101030
.
-
Azaz ikarus mekkora fíling már belülről! :D Olyan mint egy párizsi kültéri kávéház :D Baromira tetszik :) -
Meg az államot, mert ahelyett, hogy otthon ülne és munkanélküli segélyre várna, dolgozik és a fizetéséből adózik. -
:o) -
Ez mondjuk így igaz... dee hivatalosan egykét coupé is 3 ajtós, bár nem mondja rá senki...
-
Coupé az tuti nem 3 ajtós. 3 ajtó az a városi kisautó, hatchback stb. -
Éshát hivatalosan a Coupé az két-vagy hátomajtós is...
Mármint a hivatalos megfogalmazásban, mivel pont tanulnom kellett a kocsiszekrények felépítését... -
Na de nézd meg, hogy fejlődnek. Rombolva, pazarolva, pusztítva. Szovjetuniós fejlesztések hozzájuk képest greenpeace demonstrációk voltak. -
Vicces, hogy kitalálták ezt a 4 ajtós coupét. Régen a coupé egyértelműen kétajtós volt, és minden coupé vagy roadster volt, aminek 2 ajtaja volt. -
Mondom, hogy nem a termékekekre gondolok, hanem arra, hogy mindenhonnan tünik el egyre jobban a nemzeti sajátosság. -
Frei pff...
Ismerősöm apja konzul volt Pekingben, és baromi sokat járt japánban is. Ő hozott haza nagyon durva sztorikat, képeket. Tehát első kézből tudom. -
DJ BP #57865 de van munkahelye annak az embernek, az se rossz dolog ám -
DJ BP #57864 Jó, mondjuk ez a szalagmunkás dolog náluk is pont ugyanúgy megvan, sőt...
Ugyanezt mondta psziho -
Csak ha csingcsung gyárban szalagmunkás egy kínai, azzal kínát, vagy kínai cégeket gazdagít.
Az audi csicskása viszont egy német céget és ezáltal németországot erősíti. -
Jó, mondjuk ez a szalagmunkás dolog náluk is pont ugyanúgy megvan, sőt...
Manapság már mennyi cég inkább oda települ, mert minimális fizetésért dolgoznak ugyanazon a színvonalon kb mint mi.
És ennek is köszönhető, h sztem nem gyenge mód fejlődnek... -
'Lehet úgyis kínában gyártani a szar bóvlit, hogy közben a kínai nem a helyi disneylandben költi el a keresetét. "
Persze,olvashat li you tang könyveket,ehet tradicionális éttermekben stb.
Rájuk szabadult a fogyasztói társadalom,most éppen tobzódnak,ugyanúgy mint a magyarok,csak nekünk van 10 év előnyünk.Semmi különbség nincsen,hiába állítod hogy náluk a globalizáció veszélyesebb,mert nekik mások a tradicióik.
Magyarországon is van egy igen széles réteg,aki anyagi lehetőségeitől függetlenül,igénytelen és műveletlen,de amerikában sincs ez másként,természetesen ázsiában sem.
Én nem aggódok,a keleti mentalítás köztudottan közel sem olyan aggresszív és arrogáns mint az amerikai.
A bóvli autóikról meg annyit,hogy ők gyártanak autót,mi meg nyugati cégek idetelepített gyáraiban szalagmunkások vagyunk maximum,és nagy pofával mi röhögünk rajtuk?
-
4ajtos coupe....
-
ez miota coupé?
-
G_ArchAngel #57858 Passat coupe
-
"Még az únión belüli országokban is vannak bőven sajátos, egyedi termékek, nem csak a kokakóla létezik... "
Ez valóban így van, csak innen Magyarországról nézve nehéz elhinni, mert itt egyre kevesebb.
Ha valami jó, azt eladják egy multinak, aki először kicsit megváltoztatja, aztán megszünteti. -
"Japánok közül kerül ki a legtöbb aberrált, aki kisiskolás lányokra élvezkedik a metrón, stb."
Nem kéne Freinek elhinni mindent, nem igaz hogy japánban él a legtöbb aberrált ember. Ráadásul annak az eredete amiről te beszélsz (hentai, manga képregényekbeli iskolás lányok) az pont nem az amcsiknak köszönhető.
