101030
.
-
duma duma duma, okoskodhatsz az ezer éves csókákkal persze hogy a komcsiknál nem volt, nekik sose számított az ember élet..... -
Át van mosva az agyatok, rengetek hivatásos sofőr van, aki még nem is találkozott téli-nyári gumival, amíg nem indult meg a kampány.
Buszra, teherautóra nincs is téli/nyári külön tudtommal.
Egyébként javaslom, próbáljátok ki, és meglátjátok, hogy tökéletesen bírja a forró aszfaltot és az esőt is. -
ilyen esetben miért kéne eltérni? ha valaki felelőtlen hülye módjára viselkedik akkor azzal azt közölni kell. -
nem tartom okos dolognak azt, hogy valaki nyáron téli gumival közlekedjen. nem gazdaságos, és veszélyes lehet bizonyos körülmények között. de abban egyetértek Taranovval, hogy a topic nem más, mint sugárban hányás a másikra, ha nem tetszik a véleménye. észosztás megy betokosodott nézőpontok alapján, szinte senki nem képes egy jottányit sem eltérni az elveitől. rosszabb, mint valami politikai szardobálós fórum. -
szegény ember, milyen kár, hogy nem a hozzád hasonló agytrösztöktől kért tanácsot, hogy végre jó autója legyen! -
DJ BP #57350 amire nem megy rá a gatyája is, az már jó biztos neki :DDD -
'120 ezer alatt nem volt baja",-tehát az egyik legjobb vétel?/Csak termokapcsoló/
Mit várjunk attól,aki a 75-ös alfát jó autónak tartja?-sosem volt még jó kocsija!
-
Első puntó?/Fiatos olajnyomásgondok,lambda szonda,termosztát,kuplung.-inkább/
Abból meg mély következtetéseket levonni,hogy hogyan tűri az olajhiányos állapotot,elég nagy lámaság.
Népítélet 7.3-al ?Hát esetleg fiatok között jónak számít!
Inkább itt Csikós zsolti mély olaszimádata győzőtt,és nem a realítások! -
DJ BP #57347 utsó bekezdésben meg a Fiat Multiplát ajánlja, há' nóóóóórmális? :) -
max a mexikoi bevandorlokkal.. havval' nem...
ide inkabb eso gumit kell kitalalni. olyan esozesek vannak hogy beszaras.. semmibol jon es el is megy hamar .. de csinal egy par inch vizet.. -
DJ BP #57345 Újabb TC elkövetés
Hát nem tudom, pl. a C Vectrát milyen istenkirálynak hiszi, pedig több ismerős szív vele (egy cég). -
G_ArchAngel #57344 miért?
CNN egyfolytában nyomta, hogy Miami, Florida, California, Texas elvan havazva... -
nekem nem kell a teligumival foglalkoznom
-
DJ BP #57342 ,,A MINI egy még kisebb modellel venné be az európai városi autó-piacot pár éven belül."
Ez állítólag nem vicc :DDDD -
ő a környezetet védi :) -
DJ BP #57340 KRESZ vagy bárki más mondta neked hogy télivel járj nyáron? és hogy ne tegyyél meg mindent a biztonságos közlekedésért?
Pl. nyári forró aszfalt+szakadó esőt hogy bírja? -
ez kell nekünk :) -
környezetvédelmi okokból, igaz?
-
Borg #57337 Igy van, többen hiszik úgy sajnos, hogy ész nem kell hozzá. -
Én azt hittem, hogy a közlekedésben a KRESZ a mérvadó. -
nyomhatnák egymenetet péntek éjel?! mijen géped van!!! -
Borg #57334 Minden ember szeretné, ha a hülyeségeit mások elnéznék neki.
A gonosz emberek pedig azok, akik ezt nem teszik meg :) -
-
dolce2 #57332 szevasztok.tudnék egy aktuális helyet délpesten.m5 ös autopálya kivezetöjén soroksári auchan nál melete van a bricostore meg buy way.9 után kivan halva böven van parkolo meg hely is gyorsulni.szerintem meglehetne probálni.és rendörök se mászkálnak arra felé ilyenkor,meg smi lako meg más civil kocsi sincsen ott.ha valaki lát benne fantáziát [email protected]
-
G_ArchAngel #57331 erről tudtok vmit? -
Ott néztem. Ne az átlagos 195-ös méretet nézd, hanem a 205/55/16-ost. -
Hát úgy tűnik, ezért nem barátkozunk mi egymással. -
sorry de mindig gagyinak tartottam. -
kutyaütő! -
itt visszafogom magam, az életben elküldelek úgy hogy lehet elsírod magad, sajna én naponta látom mivel jár az ilyen felelőtlen de magukban biztos emberek viselkedése...
-
nem mert sose játszottam BF42-vel :) -
G_ArchAngel #57324 gumira visszatérve...
Hydragrip gumik vannak az 1.5-ös Megane-on, szakadó esőben külső íven autóztam vele körbe egy 2.0-es Leon-t, ami egyenesben mindig elhúzott tőlem...
Ez elég durva tény a jó gumi mellett - és nem volt több 80k-nál...
nem azért kell a jó gumi, hogy versenyezz, hanem mert az úton tart szélsőséges körülmények között is... -
Ebben biztos igazad van, de én is tudok magamnak találni kellemesebb délután elfoglaltságot, mint flame, meg a huzakodás. Volt egy óra, amikor semmi dolgom nem volt, gondoltam, hogy beírom a tapasztalatomat, erre rámtámadnak, ez komolyan nem normális. -
G_ArchAngel #57322 Borg és Punker jól emlékszik, hogy BF'1942 topicban milyen hangulat volt klánok között a fórumon, talikon meg egymás korsójából ittuk a sört...:) -
Ja igen, azt hiszem, hogy nekem már az egy hét ban végzetes lenne. Nem bánom, néha egy kicsit fárasztóak vagytok, mert 2006 március óta van meg az Alfám, azóta járok így, láttam tesztet magam is róla, hogy a féktáv meghosszabbodik nyáron téli gumival, többen figyelmeztettek rá kultúráltan, hogy gyorsabban kopik, de veletek egyszerűen nem lehet emberi hangon beszélni, mert olyan agresszívak vagytok. Kíváncsi lennék rá, hogy a fórumon kívül vannak-e emberi kapcsolataitok, mert nem tudom, mennyire akar újra találkozni veletek egy olyan ember, akit lebetegeztek hetente. -
WRX STi és EVO IX összehasonlítás: katt! -
G_ArchAngel #57319 ez meg úgy néz ki a Veyronhoz képest, mint egy hajvágógép...
minden nézőpont kérdése... -
Borg #57318 gumik.com, lehet nézni árakat. -
DJ BP #57317 fenntartasz egy autót, hát nehogymár ne legyen 80e Ft-od 3-4 évre jó téligumira... Nyárit meg tovább tudod használni így... De csúszkálj csak tovább nyugodtan, ja télivel többet is fogyasztasz. -
Veyron ehhez képest úgy néz ki mint egy mosdókagyló...