101030
.
-
DJ BP #56955 az lehet :)
Én mint eszközt néztem most, hogy közvetlenül mit nyújt tulajdonosának :)
Akkor ezekszerint ez csak feltűnösködni jó :) -
hat jah.. ennek az arabol siman kaphato egy sportkocsi meg egy terepjaro kulon, es azok telleg arra valoak amire a nevük mutat... az a baj h manapság arra törekednek h egy kocsi mindenben jó legyen, de ezt a fizika törvényei miatt nem lehet megvalósítani -
ZsirosKenyer #56953 ez arra jó hogy "raj" lehetsz és lehet nőd -
DJ BP #56952 ja Dakaron meg nincs kedvem elindulni :DD
Ha SUV-val versenyezni kell, csak akkor van értelme :DD -
DJ BP #56951 ezt már tényleg nem értem minek :)
Eddig ugye az volt, hogy a SUV azért jó, mert belül baromi nagy. De ennek pl. csomagtartója a külső méretéhez képest kicsi lesz. Sportkupénak meg nehéz. Ha én sportolni akarok akkor lapos autót veszek, ha kényelmes nagy dögre vágyom, veszek egy nagy ,,kocka" SUV-ot -
X6... hm nagy, de gyors. jo nagy étvágya lesz az biztos:D ami jo pont volna h valoban jo a hasmagassaga szal terepre alkalmas volna, de kétlem h barki is a sziklákon nyúzná majd mert az ára miatt ez eléggé merész lenne
-
ZsirosKenyer #56949 ez úgy vigyorog mint egy pözsó! Yak! -
gondolom a concept neve a reventon mert amugy full murci, de nagyon vagany, olyan mint 1 vadaszgep, brutal -
egyetértek, semmi nem magyarazza a 8millas arat kiveve a sznobsag. mert ha valaki vesz ilyet akkor buszke lesz arra h neki meg se kottyan 8millas kocsit venni, a maybachosok meg jot rohognek a markukban mert nekik 200ezer dolcsiban volt... jo kis haszon -
DJ BP #56946 egy 35 millás Maserati tud ennyi dizájnt, és az jobban néz ki.... -
Borg #56945 VW Up! - Avagy indításkor várunk amíg betölt majd a zixpé? -
Borg #56944 Lamborghini Reventon -
ez télleg durva, mi ez? 2nd gen murci? -
Borg #56942 Hasznos oldal. -
Maradjunk csak a milliárdnál! 
/De bevallom,én is ritkán számolok errefelé./ -
G_ArchAngel #56940 csak épp egy csepp elegancia nincs benne. de ez kéne - nagy garázst akarok majd magamnak:) -
tyuuu paszmek
ennel szebb batmobilt nem is lehetne csinalni a mai szazadban...
-
G_ArchAngel #56938 [RÖHÖG] -
Ennyi ZSből a renault csinána olyan belsőt amitől folyton élveznél a gatyádba, a honda csinálna hozzá egy motort amitől görbülne a tér, az alfa meg úgy megdizájnolná', hogy megvakulna a sok paraszt :O -
ZsirosKenyer #56936 nekem tetszik, de hülyeség egy szembeállítással lefikázni az alfát meg a hondát. Ennyi pénzért bármelyik gyártó csinálna ilyet ha nem szebbet.
nézzük az árát: 8 millió dollár= 1.48 BILLIÓÓÓÓ Forint
lol
-
G_ArchAngel #56935 Borg, ne légy már kocka!:))) -
Borg #56934 Persze, csak az arányok, formák.. -
azért az más teljesen. -
Borg #56932 Van a discoveryn egy sorozat, ahol indiában valami sufni műhelyben roncsból építenek autót. Nekem inkább az ottani "alkotások" jutnak eszembe róla. -
G_ArchAngel #56931 ez egy szobor, egy műalkotás, nem egy fércmunka, mint egy Brera, ami ez mellett max rosszul sikerült vázlat...
(én simán megvenném, el is kezdek gyűjteni...:D) -
Hát ez sztem hülyeség...
Semmivel nincs több 5let benne, mint más gyártóknál...
MAx neked pont bejön, és ennyi... semmi egetverő desigelem nincs benne, amit még nem láttunk volna... -
Borg #56929 Ugyanmár, egyszerű burzsujautó, csak a méreteivel meg a formai egyediségével próbál imponálni. Nem hiába veszik vissza a maybachot, egy csőd az egész amit művelnek. Csak a Brera tanulmányautója keresztbe-hosszába lenyelné, ami a dizájnt illeti.
Bár úgy tűnik legalább 1 potenciális ügyfelük akad :D Szerinted mi van ennek a belterében, ami funkcionalitásában olyan húdeextra? -
G_ArchAngel #56928 ezen délután négytől, idáig röhögtem és sírtam...
elgurultak a gyógyszerek?:)))
ha egy nyomorék Alfa vagy szánalmas Hondába annyi designötlet jutna, mint ennek egy tenyérnyi felületére, akkor a proliautók gyártóinak marketingesei egyfolytában a golyóikat masszírozhatnák örömükben:))) -
ezzel max csak a repteri kifutokon tudnak kozlekedni, mashol nem nagyon birna befordulni :DD -
Meg fog szünni a Maybach. Illetve beolvasztják a Mercibe újra. -
egy-két limuzin
ez büntet:
-
jah
pl a lámpa kapcsoló is szánalom... -
Igazából először az új S osztályról is a Batmobil jutott eszembe, de nem tudom, miért. -
Jahh... de Batmannek biztos bejön...
És neki van rá pénze is... XDXDXD -
Borg #56921 Az még hagyján hogy kívülről nem tetszik, de szerintem a belseje elég gagyi az árához képest. -
Batman járgány :) -
The 8 Million Dollar Maybach
-
Ki hitte volna, mindig tanulok. -
ez elég szép darab
-
mivel hátsó kerék meghajtású, és könnyű, valamint lehet tuningolni is rendesen... japánban ez az egyik leglegendásabb típus, mert nem kell hozzá bankot robbantani mint a skylinehoz, hanem viszonylag olcsó és jó..