101030
.
-
Az eszetlen száguldozás és az agyatlan előzgetés 1ütt jár általában. -
Borg #58074 Csak nem autópályán. -
Téged régóta próbállak megérteni, de nem megy. Vennél dízel autót, mert takarékos. Elítéled a gyorshajtást. Leszarod, hogy néz ki egy autó, mert a tartalom a lényeg, ill. hogy ne menjen tönkre. Az se különösebben érdekel, hogyan megy egy autó..
Alapvetően azt nem értem, hogy mit keresel egy "Autó Mánia" nevű topicban...
Válaszul pedig: hány ember hal meg véletlenül évente, mert valaki épp egy ökör volt, és záróvonalon előzött, olyan helyen előzött ahol nem fért el, nem állt meg a stop táblánál, vagy átment egy piroson, esetleg leszarta, hogy ott bizony zebra van, esetleg csap részeg volt? -
'Amikor pedig te leszel késésben, és mész 170et pályán, majd megvágnak 100 rongyra.. "
Vágják meg!
Hány ember hal meg vétlenül évente,mert valaki késésben volt?
Gyorshajtás az első számú baleseti ok!
-
Nem a gyorshajtás a probléma, hanem a tapló parasztság. A gyalogosok semmibe vétele, stop tábla detto, és a balf@sz módon előzgetés..
Záróvonal átlépése.. Tudnék mondani egy tucat olyan szabálysértést, ami (szerintem) sokkal veszélyesebb. -
Baromira nem tök mind1, egy állítólagos demokráciában bünteni és tiltani olyasmit, ami nem árt senkinek (ne lovagoljunk a szavakon, ha lehet: piánál nem rosszabb).
Ettől szerintem nem lesz kevesebb haláleset, se baleset. Annyi történik, hogy az átlagemberke torkába mélyebben hatol az a f@sz, amit mindenhol szopatnak vele errefelé. -.-
Akinek olyan autója van, ami megy 250et, az leszarja. Amikor pedig te leszel késésben, és mész 170et pályán, majd megvágnak 100 rongyra.. -
DJ BP #58069 ha tilos nem tökmindegy mennyi?
Tilos=ne szívd, nem fordítva...
Mellesleg nem tudom mit tojsz, országúton 250-nel menő ipse megúszta 60-70 ronggyal, az jó? -
DJ BP #58068 Városban idióta módon elhelyezett 30 as tábla?
Az más gond még, amit meg kell oldani... -
DJ BP #58067 na akkor nem lesz gyorshajtás... Sajnálni fogjuk, de logikusan végiggondolva, nekik ez a dolguk. -
DJ BP #58066 80-nal menj, sok a baleset... -
Már alig várom, hogy minden autóban legyen gps, meg mindenféle kütyük, amik figyelik hogy közelkedsz, aztán hónap végén mindig kapod a csekkeket.. 30as táblánál túllépés 18alkalom, 50es korlát 28 alkalom, 90es 12alkalom. Összesen: 58 alkalom = 123.456ft. :| -
Engem inkább az aggaszt kicsit, hogy a nullásra 5 trafit akarnak telepíteni. -
Igazad van. Járjon a füvezésér is 2 év börtön, nem? Mindenkinek jobb lesz úgy -.- -
Városban idióta módon elhelyezett 30 as tábla?
Vagy majd amikor a négysávos úton, ahova nyilván nincs kirakva a 70es tábla, belőnek 63al én meg pengetek majd 40 rongyot. Aha, tök korrekt.
Osztrákok 119kkmh-ig ki sem küldik a csekket bazz. (tapasztalat)
-
Nevetséges, hogy felháborodsz azon, hogy betartatják a törvényeket. -
Nekem jobban tetszik, meg sokat dob szerintem az autó imidzsén is :D az tuti hogy a jelenlegi projektoros lámpa helyett jobb a 6000k is :) -
Ez nagyon komoly
Nivával a víz alatt
többi kép -
DJ BP #58058 Egyre szégyenebb itt minden.. Amúgy egy minimálbéres arcnak ez 5 hónapos keresete.. Ha ugyanilyen mértékű bünti lenne Ausztriáában, akkor ott megb@sznának 4000 euróra..
