101030
.
-
az.nem tudtad? -
Kiváló driftalap? -
Hát én nem tudom, hogy a luxuson és a menetteljesítményeken kívül jobb-e egy alsó-közepes autónál. A szervizek is drágábbak, több elektronika is van benne. -
Az meg a másik, hogy aki Wartburgról vagy Suzukiról upgradelt C3-ra vagy C4-re, annak ez az autó az élete, és nagyon nehezen tudja feldolgozni, hogy ez egy tömeggyártmány, és törvényszerű, hogy vannak selejtes darabok. A 7-es BMW-tulaj pedig beszállíttatja a szervizzel, kap csereautót, 3-5 évesen pedig eladja. Aki ennyit költ autóra, az már talán jobban ismeri a dolgok természetét, tudja, hogy bármilyen autót is vesz, előfordulhatnak hibák. A világ legprimitívebb dolga, hogy a Citroent, a Renault-t vagy a Fiatot fikázza egy teljesen tapasztalatlan autóvásárló csak azért, mert egyszer megszívta vele. -
Mondjuk az is közre játszik, hogy ilyen árú autónál sokkal szigorúbban nézik a dolgokat, mert tényleg elvárja az ember, hogy egy jobb lakás árából vett autó, azért ne szarjon be állandóan. -
Simán lehet, hogy a 7-es BMW megbízhatatlanabb, egyszerűen kevesebb embert ismerünk, aki 7-essel jár.
Az 2003-as Használtautó katalógusban is nagyon sok rosszat írtak az előző generációs 7-esről. Egyik Alfáról vagy Citroenről sem írtak ennyi rosszat. -
Az a poén benne,hogy jó:) -
ebben mi poen? ez fasza
-
speckó még csomo kocsi van a listán amiknél százszor szarabb kocsik léteznek, nézőpont kérdése. mondjuk a 2002-2005 szériás hetesnek télleg sok betegségéről hallottam állítólag mindig szétesett benne vmi... -
;D -
Borg #56905 C3/C4-et szvsz nem is ismerik amerikában. -
-.-
Igen. És a worst cars listán nem a C3as, C4es, vagy valami alfa szerepel, hanem ez a 7es.. Btw. az ürge indoklása nem az volt, hogy megbízhatatlan, hanem, hogy szar az Idrive.. Könyörgöm^^ -
DJ BP #56903 Tökéletesen megépített, lenyűgözően gyors, dugig technológiával..
És iszonyú megbízhatatlan :D -
hogy miért, Az iDrive miatt...
ettől már egy egész kocsi rossz...
megértem, nekem sem kellene, mien már? Fúj... xDxDxD -
"I rented one of these in Europe and it worked beautifully, but it was just so tragic to look at. The Multipla (and the Aztek and the Consulier GTP) reminds us that cars cannot just work beautifully. They have to be beautiful. At least they can't look like this."
Ez aztán a indoklás :DDDDD
Azér szar mer ronda, nem elég ha jól működik, legyen is szép :DDDDD
Ki ez a marha?
Ez meg a másik ökörség:
"The Munich company's flagship sedan was nothing less than everything the company knew about car building, and that was quite a lot. Perfectly constructed, astonishingly fast and utterly besotted with technology, the big, gracious 7-series had but two flaws:"
Tökéletesen megépített, lenyűgözően gyors, dugig technológiával..
Akkor ezis hogy került a listára?
pf. -
Borg #56900 Az xtype meg szerintük túl budget autó lett a jaguar (régi) imidzséhez képest. -
thx -
ZsirosKenyer #56898 iDrive-ot szidják, ahogy mindig és mindenhol -
A 7-es BMW és az X-Type miért van benne? Nem flame, csak kérdem. (Cikket nincs kedvem angolul olvasni :() -
Hja, Biztos oldalról nekihúzta a fának egy tréler :) -
a biturbora dobott rá Clarkson a Top Gearben egy szemetes konténert :p -
Borg #56894 Nem hiszem, hogy itt ebből flame lesz... a papírformát hozza, noha csak egy szubjektív ujságíró saját véleménye. A multipla is csak azért van benne, mert egyszer mikor európában járt olyat kapott bérautónak. Ezenkívül csupa amerikai (vonatkozású) autó.
(azért a 84-es maserati biturbo leirása lol :D) -
ZsirosKenyer #56893 igazi flémgeneráló lista
The 50 Worst Cars of All Time -
DJ BP #56892 lehet ezt okozza a 180-nal a fának :D -
Ezt hogyaf@szba???
Úgy néz ki mintha lenyeste volna valami.. :o -
Ez csak a hátsó utasoknak lehetett kellemetlen :-/ -
ZsirosKenyer #56889 aki még nem unja a szétszakadós képeket
-
tök jó, de hogy szállnának be azon a hátsó ajtón? :) -
G_ArchAngel #56887 csinálnak belőle retro divatautót 4millás bevezetőárral... -
Suzuki ellenfele :)) -
Nem szólnám azért le annyira a Renault-t, nagyon sokan megelégedettséggel használják, ráadásul nem néznek ki rosszul. -
hátulja oldalról kicsit tényleg civices, de szerintem jól néz ki. -
:o
Me'?
Abszolút franciás kupé.. 407es, 406osra sokkal jobban hasonlít..
Max azé' hondás mert túl futurisztikus.. -
nekem valamiért hondás -
DJ BP #56881 Ha meg is csinálnák úgy is szétesik
Pozitív gondolkodó vagy :D
Sztem amúgymeg semmivel sem volt eddig több Conceptje, mint más gyártóknak szvsz -
ZsirosKenyer #56880 áh annyi conceptje volt már a rönónak és egyik sem jutott el a szériágyártásig, ez sem fog. Ezek csak arra jók hogy az egyik rönós haverom kinyomtassa 10 példányban és mutogassa hogy milyen fasza autó a Renault. Ha meg is csinálnák úgy is szétesik, meg különbenis alfakoppintás le is van írva a cikkben :DD
hopeless -
Csak valami normálisabb beltér kellene és kész. Kívülről tok okénak néz ki nekem tetszik. -
Tesztelném a csajt is meg a Legendet is :) Kíváncsi lennék melyik jobb hosszabtávon :) -
Úgy tűnik francia barátainknál még van remény :)
Új Renault Concept
-
Csini mindkettő :) A macska nem kéne :P