101030
.
  • SötétBarom
    Ha vehetnél lambot pisztos 130al mennél -.-
  • desigo
    Megérdemelnék,hogy mind a ketten hűsöljenek a sitten pár évet.
    Pénzük az van de eszük az nulla...
    Ha egy ártatlan ember életét vesztette volna tuti lecsukattam volna őket!

Szemetek...
  • Kit--Kat
    Felőlem aztán fel is dobhatják a pacskert az ilyen állatok, 2 veszély forással kevesebb mondjuk.
  • Sland
    Egy szemtanú irománya.

"Tekintettel arra, hogy két ilyen nagy teljestményü autó lángolt, még annak is meg volt a veszélye, hogy felrobbannak."
    Faszság... Egy 100lóerős autó is ugyan úgy kigyulladhatott volna és felrobbanhatott volna.

"fittyet hányva a társadalom normális, jogkövető tagjaira."
    Persze, igaza van, de gondolom ő sem megy 30-cal a 30-as táblánál...

"Valami ebben az országban nagyon nincsen rendben"
    Hát nincs rendben bizony. Akinek sok pénze van azt utálni kell, akinek kevés pénze van azt meg lenézni. Basszameg, ha egy ember megteheti hogy megvesz egy 50milliós autót akkor nem kéne leköpni a kocsit vagy tulajdonosát, csak azért mert ő gazdagabb. Nyugat-Európában hol látni ilyet, hogy beszólok valakinek aki tehetősebb? Sehol...
    Szar ez az egész buzi magyar hozzáállás!

Persze, igaza van RÉSZBEN a csajnak. Nem kellett volna olyan gyorsan menni (ez a 300km/h is túlzás szerintem. 300al nem lehet cikázni a kocsik között az M1-M7 közös szakaszán)

Azért jó hogy nem végződött nagyobb balesettel, halállal a baleset, és remélem túlélik a "versenyzők".

Aztán most valószínűleg a rendőrök jobban ráállnak a gyorshajtókra. Persze ezt azok fogják megszopni akik 70helyett 85-tel mennek, meg azok akik 30 helyett 50nel, és nem azok akik 130helyett 240nel.
    Most ez felkapott dolog lesz a médiában is. (Lásd mecseki motorbaleset) MAjd a fókuszban azt fogják mondani hogy 340nel ütköztek, a Blikkben meg hogy 500-zal, és hogy húúúhaaaa.
    Pár hét múlva már a szar sem fog vele foglalkozni, a rendőrök nem fognak mérni, nem lesz semmi.

Bár ez csak csak saját véleményem, belém lehet kötni nyugodtan :)
  • Sland
    ojajjj :S
    egyébként szerintem is murci, nem pedig gallardo
  • SötétBarom
  • redbull0304
    A TechArt veretője még eszméletlen! Holnap mennek be a korházba meglátogatni öt az ismerőseim!

"300 kilométeres óránkénti sebességgel száguldott az a két nagyteljesítményű sportkocsi, melyek összeütköztek, majd kigyulladtak az M7-es és az M1-es közös, fővárosba vezető szakaszán - tudta meg a HavariaPress.

Percekkel éjfél előtt riasztották a tűzoltókat a két autópálya közös, Budapestre bevezető szakaszához, ahol az Esso benzinkút magasságában egy Lamborghini és egy Porsche karambolozott.

Az ütközés következtében az egyik sportkocsi kigyulladt, majd a lángok átterjedtek a másik autóra is. Mindkét sportautó sofőrje súlyosan megsérült, őket a tűzoltók szabadították ki az égő roncsokból, miközben oltották a lángokat. Az egyik sofőr súlyos lábsérülést, a másik pedig gerinc-, és koponyasérülést szenvedett.

A helyszínelés és mentés idejére teljes szélességében lezárták a sztráda érintett szakaszát. A baleset körülményeinek vizsgálatakor kiderült, hogy az autók - melyeknek sofőrjei virtusból keltek versenyre - 300-as tempóban ütköztek érintőlegesen."

