101030
.
-
Hát igen,az a piros tükör egy fehér kocsin svájcban biztos különlegesség!
Nálunk már rég nem!
-
a piros tükrök valahogy nem tetszenek rajta, amúgy rendben van. -
DJ BP #57713 nekem tetszik, 4,7-ért jó vétel lehet
Ami nem lehetetlen, tekintve a 150 lovas Bravo 4,4 -
Abarth Punto @ TotalCar -
DJ BP #57711 úúúúú b*ssza meg....
utána meg megy tovább nem értem -
DJ BP #57710 de már egyre több autóban, pl. az új VW Tiguan NAVI-ja is érintős :) -
-
Borzasztó vezetők! -
Autósversenyes balesetek DURVA! -
NAGYON NAGY ÜTKÖZÉS! -
Na buzi japánok megint ellopták az ötletem :( Hogy fogok így bekerülni a Hall of Fame of Auto Engineeringbe? :D -
DJ BP #57704 Lexus :D -
Érintőképernyő pont erre való! Nem véletlen hogy az összes jegyterminál stb nyugaton érintőképernyős. Még egy nyugdíjas is megérti. -
Kicsit más,de ez kb olyan mint amikor gyenge pillanatomban egy öreg blaupunkt autórádiót kicseréltem egy high tech clarionra.
Ez tetü lassú,semmit nem játszik le,télen a hidegben lefagy,a melegben lebutul,néha véletlenül valamit elállítok két hét mire rájövök hogy jön vissza.
Határ szar,tele felesleges funkcióval,ha én nem értem hogy kezelné anyám? -
Tényleg egy szar az iDrive. Borzalmasan bonyolúlt a menüje ahhoz képest, hogy vezetées közben kéne állítgatnod. Már egy egyszerű CD lejátszása is hosszú másodperceket vesz igénybe. Amúgy meg nem értem, hogy miért nem alkalmaznak érintő képernyőt kocsikban. Annál praktikusabb nincs. -
ati trabi 2
ati trabi tuning
gyűjtsünk Sörös Ati-nak 1 4űtemű motorra!!!!!!!!!!!!!!! -
ati trabi -
trabi huzatás -
Készülnek a Trabantok -
Igy jártak , meg is érdemelték a faszok.
Nekem bármennyi pénzem lenne ,akkor sem versenyeznék egy 60 millás autoval , és főleg nem az életemmel játszadoznék. -
Jaja felénk másképp van! :D Sztem végigmész egy aluljárón nem egy és nem kettő részeg alkoholistát, látsz! Akik kiabálnak, kötözködnek... Sztem 100 részeg emberből jó ha 1-et bevisznek az utcáról! Hányszor lehet hallani és tapasztalni, hogy részegek verekednek... Sokszor... És legtöbbször nincs rendőr! -
"A Hűtőházi úton Győrszentiván felől érkező Opel Vectra ittas vezetője a vasúti átjáró után áttért a menetirány szerinti bal oldalra. A szemből érkező Volkswagen Golf vezetője a kormány balra rántva próbálta elkerülni az ütközést, de így is frontálisan belecsapódott. Az Opel motortere kigyulladt, a lángokat a tűzoltók fékezték meg. A könnyebben sérült ittas sofőr a saját lábán szállt ki az autóból, a Golf súlyosan sérült vezetőjét a helyszínre érkező mentők emelték ki az autóból" -
még szerencse hogy túlélték
nem sok bajuk lett állítólag 320-al is mentek elötte
langlovagok.hu
megnézve a baleseteket sajnos sokan meghaltak már ebben az évben is
oda kell figyelni és mindig számítani kell arra hogy más is hibázik
én ha már látom valaki bizonytalankodik akkor inkább lassítok vagy elengedem
az a tapasztalat mindig a vétlen húzza a rövidebbet
-
Mindössze 4 cm-re voltak a Tesco-tól... -
Hármashatár utcában Győr felé tartó személygépkocsi megcsúszott, a lakóházhoz vezető járda megdobta az autót, aminek következtében az Audi frontálisan nekivágódott a ház előtt parkoló Opel Corsának. Az Audi az Opelről lepattanva fejtetőre borult és a házfalnak csapódva állt meg. Az Audit vezető középkorú férfi ittasan ült volán mögé. Ő a saját lábán szállt ki a járműből. A mentők könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.
-
Borg #57690 7 méteres Ferrari limo -
langlovagok.hu
-
Engem azonkívül, hogy drogot árulnak és a gyengéket berántják vele még az is zavar, hogy azokat az állami szolgáltatásokat igénybeveszik, amelyeket én és a hozzám hasonló adófizetők, meg a valóban tisztes vállalkozók finanszírozunk.
Már az zavar, hogy a lábát az utcára teszi, ami az én forintjaimtól működik.
Milliókat kaszálnak törvénytelen ügyletekkel, én meg tízezreket is nehezen keresek meg. -
töréstesztek -
Borg #57686 Büntetik is, ha autót vezetsz úgy, hogy ittál. Illetve legjobb tudomásom szerint a részegen randalírozókat is beviszik, büntetik. De lehet felétek másképp van? -
Büntetik is, ha alkoholosan vezetsz, de ma már akkor is pénzbírság, ha az utcán italozol. -
Ennyi erővel az alkoholt is büntethetnék nem? Akkor nem veszélyes az ember a társadalom többi tagjára? -
Borg #57683 Ez IS baromság. Ugyanis azt kb mindenki leszarja, hogy magadnak mit okozol a droggal, csakhogy belőtt állapotban a társadalom többi, amúgy lehet hogy normális tagjára is veszélyes vagy. És ezt büntetik, megelőző céllal. -
DJ BP #57682 sajnos sokaknak nincs esze, ezek meg kihasználják, ez sem jóbaráti dolog... -
DJ BP #57681 nehogymár még én legyek demagóg, akkor dícsérjük meg érte őket?
Nem tudom mit játszod a védelmezőt, amióta ez az ügy van -
Kábítószerezésről is ugyanez a véleményem mindenki saját maga dönt! Én nem is büntetném, aki meg akar halni, az haljon meg! Mindenki tud a kábítószer veszélyességéről! Vannak ismerőseim, akik party-drogokat fogyasztanak és én, mégse fogadom el ha kínálják is! Úgyhogy mindenki saját maga dönt! -
Demagóg duma.
Nem egy díler teszi szét az életedet, hanem te magad.. Ha nekedcsapódik, az veszélyesebb. :| -
DJ BP #57678 De nem érdekel! Nekem ahhoz vagy bárkinek mi köze van?! Nem én megyek börtönbe nem én adósodom el! Úgyhogy szerintem mindenki azt csinál, ami akar, és saját maga dönt, hogy mennyit vállal be!
Az a baj, hogy megússzák.
És a kábszerrel tönkreteszik sok fiatal életét pl. -
ZsirosKenyer #57677 ne is érdekeljen, de ha egyszeréleted nőjébe csapódnak bele, vagy a gyerekedet szoktatják rá a kólára akkor mondd ezt. -
ők se mennek börtönbe