101030
.
-
DJ BP #56995 igen -
jah, ceed 3 milliótól indul, de sztem az vicc, hogy EX felszereltségig nincsen benne szervó. egy ideig egyébként nézegettem én is, de ezzel a külsővel én nem tudnék együtt élni. -
DJ BP #56994 de beszámítanak? Mert az 3,5 milla alsóhangon, Swift klímával 2,8-ból ki lehet hozni, + beszámítják jobban a használtat elvileg, szóval 1 milla lehet közte, és az nem mindegy, ha annyit nem tud rászánni.
Amúgy Ceed tényleg jó :D
btw inkább vennék 1-2 évesen jobbat mint új Swiftet -
szép, de 3.5től kezdődik -
Borg #56991 Azt is szivesebben venném, mint a swiftet. Nagyobb helykínálat, és az alap 1.4 109LE-t is jobb motornak tartom. A 7év garról nem is beszélve. -
swift árkategória ami még megfelel(2-3m) de mindenféleképpen fontos hogy ilyen beszámítási akció legyen, omegát esélytelen sztem eladni, én pedig nem akarom kivárni amig gondja lesz. -
felszereltségtől függ, a full fapad 2,25M. -
Borg #56988 Kia Ceed. -
mennyit költenél rá? -
DJ BP #56986 Belseje nagyon gagyi műanyagból van.
Üdv a kategóriában :D itt ilyen van :) -
viszont korrekt beszámítási akciójuk van, ezenfelül a 3+(némelyik kereskedésben)2év gari sem rossz.
De ha mondasz nekem egy hasonlóan akciós autót ahova még beis számítanak akkor halgatlak :) -
Borg #56984 És azt se felejtsd ki, hogy a méretéhez képest drága. -
sírok a röhögéstől :))))))))) -
a műanyagok kopognak veszettül, de nem néznek ki rosszul. nem kéne, mert minden 3 méterre jut egy (gusztustalan utólagos krómcsíkokkal), de amúgy egyátalán nem rossz autó, ha új kell. fogyasztást passzolom, de el tudom képzelni, hogy az alapmotor sokat fogyaszt, főleg ha telepakolják extrákkal+légkondival, plusz súllyal biztos pörgetni kell. -
Szerintem borzalmasan fapad az autó. Belseje nagyon gagyi műanyagból van. Fogyasztása se valami jó, ahhoz képest, hogy mekkora autó. -
dísztárcsás spinner felnit akartam rá de átgondolom a lángszorót is -
Olyat vegyél amin van lágszoró -
elég sok ismerős alkatrész van rajta :D -
holnap valószinüleg kipróbálom ezt az új mystic verziót, egyszer ültem benne eddig, aztis hátul.. az omegát meg beszámolnák elméletileg jó áron, ami már jó nekem.. ugysem tudnám eladni sztem egyhamar :) -
Holdjáró anyone??? -
a legújabb? kívül-belül egész jó, elöl vállalható a hely benne. a műanyagok gagyik, de nem néznek ki rosszul. ebben már nem kell feltétlen meghalni egy kisebb ütközéskor, felszereltségi szinttől függően az extra lista sem rossz. -
Kis komolyságot a következő kérdéshez:
Mi a véleményetek az újabb swiftről? Elkezdtem gondolkozni azon hogy omegát lecseréljem még amig nincs gond vele. Tisztában vagyok vele hogy azért más a két autó, viszont a suzukin sokat lehetne sporolni és esetleg idővel egy második, sport kocsit venni mellé. -
összeszegelik ezt még... -
DJ BP #56972 ügyes volt, nyílegyenes úton, biztos frenkizett a sávok között -
ezek az R8-asok vagy porig égnek vagy összetörnek :(
gondolom lassan használják... -
DJ BP #56970 csökkenteni is kellet a nyomatékot :D -
brabus bullit megvolt már? 730 le, 1300 nm :D az lényegtelen, hogy a felni is elkopik egyhelyben ekkora nyomatéktól. -
DJ BP #56968 ahogy nézegetem oldalról ezt az Accordot, az A oszloptól hátrafelé nagyon olaszos érzésem van a dizájnt illetően :) A stílusa
-
DJ BP #56967 ha nincs ilyen ember, majd valaki önjelölt szakértő majdcsak kiokosít :DDD -
kérdés, kérés:
van itt olyan, akinek van ehavi autó2je, és van scannere esetleg? van benne egy cikk, ami érdekelne, a kis turbós benzinmotorokról. hálás lennék... ha az elég :p -
a Brerával kapcsolatos kijelentést nyilván pillanatnyi elmezavar okozhatta. vagy csak ezért van ennyi ocsmány új épület nálunk, mert az építészeknek ennyire nincs ízlése? 
egyébként is, egy maybach legyen fényűző autó sofőrrel, és ne akarjon élményautó lenni, élményautó formával. még ha a forma nem is rossz, oldalról. -
Csomagtartó kb.fele a réginek.Nekem a dizájn ennyit nem érne!
Persze ha csak nézegetjük..... -
DJ BP #56963 tömzsibb lett, nem tűnik annyira hosszúnak mint a mostani :)
De jól látom hogy sportkombisra veszik a figurát, és a praktikum visszábbszorul? Gondolok itt a csomagtérajtó alsó peremére, elég magas, bár még változhat mondjuk -
ZsirosKenyer #56962 igen, általában így szokott lenni, bár pl. az amcsi accord coupe utcai, végleges változata 1:1 kiköpött mása a conceptnek, ha ezt vesszük minimális lesz a változtatás. -
Borg #56961 Élőben még csak ma fogják majd bemutatni. Szerintem ettől el fognak térni, elején is, hátulján is az utcai verziónál... -
széép, a sziluettje mondjuk kicsit a6 avant elso ranezesre de jol nez ki nagyon -
ZsirosKenyer #56959 új accord tourer
-
ZsirosKenyer #56958 a mi városunkban arra buknak a csajok akinek golfja van, bmw-seknek esélyük sincs :DD -
hat ja van akinek csak igy megy... amugy haverom spanjanak van egy 3as bmwje meg egy szakadt 2es golfja. a golfot csajozos kocsinak tartja, azzal megy randikra, mert aszondja csak olyan novel all ossze aki abba is beszall... igaza van -
DJ BP #56956 Persze akinek 4 autó mellett van egy fölös 20 millája, az láthat értelmet benne :)
De ha én mondjuk 30 millióból vennék két célra autót, biztos nem ez lenne az egyik :)