"Nekem az az orbitális világfájdalamam, hogy nem lehet sehova úgy elutazni, hogy ne köszönjön vissza ugyanaz a csokoládé a zöldséges polcán"
Erre meg azt tanácsolom hogy utazz többet. Még az únión belüli országokban is vannak bőven sajátos, egyedi termékek, nem csak a kokakóla létezik... -
Nekem az az orbitális világfájdalamam, hogy nem lehet sehova úgy elutazni, hogy ne köszönjön vissza ugyanaz a csokoládé a zöldséges polcán, ami a jól bejáratott sarki zöldségesünknél is ott van. Hogy ilyen primkó példával fejezzem ki magam. Lehet úgyis kínában gyártani a szar bóvlit, hogy közben a kínai nem a helyi disneylandben költi el a keresetét. -
Jó... csak eszembe jutott... Mondjuk nem szó szerint idéztem, dee mind1 is...
Értelek egyébként, dee nem kell feltétlen a rosszabb oldaláról megközelíteni a dolgokat... :D -
Akármennyire szeretnéd, nem erről van szó :( Nem felületesen olvastok... Nem baj, majd legközelebb. -
Ja, nemhogy Traubit inna, mert az ugyanaz a cukros lötty, csak ha traubit iszol, különbözöl a többiektől...
-
Senki nem mondta, hogy buták. Komolyan ti mit olvastok? Olyanok állítotok, amit senki nem írt.
Az meg lól, hogy a fönököd tuareggel jár, ha a hazájában 1.4 milláardból kb 1,2 millárd gondolni sem mer saját autóra, nem hogy tuaregre. Kínáról mindenki azt gondolja, hogy micsoda gazdagság meg paradicsom a tengerparti régiói után. Beljebb már senki nem néz. -
Ki beszélt itt erről? Én csak azt mondom, hogy a nyugati világ az ő kultúrájukat is teljesen megfertőzte. Egyre jobban akarnak ránk, nyugatra hasonlítani, és ezt úgy, hogy még bennük van a távolkelet is. Ebből lesznek az ilyen torzulások. Egyre szürkébbé vál ez a világ, mert mindenki kólát iszik. :(
Japán meg akkor indult meg az erkölcsi (ázsiai) züllés felé, mikor az amcsik betették oda a lábukat, és azóta is ott tanyáznak. Japán ugyanúgy elérte volna ezt az amcsik nélkül is, csak méltósággal. -
azért annyira mégsem lehetnek buták a kínaiak ha 90%át tizenmilliós autókal látni.. (főnököm is kínai, új tuaregje van, autó tuning-autó felszerelésel foglalkozik, és mindent legálisan-nincs elcsalt áfa, stb..) -
És mikor fogatlan kurvák hugyoznak a pesti aluljárók lépcsőin,az magyarország?
Mert a neten azt találja meg először egy kínai. -
Mit látsz japánból meg kínából? Azt hiszed az maga az ország,hogy aberrált videokat nézel a neten?
Ezek alapján majmoknak nevezel 1,3 milliárd embert?
-
én mondtam. -
Senki nem mondta, hogy utálja a kínaiakat. Miért látja mindenki mindig a rasszizmust mindenben?
Azt viszont utálom, mikor valaki eldobja a saját kultúráját, a globűlizált egyenkultúra érdekében. Az meg a lehetőlegdurvább, mikor a nyugati mentelitást keveri valaki a keleti értékrenddel. Kína csak egyre rosszabb lesz. Miért van az, hogy ahova betör a nyugati gondolkodásmód, és tvolkeleti ország, ott meghülyül mindenki? Japánok közül kerül ki a legtöbb aberrált, aki kisiskolás lányokra élvezkedik a metrón, stb. Nagyon el van baszva ez a világ :( -
Azért szerintem más fogni valami 1x óráig, mint szopni valamit 2x óráig. Vagy meztelenül rohangálni egy bevásárló központban. -
primitív aki mongyya!
-
Egy ország nem egyforma emberekből áll,mint ahogy magyarország sem,aki utálja a magyarokat,az pont olyan primitív mint aki utálja a kínaiakat.
-
Peíg van...
Mondjuk nem pont ien, dee egyik ismerősöm, még anno, amikor még az aasztali DVD épphogy csak bejött, volt egy iesmi nyereményjáték, h aki tovább tudja fogni, az viheti, a végén már fél lábon kellett állnia, dee tizen akárhány óra után az ismerősömé lett... -
ez a legkevesebb. viszont a copy+paste autóiktól hánynom kell, és azokért egyszerűen nem bírom nem utálni őket zsigerből. -
Hol van még ilyen Európában? Sehol. Ha ilyenek lennének Európában is akkor minden második cikk erről szólna. Kínában volt az is, hogy tök meztelenül kellett bemenni egy bevásárlóközpontba, és aki amit magára tudot venni ruhát, azt elvihette... Barbár népség. -
Atom v.3
-
Mestermű 
-
Ilyen idióta versenyek vannak mindenhol a világban, ha nem kínában történt volna akkor nem idegesítene ennyire :D