101030
.
  • desigo
    magyar gyorshajtási rekordok
  • desigo
    Normálisabb országokban két év börtön is járhat ezért.

Féknyomokból és az autók sérüléseiből azért meg lehet állapítani,hogy mennyivel mentek...
  • DJ BP
    Itt nem volt váratlan esemény..

De lehet bármikor, ez a lényege
  • DJ BP
    béreljék ki a ringet, van rá pénz, ja hogy vezetni is tudni kell mert kanyarok vannak, ez van
  • redbull0304
    Pontosan, saját magukon kívül senki se veszélyeztetek!
  • SötétBarom
    Itt nem volt váratlan esemény.. Versenyeztek egy tök üres úton éjszaka, és összeakadtak.. Ennyi. Nem tom mér akarja mindenki rács mögött meg tolószékben látni őket :|
  • SötétBarom
    Deccrájt.
  • desigo
    kicsit tévedsz...

állat haverom vitt már...

ha olyankor akármilyen nem várt esemény történik nulla az esélyed,hogy megállj
  • desigo
    Elém pár éve lakott területen belül kibiciglizett egy kb 80 éves öregasszony mellékútról örökzöld mögül.
    Esélyem se volt megállni.Félre rántottam a kormányt így nem telibe ütöttem el hanem Ő jött nekem a jobb első sárvédőnek.
    Repült pár métert és szabályos lyuk lett a fején amiből ömlött a vér :(
    Perceken belül lett vagy 100 nézelődő aki engem akart meglincselni :(

Segítettem rögtön elállítani a vérzést de nem volt egy szép látvány:(
    Gondolj bele,hogy egy kislány milyen csúnya látvány lehet...
  • Sland
    Van :)
  • SötétBarom
    Szerintem ez itt körülünk senkinek sem adatott meg :D
  • SötétBarom
    Igaza van.. A családodra sokkal veszélyesebbek az ukrán/román egyéb sofőrök, akik hetek töltenek az utakon, és jelentős részük folyamatosan piás, mindezt egy 10+ tonnás döggel.. Lehet, hogy nem mernél többet útra menni, ha látnád hányan ülnek be 2-3 feles + 5sör kombó után az autóba.. És nem azért, hogy hazasurranjanak a kertek alatt..
  • DJ BP
    biztos van, de nem úgy viselkedsz
  • DJ BP
    Na ne mond már... Mentél már 250-el sötétben? Csak ha már szakértőzöl
  • DJ BP
    gratulálok

Van már jogsid?
  • SötétBarom
    80 városban veszélyesebb mint a 250kmh éjjel egy kihalt autópályán...
  • DJ BP
    ???
  • Sland
    De nem mentek...
  • SötétBarom
    Nem hiszem, hogy túl jó lelkiállapotban van.. Nem akarnék kiszállni és egy kislányt látni, akinek szétverődött a feje, és egy csont áll ki a lábából :|
  • DJ BP
    az felelősségteljesebb mint a lambos/porches arc? F@szt. És ilyet sztem minden idejáró csinált már..

Felgyorsulsz 80-ig... És?
    Azért tempo és tempo közt különbség van... 200 közúton cikázva, az már a teljes agyatlanság, nem tudod úgy uralni
  • desigo
    WTF?

a zebrán kerékpárját áttoló gyermeket gázolt aki nyílt lábtörést és koponyasérülést szenvedett...

Gondolod az autós is sérült? :)
  • SötétBarom
    Szerencsétlen autós
  • desigo
    Szerencsétlen kislány
  • SötétBarom
    Amúgy legalább ebben a topicban berekeszthetnénk az álszentkedést.. Aki idejárkál, és linkelget képeket jobbnál jobb autókról és csorgatja a nyálát, az ugyan így meghajtana egy ilyen szekeret..

Vagy feltételezzük, hogy aki vársoban lámpánal megpróbál lepörkölni egy másik átlag autóst a 100LE körüli vasával, az felelősségteljesebb mint a lambos/porches arc? F@szt. És ilyet sztem minden idejáró csinált már..
  • DJ BP
    ezért nem kell versenyezni amatőrnrek közúton, mert mégis megtörtént...

Ennyire fiatalok vagytok, hogy játéknak hiszitek ezt az egészet? Pedig én sem vagyok öreg... A közút nem játék, az emberek 99%-a nem szórakozásból használja, aki még ésszel gyorsanhajt, az is dolgozik legalább, vagy el akar jutni A-ból B-be, nem hülyül, de aki 200-zal verseng egy másikkal, onnantól kezdve leszarom ki a hibás, meg mit hogy...
  • DJ BP
    de aki nem áll meg segíteni, az meg egy utolsó gyökér.

