101030
.
  • Kit--Kat
    Az eszetlen száguldozás és az agyatlan előzgetés 1ütt jár általában.
  • Borg
    Csak nem autópályán.
  • SötétBarom
    Téged régóta próbállak megérteni, de nem megy. Vennél dízel autót, mert takarékos. Elítéled a gyorshajtást. Leszarod, hogy néz ki egy autó, mert a tartalom a lényeg, ill. hogy ne menjen tönkre. Az se különösebben érdekel, hogyan megy egy autó..

Alapvetően azt nem értem, hogy mit keresel egy "Autó Mánia" nevű topicban...

Válaszul pedig: hány ember hal meg véletlenül évente, mert valaki épp egy ökör volt, és záróvonalon előzött, olyan helyen előzött ahol nem fért el, nem állt meg a stop táblánál, vagy átment egy piroson, esetleg leszarta, hogy ott bizony zebra van, esetleg csap részeg volt?
  • pszihopata
    'Amikor pedig te leszel késésben, és mész 170et pályán, majd megvágnak 100 rongyra.. "

Vágják meg!

Hány ember hal meg vétlenül évente,mert valaki késésben volt?
    Gyorshajtás az első számú baleseti ok!
  • SötétBarom
    Nem a gyorshajtás a probléma, hanem a tapló parasztság. A gyalogosok semmibe vétele, stop tábla detto, és a balf@sz módon előzgetés..
    Záróvonal átlépése.. Tudnék mondani egy tucat olyan szabálysértést, ami (szerintem) sokkal veszélyesebb.
  • SötétBarom
    Baromira nem tök mind1, egy állítólagos demokráciában bünteni és tiltani olyasmit, ami nem árt senkinek (ne lovagoljunk a szavakon, ha lehet: piánál nem rosszabb).

Ettől szerintem nem lesz kevesebb haláleset, se baleset. Annyi történik, hogy az átlagemberke torkába mélyebben hatol az a f@sz, amit mindenhol szopatnak vele errefelé. -.-

Akinek olyan autója van, ami megy 250et, az leszarja. Amikor pedig te leszel késésben, és mész 170et pályán, majd megvágnak 100 rongyra..
  • DJ BP
    ha tilos nem tökmindegy mennyi?

Tilos=ne szívd, nem fordítva...

Mellesleg nem tudom mit tojsz, országúton 250-nel menő ipse megúszta 60-70 ronggyal, az jó?
  • DJ BP
    Városban idióta módon elhelyezett 30 as tábla?

Az más gond még, amit meg kell oldani...
  • DJ BP
    na akkor nem lesz gyorshajtás... Sajnálni fogjuk, de logikusan végiggondolva, nekik ez a dolguk.
  • DJ BP
    80-nal menj, sok a baleset...
  • SötétBarom
    Már alig várom, hogy minden autóban legyen gps, meg mindenféle kütyük, amik figyelik hogy közelkedsz, aztán hónap végén mindig kapod a csekkeket.. 30as táblánál túllépés 18alkalom, 50es korlát 28 alkalom, 90es 12alkalom. Összesen: 58 alkalom = 123.456ft. :|
  • Lteebee
    Engem inkább az aggaszt kicsit, hogy a nullásra 5 trafit akarnak telepíteni.
  • SötétBarom
    Igazad van. Járjon a füvezésér is 2 év börtön, nem? Mindenkinek jobb lesz úgy -.-
  • SötétBarom
    Városban idióta módon elhelyezett 30 as tábla?

Vagy majd amikor a négysávos úton, ahova nyilván nincs kirakva a 70es tábla, belőnek 63al én meg pengetek majd 40 rongyot. Aha, tök korrekt.

Osztrákok 119kkmh-ig ki sem küldik a csekket bazz. (tapasztalat)
  • Kit--Kat
    Nevetséges, hogy felháborodsz azon, hogy betartatják a törvényeket.
  • Tufa
    Nekem jobban tetszik, meg sokat dob szerintem az autó imidzsén is :D az tuti hogy a jelenlegi projektoros lámpa helyett jobb a 6000k is :)
  • desigo
    Ez nagyon komoly
    Nivával a víz alatt

többi kép
  • DJ BP
    Egyre szégyenebb itt minden.. Amúgy egy minimálbéres arcnak ez 5 hónapos keresete.. Ha ugyanilyen mértékű bünti lenne Ausztriáában, akkor ott megb@sznának 4000 euróra..

