101030
.
-
brigitta78 #57435 honda civic wrc az nagy szar a benic focusa!! az jo!! -
és méghogy a hondások kekeckednek^^ -
Nekem is Bilstein felfüggesztésem, vajon nekem is sikerülne? :D -
DJ BP #57432 látszik hogy a GT USA GM termék :) -
"A sperres, Bilstein gátlókkal szerelt MX-5 megfutotta a legutóbbi összehasonlító cikkünkben a Civic Type-R által felállított 1:31-es időt, de ami ennél is fontosabb, mindenki mosolyogva szállt ki belőle."
Wow.
-
Nyilván nem
-
Összehasonlító teszt: Mazda MX-5 RC - Opel GT
-
Nem teljesen mind1 a kamionnak,hogy milyen autót gyaláz le? -
Hát pedig ez egy Honda! Ilyesmi nem történhet. Biztos fake. -
kamion... -
:o
átment rajta egy tank? -
ilyen volt
ilyen lett
-
Itt a legolcsóbb autó
-
ZsirosKenyer #57422 "Magyarországon is kiegyenlítődik ugyanis a casco és a kötelező biztosítás tarifája, mint ahogy az kontinensünk nyugati felén megszokott."
ez az a szöveg amire a legjobban felkapom a vizet.. és kérdezem a kedves vezetőket hogy az a K*RVA fizetés mikor egyenlítődik ki? mert már szinte minden kiegyenlítődött csak az nem
-
15 éves nem 17,de akinek ilyen öreg kocsira van csak pénze,az úgysem egy 4 literes autómatát vesz,csak ez a majom még nem jött rá.
Lehet variálni,meg csapkodni szerintem örülhet ha telefon van,adja még alább is.
A futott km meg véletlenül lemaradt!
/Bálnamernyók 800 ezerért sorban állnak a kereskedésekben,kolompárék előbb veszik azt / -
DJ BP #57420 emelt normális áron fogom hirdetni októbertől. Ráadásul, EZ a precíz gyönyörű hajó 12-13 literrel beéri városban és nem viccelek.
Jaj menjen már, ha minden olyan überfasza miért adja el egyáltalán :DD -
-
Nemtom mit pattog, ez bizony 17 éves.. :| -
hehe, kicsit bedurrant az agya a krapeknak :D -
Muszály megosztanom,ekkora marhát!
Katt. -
birom az ilyen barmokat akik nyugattal példálóznak, hogy ott mi mennyibe kerül... majd ha legalább annyit keres minden állampolgár mint a német munkanélküli segély, akkor majd esetleg nyavajoghatnak... -
Borg #57414 + Civic TypeR Sedan launched -
Borg #57413 10 perc alatt 300 Mugen Civic Type-RR -
DJ BP #57412 hát igen, részecskeszűrő feláras Fordéknál... -
lál -
Borg #57410 Apropó új mondeo. Minap ment előttem egy. Megállunk lámpánál, és mikor már azt hittem, hogy az a legnagyobb sokk, hogy a hátsó lámpa illesztésében a csomagtérajtó és a kaszni külső fele között magasságban van 5mm különbség (?!), rájöttem hogy tévedek. Az ürge zöldnél odalépett neki, és egészen lagymatag gyorsulás mellett (jovan, lehet hogy szubjektív egy 170LE-s accordból) olyan fekete és sűrű füstöt nyomott maga alá, hogy kapkodtam az ablakfelhúzó gomb után...
Tesztautó volt. Amúgy messziről nem néz ki rosszul. -
DJ BP #57409 mert prémium, meg vezetési élmény :DD
Amúgymeg kisebb is az X3... Ez ugyanaz, mint pl. 3-as BMW kontra Honda Accord, 5x inkább Hondát venném (de lehetne Mondeo, új Mazda6 stb.), még ha pénz is lenne drágábbra, engem az ilyen szűk prémium hókuszpókuszok nem izgatnak -
Borg #57408 Azt mondom nem egy csúnya autó, és ha benne van a japán teknyika még jó is lehet.
