101030
.
-
150es t-jet. -
Nagony csini! 
Milyen motorral lesz? -
először feketében láttam az autót, és tetszett, de végülis ez lett. a fekete kicsit túl fekete. :D a sötétebb kék szín nekem is tetszett belőle, de a család emellett döntött, és nekem is megfelel. -
még a citroen utolsó részletének meg kell várni a csekkjét :p -
Azaz. Az kurva jól néz ki. Mármint az aranybarna.. Fura átmenet a fekete meg az arany közt.. -
en a pezsgometalt szeretem, meg a mercinek van egy ilyen aranybarna vagy nemistom milyen arnyalata, azt tetszik -
mert kevés smilet raktál a végére ... -
Nekem bejön.. Van egy nagyon fura szín ami még tetszik és hasonlít kicsit erre, seatokon láttam egyszer kétszer.. -
nehogy ércsed má a poént
-
a szám kerek :) -
ezt te vetted?
hm.
nem akarok belekotni h a hogy miért pont ezt, de sztem sokkal jobban nez ki ez a kocsi valami izgalmasabb szinnel, mondjuk kek vagy piros. -
kerek rendszámot azt hogy? felénk az össze téglalap alakú :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Nájjjsssz
-
WTF 3 hét?
Szüleim Berlingóját amikor meghozták a trélerrel már hívott is a kereskedő,hogy holnap lehet jönni érte.
Pedig még azt is kértem,hogy kerek rendszámot intézzenek rá... -
nem hogy holnap gyártják a bravot, hanem mivel erre a motortípusra kisebb a kereslet, ma reggel meg is érkezett a szalonba. :p
fél európa mocska rajta van, és még 3 hét legalább szerintem, míg átvesszük, de azért hurrá. ^^
-
DJ BP #58020 sejtettem :)
Legacy-t én is látok, igaz ritkán :) -
jaj de hulye vagyok en aszittem a subaru legacyrol beszelsz:D my bad -
DJ BP #58018 ? 200 lovas furgon? :)
Nem sok lehet
-
ehh?! felenk van par, nem csak ausztriaban vannak normalis emberek hogy ilyet vegyenek -
DJ BP #58016 valszeg legközelebb hozzánk max. Ausztriába láthatunk ilyeneket döngetni a pályán hegyek közt :) -
Hehe nem sokkal marad el a BMW 530Djétől :D -
DJ BP #58014 Csakhogy lássátok Subaruval semmi bajom
Legacy:
Vessétek össze, ha tudnak ilyet mit égetik magukat azzal a belső minőséggel... -
DJ BP #58013 melyik nem műanyag? :) Max van rajtaa egy (mű)fa csík, BMW is műanyag...
Attól függ milyen minőségű, meg pl. van-e kárpit az ajtón (ezen az Imprezán nincs, érdekes a Logant csúfolják emiatt)... stb. stb., Toyoták belsejére egy igaz, jól össze van rakva és nem ridegek
-
golf gti, who? :D -
hudesukar -
Borg #58010 Mazda 3 MPS Extreme - 281LE-vel -
Aki hátul ül nem sikeres ember. Ha mégis, akkor van lábtere bőven :) -
Az érdekelne inkább, hogy másokat is zavar-e, hogy rengeteg autóban kábé combközépig érnek az ülések(na jó, kicsit tovább).
Viszont láthatóan nagy a lábrér :D -
Egyrészt azt sem mondtam, hogy istenítetted, meg azt sem, hogy azt mondtad, hogy überkirály.
A szavakon lovagolásnál azért boncolgathatnánk, hogy ez azt jelenti, hogy könig feletti?
