101030
.
-
Tudod az 1.4-es Polo is simán viszi a 235öt :D -
Gondolom 600 lovas autóval mentél... -
nagyon nagy májer vagy. Sok kis pöcs is így gondolja, hogy én odafigyelek ám, meg én tudom ám vezetni, stb. aztán hipp hopp az intezíven kötnek ki. -
htx, bár a hasznaltauto.hu-n kívüli oldalakra gondoltam.de köszi:) -
Itt. -
hyak
nem tudtok olyan oldalt veletlenul, ahol ilyen bontásra szánt, forgalombol kivont vasakat árulnak?igaz már van egy kiszemeltem,( 1200es ,citromsárga:D, helyben Dunaalmáson)de hátha tudtok ilyet.
köfi -
M0: Ja két sáv tele kamionnal,elválasztás max egy 50 centis beton idom.
Na én már láttam polót,hogy rendezett át 100 méter hosszan ilyen elválasztást,mit művel egy kamion?
Itt akarsz 140-el húzni a kamionok között?
-
A Porsche eladó volt! :S... VOLT -
baleset igy is van, es nem feltetlen azert mert egy jol vezeto ember 130-140el megy a 80 helyett, hanem mert a sok nyomoronc összevissza megy... egyik haverom mesélte hogy egy ismerőse (csaj) meg akart fordulni bazzeg az m0-áson mert elhagyott egy lehajtot ahol le akart menni, és 1 helyen nem volt szalakorlát és ott átment a szembe sávokba... hátulról meg szemből is elkaszálták, éppen hogy túlélte. na a hülyék miatt van a baleset, meg a figyelmetlenek miatt. ha figyelsz, még azt is ki birod védeni amit más elcseszett, nemhogy még te légy a baleset okozója. -
DJ BP #57546 az egész m0áson is asszem 80as korlát van tök értelmetlenül,
Sok baleset meg szűk sávok miatt nem értelmetlen, csak ki lehet bírni... -
az egész m0áson is asszem 80as korlát van tök értelmetlenül, szerintem ez nem számít. idiotaság kirakni csomo helyre korlátozó táblát ahol mégis kintvan... -
DJ BP #57544 ráadásul gyakran a leállósávban produkálom ezt, mert nem fogok visszafékezni 80ra mikor két tempomatos kamion előzi egymást 2 percig...
Azért ezt ne reklámozd :) Azért ha már ott mész, 200-ról lassíts mert egyszer megjárod... -
DJ BP #57543 de az ott 100-as korlátnál van -
mondjuk tegyuk hozza mikor igazan gyorsan megyek sosem mernek be, csak ha elbambulok es athaladok lakott terulet tablan es nem fekeztem vissza 50re... ketszer is megesett, egyszer 74el egyszer meg 72vel es egyik esetben sem siettem :S -
O_o -
"Dobogós helyezés illeti meg az M1-M7 közös bevezető szakaszán 210 km/h-val haladó Ferrari F430-ast, de az ugyanitt 189-cel haladó Audi Q7 sem kispályás."
hát ebből látszik hogy az igazi gyorshajtóknak mindig mákjuk van, mert ezek picsafüstök :D én is mentem már 235el pályán még régen mikor jobb kocsim volt, a jelenlegivel sem ritka a 180-190, ezek szerint bemérnek és dobogós leszek :D ráadásul gyakran a leállósávban produkálom ezt, mert nem fogok visszafékezni 80ra mikor két tempomatos kamion előzi egymást 2 percig... de én legalább odafigyelek, és nem csak úgy kirántom a kormányt hanem felmérem hogy tuti nincs-e semmi a leállósávban mert akkor elég nagy bukfenc lenne belőle :D -
Borg #57539 #57445... -
-
ZsirosKenyer #57537 jaja mindig szoktak ferdíteni, hogy még jobban elszörnyedjen mindenki "úúúristen" -
G_ArchAngel #57536 ugye nem hiszitek el, hogy autók között azon a szakaszon 300km/h-val mentek:)
jó magyar szokás szerint a valós adat ennek a 2/3-a körül lehet... -
De azért látszik az autók teknikája, hogy milyen jól meg vannak építve. Egy 300-as csattanást pörgést meg miegymást túlélta a két sofőr. Jó nem karcolás nélkül de nem haltak szörnyet. Elég jól kibasztak magukkal. Kocsi úgy is lesz másik, de ha pl gerinc sérülés miatt tolókocsi lesz örökre az elég nagy szopás. -
csekk -
Pontosan mit is csinált? Kicsikét le vagyok maradva , vagy esetleg olvassak vissza ? -
ez csak belemagyarázás -
Mit sirassunk a srácon?
Nem is ismerjük.
CSinált egy hülyeséget aminek meglett az eredménye.
Örülhet,hogy túlélte... -
azért jó hogy siratjátok a kocsikat, de az összeégett gerinc törött csókát nem, jellemző a magyar társadalomra (mondjuk én még a kocsit se sajnálom szal szavam nem lehet :) -
Min lepődök meg? Ez csak egy egyszerű kijelentés volt! -
ne aggódj
majd vesz másikat a tulaj... -
Ezen meglepődsz? Az összes 600+ lóerős autó az... főleg ha még 60 millióba is kerül. -
Ez a Porsche a hazai gyorsulási versenyeken is ismert volt, NAGYON nagy kár érte! :(:(:(:(
VIDEO - GYORSULÁS -
Nekem is olyan fényképezőm van amit ha mozgatsz akkor is éles a kép! Nem akarok márkát reklámozni... :) Ez egy normális húszon éves gyerek van még rengeteg Lambos képe amin látszik, hogy tényleg Ö van rajta... Úgyhogy én elhiszem, hogy hiteles a kép! :) -
kicsit lement az ára
-
G_ArchAngel #57523 hétfőn felhívom, hogy érdekelne a belső tükör, amennyiben megmaradt:))) -
jelenlegi állapotában nyilván kevesebbet ér. -
mert menjen és versenyezzen a zártpályán azét. -
Jó de ez nem lett bemérve...
Elég éles képet csinált 321-nél.
Ez lehetett próbapadon vagy akár elég ha egyhelyben állva jégen lepadlózza. -
Ilyen fotót az udvarban is csinálhatsz,csak két bak kell hozzá! -
Ott voltál, vagy honnan tudod, hogy töküres volt??? -
Ezek semmik! Sokkal gyorsabban is mennek ennél! Ez egyik szervező Ringen Ö ilyen Lambo fan és feltette magához Myvipre...
-
DJ BP #57516 ha én megyek 60-nal országúton 30 helyett éjszaka és bemérnek engem feljelentenek...