101030
.
-
A Hyundai-é a Kia. -
igen
"Formájában, méretében egyaránt a Kia C'eed-re hajaz igazán az i30-as, ami egyáltalán nem véletlen. Mindkét autó motorja, padlólemeze, főbb szerkezeti elemei szinte azonosak."
cikk
olyan psa-szerű együttműködésről van szó, ha jól tudom. -
Az nekem is feltűnt h hátulról nagyon hasonlít az 1es bmw-re! Egyébként nekem bejön! Mondjuk a többi hyundai designja nem igazán! ezért is emeltem ezt ki! -
'az i30 gyakorlatilag ugyanaz, mint a kia ceed, azonos műszaki alapokra épül tudtommal"
Én nem hallottam,biztos? -
én tájékozódnék hyundai képviselet, szervízhálózat ügyben, mintha lett volna valami balhé mostanában. egyébként az i30 gyakorlatilag ugyanaz, mint a kia ceed, azonos műszaki alapokra épül tudtommal. viszont a hyundai nem adja az 5+2 éves garanciát, amit a kia igen. designra mondjuk egyik sem jön be, a ceed kicsit túl sablonos, az i30at meg az a pasas tervezte, aki az 1es bmwt, ami meg is látszik rajta. -
Ez de 2000-es,rosszul emlékeztem.
[IMG][/IMG]
-
Az az, aminek olyan amcsi limó designja van? -
A régebbi modellek mind mitsubishi alapokra készültek,egy h1-est ismerek,az tök jó.
A 98' körüli sonata különösen tetszik. -
Most nem a sevrolé/dévó érdekel! arról már van véleményem!
Hyundai!!!
Őszintén szólva egyátalán nem ismerem a márkát vagyis a nevét igen de semmi egyebet! Ez azért is lehet mert mo-n még annyira nem befutott! -
ZsirosKenyer #57226 az itthon forgalmazott chevrolet is dél-koreai úgyhogy ha vki leszólja a leendő hyundaiodat pofázz vissza nyugodtan :D -
Én nem vagyok ilyen téren elfogult! ami jó az jó!
Bár a kinai autókkal nem vagyok kibékülve! -
Hát tudod, sokan nem tudják feldolgozni, hogy már nem csak a németek gyártanak jó autókat. -
az mért lenne negatív h dél-koreai?
még ha észak-koreai lenne érteném is! -
Megbízható, minőségi, csak nem olyan vagány, de ezzel nem kell törődni.
Biztosan fognak itt páran rosszat is mondani róla, de a helyükben nem bélygezném meg negatívan amiatt, hogy dél-koreai. -
Hy az lenne a kérdésem h kinek mi a véleménye a hyundai márkáról általánosságban illetve konkrétan az i30-ról?
megbízhatóság, minőség, tapasztalatok stb. -
A youtube-on az ukrán légibemutatón,mikor megölt 80 embert a pilóta,a videón veszi le a ejtőernyőhevedert,és egy csávó hátulról megveregeti a vállát.Azt az érzést szerintem felfogni is lehetetlen!A hideg kirázott! -
vagy X -
Egy Jaguar S-type-ra tippelek. -
ZsirosKenyer #57217 csak azth hiszik..
aztán csodálkoznak ha pár év múlva nem tudják abbahagyni az ivást vagy rosszabb esetben a hernyót, és nem értik miért nem boldogok. -
mi volt ez amíg egyben volt? audi?
szerk, megvan, jag. -
elég sokan lazán megbírkóztak vele :D -
Borg #57214 Főleg ha nem is az ő hülyesége miatt halt meg (na de ezt magyarázd meg másoknak). -
Azért úgy leélni az életet,hogy egyik barátnőd a te hülyeséged miatt halt meg,elég kemény lecke! -
Feketehumor FTW. :) -
Amúgy sem illettek össze :D -
DJ BP #57210 basszus mennyivel ment ez az állat?
De hogy lehet valaki ennyire agyatlanül határon autózó? -
na ez durván le lett lakva... -
Söfőr túlélte, a csaj akinek gondolom próbált virítani, na ő nem :| -
Itt Szentpéter osztja a lapokat,tudod kinek mi jön!
Egy módja van hogy kivédjük,nem ülünk le kártyázni!
/kiütéssel győzőtt az oszlop/ -
Btw hamár itt tartunk, kezdem úgy érezni, hogy jobb, ha kettészakad az autó, mintha egybenmarad...
-
Oppá :D
Aszittem friss, ottvolt a legnépszerűbbek közt <:) -
/57159/ -
OMG, könnyebb sérülésekkel megúszta :O
"A szombathelyi elkerülő, a 86-as főút elágazásánál Honda letért a vizes útról és kidöntött egy lámpaoszlopot. A személygépkocsi kettészakadt, a hátsó fele az oszlopon fennakadt, míg az eleje tovább pörögve lerepült az útról. A sofőr könnyebben sérült." -
Abbol a pénzből már kap egy Lancer Evot vagy Impreza-t. -
Jézusom! Ennyit elkérnek egy szaros Barbus Smartért? -
Megugye közelsem 50ezer euro :| -
Az tényleg vicces. A 34 éves öregvasam jobban gyorsul :D -
:OOO -
ZsirosKenyer #57197 tudom, ezen nem illene nevetni de akkoris marha vicces :D
Bill Dube wrecks the fastest electric motorcycle -
Brabus Smart
Ez azér valahol szégyen, hogy egy ekkora autót egy 110 lóerős motor majdnem 10 másodperc alatt cibál százra.
[/IMG]