101030
.
-
DJ BP #57275 ez bárhol előfordulhat, csak egy hibás alkatrész a 500 ezerből... -
Ilyen kigyulladásos történet Opel Astra gyári hifijével is volt, meg Clio Sporttal. Én legalábbis ezekről hallottam. -
DJ BP #57273 vagy az Audi R8... -
láttad azt a volvot, amit pár hete linkeltem? -
ZsirosKenyer #57271 aki képes rönyót venni vessen magára..
haver rönyójával álltunk ki a garázsból vmelyik nap és akkorát robbant a benzinpumpa hogy beterítette az egész motorteret. Már csak egy szikra kellett volna és gémóver. -
DJ BP #57270 Én úgy értem ha nem választhatnék, akkor nem sajnálkoznék :)
Ha választhatnék azért az bonyolultabb :D -
Én is, mert a szedánok közül az Alfa 159 a kedvencem jelenleg, de annak a kombi változatával én nagyon nem vagyok kibékülve, mert szerintem az Alfa kombi nem racionális. Szóval lehetséges, hogy a Laguna kombi jönne be, ha muszáj kombit választani. -
DJ BP #57268 a kombit bármikor elfogadnám cégesautónak :)) -
Szerintem a Laguna sikeres Európában, elég sok fut belőle, ahogy a Renault több modelljéből is. Az más kérdés, hogy a Passatból sokkal többet adnak el, de szerintem ez igaz a VW összes modelljére. -
Nekem bejön az orra, de mindenkitől elnézést kérek, akinek ezzel ellentmondtam volna.
A segge csak a kombinak elfogadható az én ízlésem szerint. -
A Hyundainál Magyarországon mindig variáltak a márkaképviselettel, eddig nem sikerült megbízható céget találniuk. Bizonyos szervizek, amik Daewoora szakosodtak, a sorozatos átverések és balhék miatt a Chevrolet-nél már nem lehettek márkaszervizek, ezért Hyundaira váltottak.
Szóval ilyen szempontból tuti, hogy nagy a kockázat. -
kinek mi.
<3 c6 -
olyan csuf mint a citroen c6... az eleje nagyon hasonló -
a kombi mindig szebb volt. -
DJ BP #57261 erről beszéltem én is, ennek a generációnak tkp. max az emberek meggyőzése lehet a szerepe, mert sikeres nem lesz mint a Passat pl., a múltja miatt.
Ha valóban megbízható, 5-6 év kell, hogy bizonyítson -
DJ BP #57260 ebből a szögből nekem tetszik :)
Szemből meg nekem nem ronda, csak egyszerűen új autóhoz képest baromira közömbös nekem. :D -
én is csak wikipediaból voltam okos :p -
Akkor rosszúl tudtam. Azthittem, hogy csak részvény cseréről van szó. -
the company being acquired in 1998 by South Korean rival Hyundai Motor Company, outbidding Ford Motor Company
wikiről -
De nem vásárolta fel mondom! Nissan is csődbe ment, mikor egyesűltek a Renault-val. Ne beszéljetek már hülyeségeket :P
Csőd nem= megszünéssel, felvásárlással. Onnan még kilehet jönni. -
Nincs annál gusztustalanabb, mikor a fekete bőrt, fehér cérnával varrják. -
Hát ez mi? Ez hogy néz ki? Jéjzusom.. -
Ennyi, én mondtam:) -
A cikk végén dupla annyi embernek nem kéne,mint aki venne.Ez is beszédes!Lehet szart gyártani,de hosszútávon az visszaüt,és a végén hiába jó.
Jobban tenné a rönyó,ha új nevet adna neki!
Akkor talán venné v.ki.
-
tényleg ocsmány az orra. -
Borg #57250 Nos igen...
A független statisztikák ötszörös javulásról regélnek, én pedig csak remélni merem, hogy nem azért ilyen jók a számok, mert a Renault mostanában iszonyatosan ráerősített a céges assistance-szolgálatra. Mert tudják: amelyik autóhoz a gyári szerelőcsapat megy ki, nem pedig az ADAC, az nem kerül bele a statisztikákba. Ezzel a trükkel a BMW-nek egyszer már a teljes betegeskedő 7-es sorozatot sikerült kivonnia a grafikonokból.
-
Borg #57249 Laguna @ Totalcar
Szerintem kibaszott ronda. Ennyit a szubjektív dolgokról.
Az objektívet meg leírta a srác a bevezetőben :D -
kéne lóvé 1 G-s mercire (a régire nem ilyen fos új metal szarra amit az első erdei út minuszba ver:) azt kész. -
Kéne csinálni egy autómárkát, amit franciák/olaszok dizájnolnak és német/japán mérnökök terveznek meg :) -
nevada? na ez mutatja mennyi közöm van a járgányokhoz nem is hallottam róla soha :) -
Borg #57245 4 :) 2 espace, meg 2 nevada, 2.1/2.2TD-k, még a 90-es évek elejétől.
Mindegyik megvolt vagy 1 évig, mert faterom valami oknál fogva mindig hitt benne, hogy majd egy kicsit fiatalabbat vesz azzal nem lesz annyi gond... -
Szüleimnek is hibátlan a Berlingójuk... -
mi bajod a dízel-lel? és eddig hány rönód volt? :)
rühellem az összes franciát, de minket valahogy elkerültek a rémes esetek, kopp kopp kopp. -
DJ BP #57242 Laguna III
Állítólag minőségi anyagokból van. Csak sajnos legalább 3-4 év teljen el rémtörténetek nélkül, és akkor talán mernék venni :), egy csettintéssel sajnos nem lehet elfeledtetni az előd bajait -
Borg #57241 Rönó, ráadásul a fordulatszámmérőből ítélve dízel. Egyebet nem kell tudni róla sztem :) -
ez mi ez? -
Bokkónám.
-
DJ BP #57238 ez most érdekes kérdés. A Kia és a Hyundai ezzel a két kompakt modellével először fejleszt direkt európába, tehát a korábban megismert dolgokat úgymond úgy ahogy van dobhatjuk a kukába :) A tesztek alapján a minőségben, a műszaki fejlettségben lehet bízni. Hogy megbízható lesz, a Kia Ceed 7 év garanciája igen bíztató (amit immár kiterjesztettek minden nem kopó alkatrészre állítólag) -
utánaolvastam, 97ben csődbe ment a kia, és akkor egyesültek, és valóban a hyundai várárolta fel őket. akkor ez mégsem psa, inkább ford-jaguar-féle kapcsolat. -
Nem.
Egy cég a kettő. Olyan mint a Nissan-Renault együttműködés. Vagy mint írták lejjebb PSA.