101030
.
  • Blum
    Egyetertek.
  • cement
    szerintem ez tipikusan az a kocsi ami túl elegáns ehhez az obszcén színhez. egy m3-on vagy hasonlón jól állna
  • RatBaG #96758
    ez is nari

• Coral Springs
    Nem vagyok fanja a márkának, viszont csodálom ahogy egy-egy rajongó micsoda pénzeket tesz bele a sajátjába. Nagyon szép munka.
  • Coral Springs
    Az eleje kicsit furának hat, talán mert sokan megszoktuk már az eredetit. Ettől függetlenül nem nyúlt mellé aki kitalálta, az összhang frankó.
  • Tufa
    itthon a jó minőségű fóliákkal (grafityp, 3M, oracle-oramat) egy normál szedan autó 300k körül van. Ugyanakkor a kínai fóliákkal, sufniban, a szomszédszomszédjánakalegjobbhaverja 150 körül is megcsinálja ( = dolgozik vele 3-4 napot, ocsmány lesz, 3 hónap múlva pedig jön vissza a fólia, DE, legalább olcsó volt). Taxisokat már hallottam hogy 120-130 körül is csinálják dekor fóliával.
    Alkalmanként szoktunk fóliázni, de mióta minden második ember fóliázó lett, már nincs értelme elmagyarázni az embernek hogy miért 300 a 300, és miért szar a 150es..
  • Tufa
    Kolléga S2k-ja majdnem kigyulladt, de ő még az első füstfelhőnél a motortérből, pattant és nyomatta is rá a flakont :) Azóta a cégnél és az ismeretségi körünkben, mindenki tart egyet a kocsiban..
  • pajti

• Blum
  • Blum
    Nekem is eleg furcsanak tunik. Mindenesetre a Camaro fenyszorok erdekesek
  • RatBaG #96750
    az elejével nem bírok megbarátkozni.
    http://totalcar.hu/magazin/hirek/2013/09/24/equus_bass770_a_legdurvabb_mustang_a_legdurvabb_aron/
  • broman191
    Kellene már az olasz sportautókba valami túlmelegedés hatására a motort automatikusan katapultáló rendszer...
  • pajti
  • Mentol
    Nekem a punto új autó...
  • Borg
    Igy van, a fólia alapvetően új / újszerű autóknál jó, ahol nem tudtad abban a színben megvenni amit szerettél volna. Vagy csak kísérletezni akarsz az eredeti állapot rombolása nélkül.
  • Szabi #96745
    a fólia értelme pl. hogy veszel egy unalmas piros Ferrari-t, majd tetetsz rá neonzöld fóliát, megvédi a festést a fólia, olyan színe van amilyen akarsz és ha meg elakarod adni a kocsit, akkor könnyedén eltávolítható a fólia és gyorsan elkell pirosba.. de ha neonzöldet kérsz hivatalosan (ha egyáltalán lefényezik neked nenzöldbe), utána valószínű nehezebben adod majd el
  • RatBaG #96744
    ez mi a jó isten :D

• Mentol
    Ilyen szép matt színt (az a piros? VW nagyon tetszik) tudnak a fényezők?
    Amúgy, ha a fényezés olcsóbb, akkor mi benne a biznic???
  • Borg
    Még egy normál méretű poroltóval sem fogsz ilyen tüzet eloltani. Egyszerűen alkalmatlan rá. Nemhogy egy picsányi autós poroltó. Azok csak arra jók, hogy kezdődő tüzet pl cigarettacsikkből vagy ilyesmiből el tudj oltani a beltérben. Ha a motortérből már kicsap a láng, akkor nemhogy eloltani nem tud, de felnyitni se.
  • Coral Springs
    Én az ilyenen szoktam jó nagyokat röhögni, amikor méregdrága autóra kitelik, poroltóra meg nem. Ezekben a nagy teljesítményű, öngyulladó karbon szarokban minimum kettő kéne legyen, helyette végignézik ahogy szépen lassan leég az egész.
  • Blum
  • RatBaG #96739
    What a nice Lamborg-... OH SHIT!
  • CSOCSO
    regi autora nem eri meg a wrappolas. Nem tudom mennyibe kerul magyarorszagon de itt amcsiba a fenyezes olcsobb!!! Szoval ha kb 10 eves autod van akkor inkabb legyen rajta uj fenyezes. Lehet az meg akarmilyen szin is. Viszont a wrap meg 3-4 even belul ugy is tonkremeny ott ahol a nap fele nez a vinyl.
    En is csak azert wrappoltam mert maga a vinyl volt &600 es a tobbit en csinaltam. Az eletben nem wrappoltattam volna le az autot 3 rugoert ha 2ert lefenyezik.
  • Borg
    Fos fényezésre, meg rohadásokra nem lehet ám ráfóliázni... meg fog látszani azon is. Szal arra hiába bazírozol, hogy fényezés helyett csináltatod a fóliát.
  • Mentol
    Mibe kerülhet egy Punto I. wrappolása?
  • SötétBarom
    Ez-e:

Ilyenre simán bewrappoltatnám a bömit is..
  • SötétBarom
    Nekem nagyon tetszik egy bizonyos matt vörös árnyalat, de meg nem tudnám mondani, mi a "neve"...
  • bardocz
    Pedig egy matt sötétlila skyline elég faszán nézne ki.
  • Susarc
    hát tudom,de ilyen hülyék vagyunk:)
  • desigo
    Unalmas már,hogy a fóliázott autók 90 %-a az...
  • Máté94
    Ez a narancs olyan, mint amiket az ADAC törésteszteken szoktak használni. :D
  • Susarc
    matt fekete a best:))
  • CSOCSO
    Mindenki matt feketet akar tolunk. Eddig a feketen kivul csak feher meg a zold szint csinaltunk. Kek, sarga, zold, piros szint meg senki nem kert. Ja meg hat az en autom ami arany.
  • CSOCSO
    fuck... par hete cisnaltunk zoldet es csak kimasoltam a cimet a videonak. Mar atirtam feketere :D lol
  • Blum
    Miert ne hittuk volna el?

Engem inkabb az lepett volna meg,ha csak 7km van benne. Orultunk is neki,hogy mar van benne egy kis km,mert Szerdan este vettuk at az autot es Csutortok hajnal 5-kor indultunk nyaralni. Igy legalabb minden fain volt :)

Arrol nem beszelve,hogy az ertekesito aki segitett nekunk az fateromnak volt csapattarsa,szoval megbiztunk benne.

De kivancsisagbol beleultunk egy Leonba ami ott allt a szalonban es az 15km-t irt. Ha azt is elkellett volna vinni a varos masik vegere muszakira meg tankolni bele es meg egy kicsit meghajtani akkor abban is lett volna 100+ km.
  • Szabi #96725
  • Susarc
    az a baj azzal a narancs színnel ,hogy nekem FKFV-s feelingje van:D
  • desigo
    nice job

Matt narancs vagy matt vörösre nem szoktatok fóliázni?
    pl:

• Susarc
    ez zőőőőd-e?:)
  • CSOCSO
    Ugyan ezt a zenet hasznaltam en is a lamborghinis videomon. Nem az elso eset mikor ugyan azt a zenet hasznaljak amit en ( volt egy masik csavo, nem ugyan ezek az emberek) Sajna a lamborghinis videomrol levetette a youtube a zenet :(