• ZsirosKenyer
    aki még nem látta volna XXXXCLUSIVE FOOTAGE!!!

• robotnyk
    most hogy mondod, lehet hogy murcielago.
    egyik képen tűzoltó lábánál, de index fórum rendszámos topicjából vettem.
  • robotnyk
    az egyikre súlyos láb, a másikra súlyos gerinc és koponya sérülést írnak.
  • DJ BP
    amúgy arról nincs hír élnek-e? :)
  • SötétBarom
    Könnyen jött, könnyen ment -.-
  • cement
    amugy meg murcielago volt szerintem... a felnibol meg a tetovonalbol itelve, rendszam amugy melyik kepen van mert en nem lattam
  • DJ BP
    pár hónapos (két-három hónapos gépen KSD-t is látok)
  • cement
    2-3 honapos kb, de lehet h hasznaltan vette és atiraskor ugy rendszamot kapott :)
  • robotnyk
    gallardo KTX-797, hány hetes lehetett?
  • Borg
    danielT alrege
  • DJ BP
    én is utálom a hondát

meg az acura is jó

Úristen legalább ha már szórakozol legalább hülye ne lennél :DDD
  • cement
    és télleg :D:D:D:DDDD
  • SötétBarom
    megoldás :D
  • DJ BP
    hú b+...
  • cement
    ez igaz, ezért s a legjobb a hátsó kerék... mondjuk elso kerekesnel talan telleg jobb az osszkerek, de az is ismeretes h az osszekerek meghajtasnal sokkal nagyobb az eroatvitelnel a teljesitmenyveszteseg, es az sem mindig jo ha tul jol tapadnak a kerekek, mert az is okozhat némi veszteséget. akkor maradjunk abban hogy a hatso kerek meghajtas jobb drag-re mint az awd :C
  • MikX
    Mi?
    Hát...
    Indulásnál nem mind1, hogy az adott erőt mekkora felületen adja át, ergo ha 4kerék hajt, nagyobb a tapadás szvsz...
    Főleg elsőkeres nem tapad annyira, mivel az autó mikor elindul a súlypontja kissé hártébb megy, tehát kevesebb lesz a tapadása az első keréknek, és hamarabb kipörög, míg ez sokkal később van egy hátsókerekesnél, nem beszélve a 4 kerekesről...
    Deee ez mondjuk az én véleményem...
  • cement
    te is tod hogy egyenes szakaszra egy ket kerek meghajtas jobb.. annyi kene csak hogy bekókányolni a civic alá előre egy jo nagy kereket és tapadna mint a huzat... egyébként meg tényleg nem sokkal marad el, ez mindenféleképpen elismerésre méltó.
  • Borg
    Esetleg mert sokkal jobban rajtol mint egy elsőkerekes?
  • DanielT
    Ez nem baleset, hanem rituális öngyilkosság volt. Beleolvastak a topikba és rájöttek mekkora faszkarimák voltak, hogy nem Hondát vettek. Természetesen már a mentőből telefonáltak és megrendeltek egy-egy autóipari műremeket maguknak.
  • cement
    az összkerék meghajtás miért is előny?
  • Borg
    Egészen hihetetlen, nem?
    2.5x akkora motoroja, és összkerekes, ehhez képest alig ment el :D
  • ZsirosKenyer
    jó kérdés :O
  • I.C.ram
    Hogy hogy nem a Honda nyert?
  • Borg
    Pedig a techart járt gyorsulásra is..
  • Sland
    OMG :o
    Nem pite... Valyon mennyivel mehettek?
  • cement
    bazzeg, tuti egymas ellen versenyeztek a barmok... szegény techartos porsche
  • SötétBarom
    Lolka ^^,
  • ZsirosKenyer
    honnan lehet tudni hogy egyre több a gazdag az országban? ;D

onnan hogy egy Lamborghini és egy Porsche karambolozik az M1-M7 közös szakaszán Budapesten
  • SötétBarom
  • ZsirosKenyer
    lol
  • brigitta78
    meg az acura is jo
  • brigitta78
    én is utálom a hondát
  • brigitta78
    benichajráhajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4