101030
.
-
Szerinted volt róla fogalmam hol van pontosan Csocso?
Amugy meg ha má' odaszállíttat minket autóstól, akkor belefér neki, hogy Long Beachen tartja a talit..
Btw. pedig Áúcs:
-
Long Beach meg Californiaban van Los Angeles alatt:) Csocso a nyugati parton van Floridában, Daytona Beach, Fort Laduderdale és Miami környékén. -
Olyasmi...
-
Öcsém... Másnapos vagy vagy miafasz?
Az amugy is long island ...
-
*te nem a koktélra gondoltál, hanem a helyszínre. -
Ja most esett le hogy te a helyszínre gondoltál, hanem a koktélra :D
Mind1, helyszínnek megfelel a tiéd, ingyen koktélnak meg az enyém. Csocso állod?
-
Akkor már legyünk stílusosak, én Flaming Lamborghini alá nem adom. (Jujj, ráadásul most pont aktuális :DDD) -
Peeersze...
Nade tleg, Csocso? Hmm?
-
A házigazda nem akar egy ilyen talit szervezni, és állni a költségeket?
Long Beach?
-
mondok még egy példát, ha ezzel sem esik le az ilyen összejövetelek "értelme", akkor egyszerűen csak kötekedsz. itt van ez a topik. utópia, de tegyük fel, hogy a tagok jól kijönnek egymással, és valaki felveti az ötletet, hogy menjünk, és igyünk meg egy sört/kólát/akármit. nem fogunk feltétlenül arról beszélgetni, hogy milyen a topic banner, és milyen makrókat lehet használni a kommentek formázására, hanem megbeszéljük, hogy mi a véleményünk erről, vagy arról az új autóról, milyen tapasztalataink vannak a régebbi autóinkkal, akármiről, amerre a normális emberi társalgás viszi az embert. és nyilván azokat hívjuk meg erre a sörözésre, akiket innen ismerünk, mert ez a topic az, ami alapvetően össeköti a társaságot. nem fogunk átmenni egy másikba még embereket toborozni. -
DJ BP #57905 Ja jó csávó vagy de csak akkor jöhetsz ha veszel egy logant!
Hát ha kisarkítod... Mindent ki lehet, ennyi erővel sértődjek meg, ha Hondás haver azt mondja ne menjek vele a Forddal, hát azért Honda tali -
DJ BP #57904 legyen akkor, ha boldogabb vagy...
-
Minden újautó klubbról ez a véleményem!
Ha valaki tunningol,az más akkor már látom értelmét,mert mindenki szereti megmutatni mit tud. -
Ahhoz meg nem kell kocsi!Piknik vasárnap itt,jöhet bárki!-ennyi.
Ja jó csávó vagy de csak akkor jöhetsz ha veszel egy logant! -
DJ BP #57901 de mitől rosszabb emberek, mint a VW klubosok?
Ott is vannak májer új autósok... -
Leírtam hogy nem zavar nem?Leírtam róla a véleményem. -
már ne haragudj baszki, de többször nem fogom leírni, mit lehet egy ilyen összejövetelen csinálni, aminek nincs köze az autóhoz. -
DJ BP #57898 ki az aki lovagol?
Klub tali, összeejövetel, duma, neem tök mindegy? Lényeg hogy élvezik, beszélgetnek, mit zavar az minket, hogy miről? -
'miért állítod be úgy az ilyen klubbokat, mintha valami titkos társaságok lennének? "
-Na ezt honnan veszed?Titkos társaság?Hol írtam én ilyet?
Közös érdeklődési kör szerintem egy klub.
Egy használati tárgy ennek elég kevés,eröltetett.
A veteránosok közös szemlélete pl. megmenteni valamit,mit akarnak a loganosok?Nézni egymás tök ugyanolyan kocsiját? -
ezt nem igazán értem. van mondjuk egy fórum, ahol összejönnek ezek az emberek, mondjuk interneten, és jól kijönnek egymással, elmennek valahova, esznek valamit, dumálnak személyesen, jól érzik magukat, és ami alapvetően összehozta a társaságot az az, hogy egyforma autójuk van. miért állítod be úgy az ilyen klubbokat, mintha valami titkos társaságok lennének? -
Most szavakon fogunk lovagolni?