:DD
Szóval neked is érthetőre fordítva: egy 170 lovas, vagy valami ilyesmi teljesítményű Corolla verso belseje full műanyag, viszont cserébe kapsz egy rakás pohártartót, meg hatvanhárom lóerőt az említett Subaruhoz képest. -
DJ BP #58006 ja chipelés, könnyítés, ültetés, oszt mehet :D -
Kis tuning, aztán háccsókerékre áll :) -
DJ BP #58004 Ha már a Transit szóbakerült :))
,,A Ford haszonjármű-családja vadonatúj turbódízel motort kap, amelynél erősebbet jelenleg nemigen kínálnak ebben a kategóriában. Egy 3,2 literes öthengeresről van szó, amely kerek 200 lóerős, a maximális nyomatéka pedig 470 Nm. A motor csak a Transit leghosszabb tengelytávú, hátsókerék-hajtású kiviteleihez lesz elérhető. A sorozat többi motorjánál hosszabb öthengerest így is csak a népszerű furgon orr-részének átdolgozásával tudták begyömöszölni a motortérbe, így a legerősebb Transitokat könnyű lesz megismerni a szokásosnál előrébb nyúló hűtőmaszkról és az átalakított első lökhárítóról. "
Üresen okozhat meglepit a lámpánál :DDD -
DJ BP #58003 istenítettem? Attól hogy valami nem rossz, még nem überkirály... -
Előbbazért nézd meg, milyen kárpitot vág hozzád a toyota 5-6 misiért, mielőtt isteníted!
A 6-8 pohártartó nem minden :) -
Ahova 4x4 kell, oda kell hasmagasság is. Ennek az autónak csak az egyik van meg. Ahova nem kell hasmagasság, oda 4x4 max télen kell. -
'És ez autópályán nem akar 130 után leesni az útról.
Mittudomén egy mai Corsának sem szokása :)"
De a legtöbb terepjáró szokása,a corsa meg nem 4x4!
-Látom nem bírsz követni,mit miért írok!
Nekem inkább egy 4x4-es személykocsi mint egy terepjárónak kinéző tárgy /suv/.Ez nem több,és nem is akar többnek látszani,mint amire szükség van.Nem státuszszimbólum vagy farokhosszabbító.
A wrx engem nem érdekelne,úgysem hajtok,107 lóerő bőven elég nekem.
Nemsokára lesz dízel boxerük,természetesen az jobban bejönne.Drága persze,lehet itt ár/érték/fogyasztás-ról vitatkozni,akkor logan dízel oszt csók.Nem tudom hogy egy 4x4-es octaviához képest milyen az ára?Ez drága és még csajozni sem jó igen!Viszont tartós megbízható,különleges autó.
Persze csak akkor veszek ilyet,ha szükségem lesz 4x4-re,ha anyagilag tehetném már rég kiköltöztem volna valami közeli hegyi tanyára,ahova viszont nem árt az ilyen kocsi.
-
Nagyon helyesen tették :) -
DJ BP #57998 És ez autópályán nem akar 130 után leesni az útról.
Mittudomén egy mai Corsának sem szokása :)
Mert én csak erről az Imprezáról beszélek, nem általánosságban.
Bocs előzőért, csak kikívánkozott belőlem, hogy minek ez az autó, értelmét én nem látom, Magyarországra minek, hó se lesz már, ahol meg 4x4-kel, 5 misiért használtan csak találnék valamit :), simán jár, sima parasztos 4 hengeres sem fáj vagy zavar, még a dízel se zavar, hát amilyen homogén már a világunk, ennyi rázkódást meg zajt inkább szívesen ,,elviselek", nemhogy zavarna. Azzal se értek egyet, hogy a benzines motor hangja azért szép a dízelhez képest, mert sportautókban hagyományosan az van? nekem motor-motor, ezért én nem értem a dízel hang miért tekintik alapból rondának? :) Ha sportautóm lesz, azt néha kiforgatom 7000-ig, legyen is benzines, mert az illik oda, de a dízel kerregéstől meg egy kis rázkódástól nem ver ki még a víz :) -
DJ BP #57997 Ha meg kocsiban jani akarnék lenni 2007-ben,az igen sokba kerülne.
Épp ezaz, ez az Impreza finoman szólva sem olcsó :) -
biztos ajándékba kapták, mert enyni pénzért sokkal célszerűbb járgánt is vehettek volna.