5 ajtós kéne. Kicsi pazarlás szerintem :) Ugyanaz a motor, kb ugyanaz a tömeg, akkor miért ne legyen nagyobb?

[/IMG]