Egy veteránklubba nem mehet minden majom,oda kell tudás,kitartás.
A loganklubba mi kell,kereseti igazolás a hitelhez?
-
szerintem meg kevered a szakkört a klubbal. -
Egy klub nekem azt jelenti hogy olyanokkal vagyok együtt,akik olyan dolgot csinálnak amit mások nem tudnak vagy nem akarnak csinálni,valamit ami csak a klubbra jellemző.
Mi a hobbid?Logan?-szerintem ez szánalmas,a kocsival semmi bajom!
/Természetesen csinálhatják,de nekem meg engedtessék meg hogy véleményem lehessen róla!/ -
DJ BP #57892 nincs ezzel semmi gond sztem, C63 AMG, RS4, ők is 4 ajtósak -
ZsirosKenyer #57891 ez az új 3-as bmw szerintem nagyon hülyén néz ki -
Az igen... Hát ez már tleg minek??
Sztem aki M3-ast vesz, az sportosabb autót akar, a 4 ajtós 3-as meg külsőre nem igen mondható annak, legalábbis nekem nem tetszik...
Na mind1, de tény, hogy így jobban néz ki mindenesetre...
-
semmi pénzt nem adnék ezért az autóért, de ez a klub kritizálás olyan szánalmas. miért ne mehetne bárki a szabadidejét eltölteni bárkivel? kikapcsolódás, kimozdulás, miért baj ez? miért izgalmasabb az, hogy "tudok bontott váltót ócsóé' ha kell"? -
Logan picnic!Na ez a dúúú...rva!
[IMG][/IMG]
'Kiváncsi lettem volna,hogy miről beszélgetnek ott a tulajok,az olajcsere és a légszűrőcsere esetleg egy izzócsere vagy egy 5.2 vs 5.6l fogyasztás elég izgi lehet...
Ezzel a klubozással még várni kellett volna kb.5 évet.
Ajánlanék olyan nagy múltu márkatalikat pl. egy Trabi/Opel/Volkswagen találkozót!
Ott vannak szépek,rondák,némelyik a saját márka paródiája,és nem csak az újautó átvételének izgalmai a fő téma.... " -
Bünit lesz nemsokára :D
-
Ezektől függetlenül viccesen néz ki h szinte karcolások nélkül fejen áll :))) -
Amit egyszer fejre tesznek az totálkár,nézhet ki bárhogy! 
'Elvileg"-nem is szabadna javítani!
/valami szerencsétlen majd meveheti,aztán nem érti miért ázik be 5 helyen a sérülésmentes panda.
/
-
Über lol, még az ablakok sem törtek be :DDDD -
Fákin nájsz :DDDDDDDD -
Hát ha megvalósítják a dolgot , akkor biztosan megtartanak 1-2 trabant jellegzetességet , ahogyan kivülről is. -
Mekkora lenne ha hagynék benne az eredeti sebváltót :DD -
:OOOO -
szerelő nem vette észre hogy mitől van, azóta igazából abbahagyta, és az olaj is ugyanazon a szinten maradt (pedig a probléma talán 2-3hónapja volt). Olaj cserénél valószinüleg átnézi majd teljesen az autót.
Úgy döntöttem hogy egy évig megtartom még kb, jövőre pedig veszek egy cee'd-et, vagy ha nagyon gazdag leszek akkor vmi más batárt... :) -
Olajfojást sikerült megoldani?Végülis megmarad a kocsi nem számíttatod be? -
Motortartó bak eltört, 17500 volt az új, 2000 a szerelési költség. Most mégcsöndesebb lett mint volt :) -
Azt megkapja adókedvezményként a foglalkoztató:)

[/IMG]