101030
.
-
RIP :( -
Te tényleg annyira hülye vagy, hogy minimális iróniát sem vagy képes dekódolni? -
Az jött le abból a Suzukis irásból, hogy aki azt vesz az mind felelőtlen és vezetni nem tudó személyiség. Ennyi erővel minden típusra rá lehet tenni az "S" betűs matricát.
#57192, tedd már Magad takarékra a hülyeségeddel
-
Tuti, hogy a lokista vagy :D -
dehogy is... -
Baromira nem fogtad fel :D -
Pedig nem úgy tűnik. Na mesélj, miről van szó :) -
Egyszerűen be kéne tartatni a jobbkézszabályt, ez a rendőrök dolga lenne. (Akár térfigyelő kamerával)
Egyébként szerencsére azért még nem minden politikus ezzel tölti a napjait a fizetéséért. -
"Nem a kezdő növeli a forgalom kockázatát, hanem az idegbeteg, aki elveszíti a T betűs lassúzása vagy simán a nyíltan vállalt gyengeség látványa miatt a türelmét, és nekiáll kapkodni, mert muszáj lenyomnia a gyengébbet, ahogy az oviban is csinálta."
Ez mennyire igaz! Minap láttam: az Alkotmányról Bajcsira kikanyarodik egy csaj. Zöldet kap, félig begurul és lefullad a kocsija. Újraindít, elindul, megint lefullad. A lámpa már sárgára váltott, erre a mögötte lévő másik nő elkezd rá dudálni meg anyázni. Persze hogy lefulladt harmadszor is, tiszta ideg volt... Szánalmas hogy sok embernek a duda = minden gondot megoldó gomb a kocsin. -
Én igen. -
DJ BP #57185 ,,A helikopter gyakorlatilag megsemmisült, a roncsok közt talált összeégett emberi maradványok alapján még azt is nehéz volt elsőre megállapítani, hogy pontosan hányan ültek a gépen."
Hát ez szörnyű, szegények :(( -
"Vasárnapra bizonyossággá vált: az 1995-ös ralivilágbajnok is az életét vesztette, amikor szombaton lezuhant és megsemmisült a maga vezette helikopter."
INDEX -
-
Te felfogtad miről van szó? -
"A suzukisokkal is rengeteg baj van, .... a Suzuki már gyárilag az autóira helyezi az S betűt."
Minek rá S betű? Csak felismerik anélkül is.
Ráadásul hülye egy ötlet.
-
DJ BP #57180 hát igen...
És ezzel keresik a kenyerüket politikusok, hogy ilyen idióta ötleteket gyártanak, csak gratulálni lehet. Jobbkézszabály eltörlése is, mert nem tudják alkalmazni sokan. Ennyi erővel sokan 60-al mennek városban, legyen 60 a korlát? Vagy nem állnak meg stop táblánál, töröljük... -
jajj ne...
Rally driver feared dead in crash
Former world rally champion Colin McRae is believed to have been killed along with three others in a helicopter crash near his home in Lanarkshire.
The helicopter, which police believe was owned by Mr McRae, 39, came down on Saturday afternoon in Jerviswood, about a mile from Lanark, and caught fire.
Strathclyde Police said Colin McRae, a keen pilot, is thought to have been on board with three others.
However formal identification of those killed still has to be carried out.
The Times is reporting that former World Rally Champion Colin McRae has died after the helicopter he was piloting crashed into the ground near his home in Strathclyde. Also on board was his five year-old son, an unnamed adult male and child. According to reports, there were no survivors.
-
humoros, az utolsó bekezdésben van a lényeg. nekem az a véleményem, hogy ha egy grafikont kéne rajzolni, akkor közvetlenül a jogosítvány megszerzése után a legkisebb az esély arra, hogy valaki balesetet okozzon, inkább csak egy jó 8-10000 kmrel később lesz veszélyesebb a helyzet, mikor már úgy gondolják, hogy elég tapasztaltak, pedig nem. a közlekedési morál balkáni, de nem az új jogosítványos vezetők miatt. -
Végre egy cikk a TC-n, amivel egyet tudok érteni. Ti? -
A táj legalább szép, ha más nem. -
régi focus első fényszórókkal :p -
Bugatti Veyron ellenfele. -
Aztabüdösk..!
Nem kispályás munka.. -
pfej -
-
Ja értem, ezt nem tudtam. -
ZsirosKenyer #57169 csak a félreértések elkerülése végett jeleztem hogy a visszahívás nem az európai "ufo" civic-ekre vonatkozik. -
Még az előző generációs 5-ös BMW-ből is hívtak vissza párat Magyarországon (persze nem ennyit), mert menet közben lezárhat a kormányzár, ha csontig kitekered a kormányt. És az nem amerikai gyártmány. -
ZsirosKenyer #57167 hát igen, amerikai autó, amerikai minőség.
-
Igazságszerint nekem is a Bravo tetszik jobban, pedig a Civicé sem egy átlagos design. -
nem, drága, és csak nekem jött be külsőre :) -
DJ BP #57164 tényleg, 1,8 Civiceket meg se nézted? :) -
Honda Civics are generally respected as reliable transportation, and aren't supposed to be prone to things like, say, wheels falling off. But that's the reason Honda is recalling more than 182,000 of them made in 2006-2007.
Honda says the trouble comes from a leaky O-ring in the wheel speed sensor. Water could damage the wheel bearing, which could result in one of the four wheels falling off, "possibly resulting in a crash." Ya think?
Owners of the affected Civics can expect a note in the mail from Honda, offering to fix the problem and replace any damaged parts. -
a nácik is így irtották a népeket:(
csak nem pont Hondával... -
Borg #57161 Kicsit morbid reklám :D
-
ZsirosKenyer #57160 ismerjük, 2 autóból volt összehegesztve azért szakadt szét ilyen könnyen.. -
Ez se nyugdíjasé volt,a kormányból ítélve!Egész friss.
[IMG][/IMG]
-
Légkondis meg minden,3.4-ért vette,pontosan nem tudom mikor,a corolla 3.7 lett volna.Azt viszont tudom,hogy ugyanakkor az astra,és a focus is 2.9 volt.Ez még echte japán,nem renault.
Anyám persze 307-esezett,de apám szerencsére leállította!
-
DJ BP #57157 2 éve mikor fater megvette az almeráját fél millával olcsóbban kapott volna focust,vagy astrát
Ezt nem értem, évekig kifutómodell volt az Almera, nem frissítették, 2,7 milliós ajánlatokkal volt tele a TV emlékszem :) -
'nemtudom hogy nem e jobb a helyzet odahaza a hondakkal kapcsolatban.. "
What?
Kevesebbet szennyeznek az biztos,mert ritkábban mennek!
Elég szombat este hallgatni a sok kappanhangú négyhengerest!