Az más, nem erről volt szó
  • G_ArchAngel #57489
    Az elsüllyedt jachtot mentő tűzoltó előtt gázolták el a kislányt
    2007. szeptember 21. 13:39 | Forrás: STOP/HavariaPress

Kerékpáros kislányt gázoltak el egy autó a Gubacsi híd lehajtójánál.

Egy, a zebrán kerékpárját áttoló gyermeket gázolt el egy személygépkocsi a Gubacsi út lehajtójánál. A baleset közvetlenül a Gubacsi hídnál elsüllyedt jacht mentéséről állomáshelyére visszatérő egyik tűzoltóautó előtt történt. A mentők megérkezéséig a tűzoltók próbálták stabilizálni a kislány állapotát, akinek sérülései súlyosak: nyílt lábtörést és koponyasérülést szenvedett. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

• robotnyk
    mellesleg a murcielago amúgy sem alkalmas arra, amit a tulaj elvárt volna tőle.
  • redbull0304
    Sztem mind2 100% megkapta a büntetését az élettől! 1. több mint 50millás autójuk kuka, ez még a kisebb büntetés 2. a Porschesnak eltört kér nyakcsigolyája a Lambosnak meg szilánkosra tört a lába... Úgyhogy még bármi lehet, még tolókocsi is! Remélhetőleg azért mindketten felépülnek! Az, hogy mennyire voltak felelőtlenek... Ez is relatív direkt éjszaka mentek és nem véletlen, hogy más nem sérült meg! Kivárták, míg senki nem járt arra! Másrész pont, hogy a Porschés nem az a agyjátszós hülyegyerekek közé tartozik úgyhogy nem is értik, hogy történhetett ilyen!

Ha jól tudom az történt, hogy a Lambo kivágót a Porsche mögül (megelőzve) miközben meglökte a Porsche hátulját, az meg megfordult egyből így a Lambo összekócolt a Porscheval frontálisan, így összeakadt a két autó eleje és így ketten kezdtek el pörögni és így vitték ki sorba az oszlopokat!
  • robotnyk
    ennek az egésznek van egy problémásabb része. a pali leírja, hogy sokan, és ők is otthagyták őket, nem álltak meg segíteni. oké, hogy ha volt pénzük ilyen autókra, akkor legyen pénzük pályabérletre is, ha kiakarják nyomni az autók szemét, de aki nem segít nekik, ugyanúgy törvényt sért, akkor mi alapja van a kritikájának?
    aki 200 fölött cikázik forgalomban, az egy hülye fasz, akinek nagyobb a pénztárcája, mint az agya, de aki nem áll meg segíteni, az meg egy utolsó gyökér.
  • G_ArchAngel #57485
    "Az egyik férfinek a lába sérült meg súlyosan, a másiknak a gerince és a koponyája."

Talán maradandó lesz és nem tudnak többet vezetni...
  • DJ BP
    van ahol nem árt nem átlépni...
  • desigo
    Gondolom ha felépülnek a sérülésekből kénytelenek lesznek valami új verdát venni ami még erősebb lesz :)
  • DJ BP
    fittyet hányva a társadalom normális, jogkövető tagjaira."
    Persze, igaza van, de gondolom ő sem megy 30-cal a 30-as táblánál...

Hát nincs rendben bizony. Akinek sok pénze van azt utálni kell, akinek kevés pénze van azt meg lenézni. Basszameg, ha egy ember megteheti hogy megvesz egy 50milliós autót akkor nem kéne leköpni a kocsit vagy tulajdonosát, csak azért mert ő gazdagabb.

Ember, ez két ámokfutó, és ha beléd mennek? Vagy egy rokonodba?
  • G_ArchAngel #57481
    sitten nem tanulnak: amputáció vagy kerekesszék - azt örökre megjegyzi...
  • G_ArchAngel #57480
    kíváncsi vagyok hogy találnak-e vérükben valami nem oda illőt, és azt hány milláért cseréli ki egy alulfizetett orvos...
  • desigo
    Najó
    kitaposnám a lelkét is :))))
  • Borg
    Nem persze :D
  • SötétBarom
    De igen, feltéve, hogy akivel leállsz, rendelkezik hasonló vassal. -.-
    Másrészt pedig nem délután 5kor nyomták..
  • desigo
    Nem erről van szó.
    Általában gyorsabban megyek mint lehet.
    De ha van egy 700 lóerős autóm akkor nem állok le versenyezni vele az utcán.