Kötelező 160-nal menni országúton? Kb. az lesz ennyi...
  • DJ BP
    ,,5000k mert jól lehet vele látni, jobban mint egy 6000k-sal viszont egy 5000k-s nem kékes.."

Miért jó ha kék? Mer akkó mindenki tudja hogy xenonod van? :))
  • DJ BP
    van egy szabály amit be kell tartani, és fel vagyunk háborodva hogy betartatják? Kevesen tartják be, de legalább ne háborogjunk. Érdekes Ausztriába nem köpköd a magyar, inkább nagy részük betartja a 100-at országúton, 50-et városban.
    Nem száguldhatuk büntetlenül, szar ügy, de ettől hülye az állam?

Nem védem én félreértés ne essék, de gondoljunk már bele, van egy KRESZ nevű valami, amit sokan lesz*rnak. És hülyék ha megpróbálják betartatni? Gondolkodj már
  • I.C.ram
    De a gyári H7-es vagy milyen izzódnál mindkettő jobbb :) Szóval simán megveheted szerintem a kékesebbet, mert még azzal is sokkal jobban fogsz látni.
  • Tufa
    Nemegészen. Azért egy kékes xenon szebb mint egy sima fehér sztem, de ha annyival rosszabb akkor elduzzogok az 5000esel :)
  • I.C.ram
    Unokatesóm 1 éves BMEjével is kb havonta jár szervízbe :P
  • I.C.ram
    Nemtök mindegy? A gyárinál erősebb :) Ha a gyárival tudsz közelkedni, akkor ezekkel is :)
  • Tufa
    Szerintetek 5000k vagy 6000k-s xenont érdemes venni? Importőrnél melózok de mindenki mást mond a csapatban, 5000k mert jól lehet vele látni, jobban mint egy 6000k-sal viszont egy 5000k-s nem kékes.. Tényleg érezhetően rosszabb a látási viszony a 6000k-sal az 5000eshez képest?
  • robotnyk
    a stilo óta volt már egy panda, meg egy grande punto, amik sokkal jobban teljesítenek ilyen fronton, mint a stilo. másrészt nálam az a 84000 nem 3, hanem 9 év alatt menne bele.
  • FlyHigh
    Jó barátomnak egy 2004-es stilo-ja van, most van benne 84ezer kilóméter. Lassan havonta rohangálunk alkatrészek után, katasztrófa.
  • Csabesz6
    z
  • GregSB
    Húha, akkor talán mostantól aki minimálbéren van az kétszer is meggondolja majd hogy száguldozzon?

Legkirívóbb nem az lesz amikor elkapnak főúton 110-120-al, vagy autópályán 140-50el...

• SötétBarom
    Hádde nem? Ráadűsul mivel fater nevén van a kocsim, ő is kap egy 100 rongyos csekket.. Könyörgöm :|

Egyre szégyenebb itt minden.. Amúgy egy minimálbéres arcnak ez 5 hónapos keresete.. Ha ugyanilyen mértékű bünti lenne Ausztriáában, akkor ott megb@sznának 4000 euróra..

Váááá felbasztam magam :||||
  • GregSB
  • cement
    ez már drift:DDD
  • ZsirosKenyer
    részletezhették volna hogy a gyorshajtáson kívűl még pontosan milyen szabálysértések felső határa lesz a 300k bírság.

Amúgy mi számít kirívó sebességtúllépésnek? Ha a kintfelejtett 30-as táblánál megfog a rendőr 70-nel és aszondja hogy 300 ezer ft át is megyek rajta kétszer.
  • SötétBarom
    Ezek hol élnek?

• I.C.ram
    nekem 11-én jár le :(
  • robotnyk
    kösz, meg mindenki másnak is. viszont most jöttem rá, hogy november 9ig nem ártana elintézni az átvételt, mert aznap lejár a citroenen a zöldkártya. :p
  • I.C.ram
    Grat a kocsihoz :) Én is valami élénkebb színben vettem volna, de ez is jó, és lényeg, hogy neked bejöjjön :)
  • robotnyk
    városon kívül/vegyesre (városban keveset megyek, az is vidéki város) 6-7 liter a gyári adat, szal olyan 7-8 lesz bejáratás után szvsz.
  • DJ BP
    majd egy átlagfogyasztásra kíváncsi lennék :) (később persze)
  • Csabesz6
    grat hozzá:)