101030
.
  • DJ BP
    ez bárhol előfordulhat, csak egy hibás alkatrész a 500 ezerből...
  • Taranov
    Ilyen kigyulladásos történet Opel Astra gyári hifijével is volt, meg Clio Sporttal. Én legalábbis ezekről hallottam.
  • DJ BP
    vagy az Audi R8...
  • robotnyk
    láttad azt a volvot, amit pár hete linkeltem?
  • ZsirosKenyer
    aki képes rönyót venni vessen magára..

haver rönyójával álltunk ki a garázsból vmelyik nap és akkorát robbant a benzinpumpa hogy beterítette az egész motorteret. Már csak egy szikra kellett volna és gémóver.
  • DJ BP
    Én úgy értem ha nem választhatnék, akkor nem sajnálkoznék :)

Ha választhatnék azért az bonyolultabb :D
  • Taranov
    Én is, mert a szedánok közül az Alfa 159 a kedvencem jelenleg, de annak a kombi változatával én nagyon nem vagyok kibékülve, mert szerintem az Alfa kombi nem racionális. Szóval lehetséges, hogy a Laguna kombi jönne be, ha muszáj kombit választani.
  • DJ BP
    a kombit bármikor elfogadnám cégesautónak :))
  • Taranov
    Szerintem a Laguna sikeres Európában, elég sok fut belőle, ahogy a Renault több modelljéből is. Az más kérdés, hogy a Passatból sokkal többet adnak el, de szerintem ez igaz a VW összes modelljére.
  • Taranov
    Nekem bejön az orra, de mindenkitől elnézést kérek, akinek ezzel ellentmondtam volna.
    A segge csak a kombinak elfogadható az én ízlésem szerint.
  • Taranov
    A Hyundainál Magyarországon mindig variáltak a márkaképviselettel, eddig nem sikerült megbízható céget találniuk. Bizonyos szervizek, amik Daewoora szakosodtak, a sorozatos átverések és balhék miatt a Chevrolet-nél már nem lehettek márkaszervizek, ezért Hyundaira váltottak.
    Szóval ilyen szempontból tuti, hogy nagy a kockázat.
  • robotnyk
    kinek mi.
    <3 c6
  • cement
    olyan csuf mint a citroen c6... az eleje nagyon hasonló
  • Punker
    a kombi mindig szebb volt.
  • DJ BP
    erről beszéltem én is, ennek a generációnak tkp. max az emberek meggyőzése lehet a szerepe, mert sikeres nem lesz mint a Passat pl., a múltja miatt.
    Ha valóban megbízható, 5-6 év kell, hogy bizonyítson
  • DJ BP
    ebből a szögből nekem tetszik :)

Szemből meg nekem nem ronda, csak egyszerűen új autóhoz képest baromira közömbös nekem. :D
  • robotnyk
    én is csak wikipediaból voltam okos :p
  • I.C.ram
    Akkor rosszúl tudtam. Azthittem, hogy csak részvény cseréről van szó.
  • robotnyk
    the company being acquired in 1998 by South Korean rival Hyundai Motor Company, outbidding Ford Motor Company

wikiről
  • I.C.ram
    De nem vásárolta fel mondom! Nissan is csődbe ment, mikor egyesűltek a Renault-val. Ne beszéljetek már hülyeségeket :P

Csőd nem= megszünéssel, felvásárlással. Onnan még kilehet jönni.
  • I.C.ram
    Nincs annál gusztustalanabb, mikor a fekete bőrt, fehér cérnával varrják.
  • SötétBarom
    Hát ez mi? Ez hogy néz ki? Jéjzusom..
  • Kit--Kat
    Ennyi, én mondtam:)
  • pszihopata
    A cikk végén dupla annyi embernek nem kéne,mint aki venne.Ez is beszédes!Lehet szart gyártani,de hosszútávon az visszaüt,és a végén hiába jó.
    Jobban tenné a rönyó,ha új nevet adna neki!
    Akkor talán venné v.ki.
  • Punker
    tényleg ocsmány az orra.
  • Borg
    Nos igen...

A független statisztikák ötszörös javulásról regélnek, én pedig csak remélni merem, hogy nem azért ilyen jók a számok, mert a Renault mostanában iszonyatosan ráerősített a céges assistance-szolgálatra. Mert tudják: amelyik autóhoz a gyári szerelőcsapat megy ki, nem pedig az ADAC, az nem kerül bele a statisztikákba. Ezzel a trükkel a BMW-nek egyszer már a teljes betegeskedő 7-es sorozatot sikerült kivonnia a grafikonokból.
  • Borg
    Laguna @ Totalcar

Szerintem kibaszott ronda. Ennyit a szubjektív dolgokról.

Az objektívet meg leírta a srác a bevezetőben :D
  • Punker
    kéne lóvé 1 G-s mercire (a régire nem ilyen fos új metal szarra amit az első erdei út minuszba ver:) azt kész.
  • GregSB
    Kéne csinálni egy autómárkát, amit franciák/olaszok dizájnolnak és német/japán mérnökök terveznek meg :)
  • Punker
    nevada? na ez mutatja mennyi közöm van a járgányokhoz nem is hallottam róla soha :)
  • Borg
    4 :) 2 espace, meg 2 nevada, 2.1/2.2TD-k, még a 90-es évek elejétől.
    Mindegyik megvolt vagy 1 évig, mert faterom valami oknál fogva mindig hitt benne, hogy majd egy kicsit fiatalabbat vesz azzal nem lesz annyi gond...
  • desigo
    Szüleimnek is hibátlan a Berlingójuk...
  • Punker
    mi bajod a dízel-lel? és eddig hány rönód volt? :)

rühellem az összes franciát, de minket valahogy elkerültek a rémes esetek, kopp kopp kopp.
  • DJ BP
    Laguna III

Állítólag minőségi anyagokból van. Csak sajnos legalább 3-4 év teljen el rémtörténetek nélkül, és akkor talán mernék venni :), egy csettintéssel sajnos nem lehet elfeledtetni az előd bajait
  • Borg
    Rönó, ráadásul a fordulatszámmérőből ítélve dízel. Egyebet nem kell tudni róla sztem :)
  • Punker
    ez mi ez?
  • GregSB
    Bokkónám.

• DJ BP
    ez most érdekes kérdés. A Kia és a Hyundai ezzel a két kompakt modellével először fejleszt direkt európába, tehát a korábban megismert dolgokat úgymond úgy ahogy van dobhatjuk a kukába :) A tesztek alapján a minőségben, a műszaki fejlettségben lehet bízni. Hogy megbízható lesz, a Kia Ceed 7 év garanciája igen bíztató (amit immár kiterjesztettek minden nem kopó alkatrészre állítólag)
  • robotnyk
    utánaolvastam, 97ben csődbe ment a kia, és akkor egyesültek, és valóban a hyundai várárolta fel őket. akkor ez mégsem psa, inkább ford-jaguar-féle kapcsolat.
  • I.C.ram
    Nem.

Egy cég a kettő. Olyan mint a Nissan-Renault együttműködés. Vagy mint írták lejjebb PSA.