De hogy az X3-as miért kerül alaphangon 1.5-2m-val többe ennél, az érthetetlen. Ami itt van nekünk is (3.0d, bőr meg minden) annyira iszonyatosan fapad belülről, és ocsmány kívülről, hogy talán egy magasított bőrbelsős Logan-hoz tudnám hasonlítani.
Btw, szerintem a Laguna III belsője egyátalán nem szép, számomra semmi extra nincs benne... -
DJ BP #57407 drágának tényleg drága, de a szokásos 1 millió kedvezmény erre is jön majd tuti :DD Bár ez nem hulladék mint a C4, C5, épp a japánság miatt :), mondjuk akkor már tényleg csinálhattak voltak szebb franciáás belteret, (úgy értem a szépet mint a Laguna III) mert külső ,,formája" miatt inkább Outlander kéne, hiába gyengébb a motorja -
DJ BP #57406 LOL :)
nézzétek a videót, 1/4-étől érdekes :D
Amúgy tekintve, hogy ez is Outlander, jó autó, külső nem olyan harmonikus, de már nem tartom túl rondának -
Borg #57405 Ja, ezzel kb azt fogják elérni, hogy még több autó fut majd biztosítás nélkül. -
Ebben az esetben le kell zárni pestet autókkal, egy jólszervezett demonstráció keretein belül..
Így is ez az a költség, amit a legjobban utálok az autóval kapcsolatban.. Te csengetsz, ha valamelyik kretén nem, akkor nyeljél, boccs... -
Borg #57403 lol prius reklám :D -
Vicces? 
Keményebb emelés biztos lesz!
Még egy ok hogy tufa meneküljön az omegától.
-
Borg #57401 Duplájára nő a kötelező biztosítás tarifája jövőre?
Hát ez meglehetősen vicces lenne. -
Pályamotorozáskor kiderül hogy melyik gumi hogy tapad,közúton kocsival én sosem tudom,mert nem megyek csúszáshatáron.Ha meg valaki sodródó gumikkal veszi a kanyart közúton,akkor az közveszélyes,sokkal inkább mint az,aki téligumival autózik nyáron.
Egyébként könnyen lehet hogy úgy van ahogy írod.
Mikor valaki elbasz egy embert nyárigumival havas úton a zebrán,na ott súlyosbító körülménynek venném a nyárigumit,mert ha el is csapná télivel,de nem akkora sebességgel,ami ugye nem mindegy.
Én öreg kocsival járok,így marad pénzem téligumira./igaz hogy a hátsókerekesre amúgy is muszály/ -
Borg #57399 Én pl azt vettem észre, hogy 10 fok környékén vizes úton a nyári Michelin PE2-m már jobban fogott, mint a téli hankook-om. Mindkettő újszerű állapotban, kb 5000km-rel.
Igy aztán a következő alkalommal kb december elején raktam csak fel a télieket, és február vége felé már mentek is vissza a nyáriak. -
hihhi :D:D:D -
Bocs hogy visszakanyarodok,csak eddig örültem hogy kimaradtam az acsarkodásból!
Én 7 évig motoroztam a pannónia-ringen,ott a 60 ezres high tech michelin gumik 35 fokban lilára égtek,és szinte folytak,borsónyi darabok szakadtak le a gumiból.-és azok fogtak,a keményebb túragumikkal csak csúszkáltak a motorok.
A téli gumival nyáron hasonló a helyzet,a puha keverék miatt legalább úgy fog,csak baromira kopik,meg zajos.Esőben a vizet is kitűnően elvezeti.
Olyan gumit meg nem hoznak forgalomba,ami 40 fokban szétrobban.
De téligumi hóban 6-7 milliméter alatt már hiába téli,nem ér semmit,egy közeli osztrák rokontól tudom,hogy ott is az a szokás,hogy a kopottabb télit fenthagyják még az őszig,és akkor jöhet az új.
-
de ez nem tartós, tegnap este 19 volt. mi itt a bükk mellett kb október közepe után szoktuk váltani.