Kötelező 160-nal menni országúton? Kb. az lesz ennyi... -
DJ BP #58057 ,,5000k mert jól lehet vele látni, jobban mint egy 6000k-sal viszont egy 5000k-s nem kékes.."
Miért jó ha kék? Mer akkó mindenki tudja hogy xenonod van? :)) -
DJ BP #58056 van egy szabály amit be kell tartani, és fel vagyunk háborodva hogy betartatják? Kevesen tartják be, de legalább ne háborogjunk. Érdekes Ausztriába nem köpköd a magyar, inkább nagy részük betartja a 100-at országúton, 50-et városban.
Nem száguldhatuk büntetlenül, szar ügy, de ettől hülye az állam?
Nem védem én félreértés ne essék, de gondoljunk már bele, van egy KRESZ nevű valami, amit sokan lesz*rnak. És hülyék ha megpróbálják betartatni? Gondolkodj már -
De a gyári H7-es vagy milyen izzódnál mindkettő jobbb :) Szóval simán megveheted szerintem a kékesebbet, mert még azzal is sokkal jobban fogsz látni. -
Nemegészen. Azért egy kékes xenon szebb mint egy sima fehér sztem, de ha annyival rosszabb akkor elduzzogok az 5000esel :) -
Unokatesóm 1 éves BMEjével is kb havonta jár szervízbe :P -
Nemtök mindegy? A gyárinál erősebb :) Ha a gyárival tudsz közelkedni, akkor ezekkel is :) -
Szerintetek 5000k vagy 6000k-s xenont érdemes venni? Importőrnél melózok de mindenki mást mond a csapatban, 5000k mert jól lehet vele látni, jobban mint egy 6000k-sal viszont egy 5000k-s nem kékes.. Tényleg érezhetően rosszabb a látási viszony a 6000k-sal az 5000eshez képest? -
a stilo óta volt már egy panda, meg egy grande punto, amik sokkal jobban teljesítenek ilyen fronton, mint a stilo. másrészt nálam az a 84000 nem 3, hanem 9 év alatt menne bele. -
Jó barátomnak egy 2004-es stilo-ja van, most van benne 84ezer kilóméter. Lassan havonta rohangálunk alkatrészek után, katasztrófa. -
z
-
Húha, akkor talán mostantól aki minimálbéren van az kétszer is meggondolja majd hogy száguldozzon?
Legkirívóbb nem az lesz amikor elkapnak főúton 110-120-al, vagy autópályán 140-50el...
-
Hádde nem? Ráadűsul mivel fater nevén van a kocsim, ő is kap egy 100 rongyos csekket.. Könyörgöm :|
Egyre szégyenebb itt minden.. Amúgy egy minimálbéres arcnak ez 5 hónapos keresete.. Ha ugyanilyen mértékű bünti lenne Ausztriáában, akkor ott megb@sznának 4000 euróra..
Váááá felbasztam magam :|||| -

-
ez már drift:DDD -
ZsirosKenyer #58043 részletezhették volna hogy a gyorshajtáson kívűl még pontosan milyen szabálysértések felső határa lesz a 300k bírság.
Amúgy mi számít kirívó sebességtúllépésnek? Ha a kintfelejtett 30-as táblánál megfog a rendőr 70-nel és aszondja hogy 300 ezer ft át is megyek rajta kétszer. -
Ezek hol élnek?
-
nekem 11-én jár le :( -
kösz, meg mindenki másnak is. viszont most jöttem rá, hogy november 9ig nem ártana elintézni az átvételt, mert aznap lejár a citroenen a zöldkártya. :p -
Grat a kocsihoz :) Én is valami élénkebb színben vettem volna, de ez is jó, és lényeg, hogy neked bejöjjön :) -
városon kívül/vegyesre (városban keveset megyek, az is vidéki város) 6-7 liter a gyári adat, szal olyan 7-8 lesz bejáratás után szvsz. -
DJ BP #58037 majd egy átlagfogyasztásra kíváncsi lennék :) (később persze) -
grat hozzá:)