101030
.
  • Kit--Kat
    akár belőve is
  • SötétBarom
    Részegen? :|
  • Kit--Kat
    sztrítrészing...
  • CSOCSO
    :((
  • ZsirosKenyer
    eh.
    egyik hondás haver is most kapott el egy kerítést elég csúnyán, hasonló sebességgel :/
  • SötétBarom
    "A 11-es főúton Szentendre felé a Fiat Bravo körülbelül 140 kilométer/órás sebességgel száguldott. Az ittas állapotban lévő sofőr elvesztette uralmát a járműve felett, az út közepén lévő járdasziget bal oldalán sodródott 100 métert, majd kidöntött egy korhadt fát, s oldalára borulva letarolta egy családi ház kőkerítését. Az autó egy gázcsonkot is megrongált, így ömleni kezdett a gáz, de a szivárgást sikerült gyorsan megszüntetni. A 24 éves sofőrt a szentendrei tűzoltók kiszabadították a roncsok közül, ám a fiatalember a kórházban életét vesztette. Az autóban elől ülő 22 éves, tahitótfalui lány súlyos fejsérülésébe a helyszínen belehalt."

Fasz. :|

Az ülések viszonylag egyben maradtak, kíváncsi vagyok mennyiért adnák el..
  • SötétBarom
    Mászthev :)
  • desigo
    Teszt: Nissan 350Z - 2007

• desigo
    Jövőre Scirocco, 2009-ben új VW Golf jön

• Csabesz6
    hu én néztem:D durva volt:)
  • desigo
    chekk in
  • franc0
    Nézitek a Viasaton a Sofőröket?
    Térdcsapkodós...
  • GregSB
    360 fokos parkolóradar.
  • streeter
    Bocsi :D
    A Lambo még mindig fent van mint eladó autó....
  • desigo
    Magic-Car Kft. Minden jog fenntartva! ASdASdAdsdA :)))))
  • desigo
  • autoszimulator
    Na ezt durván kifundálták... lehet ha nem töri meg a lambot akkor el sem kezdenek nyomozni? :O
  • Csabesz6
    hu ezt pár napja láttam, de akkor nem hallotam a "hu b@zmeeek"et a végén :p
  • streeter
    Magyar 1-en a Kékfényben lesz szó az M1-m7-en karambolózók közül a Lambós elfogása valamint a Magic-Car tulajának letartóztatása adócsalás miatt.
    Az AIDS-es riport tán lesz elvileg.
  • robotnyk
    még egy fél méter, és meghal a gyerek O.o
  • desigo
    m1-en a kékfényben lesz nemsokára lesz szó a lambó és a porsche sofőreiről.Miként ment a rendőrség a kórházba az egyikért :)
  • Trade
    Ezaz ilyen autok csak a politikusoknak jar abbol is minden evbol a legujabb
  • robotnyk
    jah, megmutatta a gyerek, hogy nem kell viselkedni, ha közben mutyizol :D
  • Tufa
    eddig tartott a magic car :)
  • SötétBarom
    Néhány érdekesség :)
  • Zetorg
    itt le van írva elég sok dolog az igazoltatással kapcsolatban
  • SötétBarom
    Katalizátor hiánya ft. Zeus? ^^
  • pszihopata
    A rendőr olyan mint a kutya! /persze kevésbé intelligens:)/

Ha a szemébe nézel,azt aggresszióként éli meg,ezért támad.
  • Borg
    Tetszik nekik az angel eye :)
  • DJ BP
    tudod, amióta bemértek, nem megyek város vége előtt fél kilométerrel gyorsabban, hanem 100-200 méterrel a város vége tábla előtt kezdek gyorsítani. Megemelik, lehet kinnt is óvatosabb leszek, óra szerint max. 100-110 körül. Ez a lényege
  • DJ BP
    valami van akkor a kocsin ami miatt kipécéznek :)
  • ZsirosKenyer
    vki lökjön már nekem jogszabályt az igazoltatásról!

egyre többször fordul elő hogy ok nélkül félreállítanak és csesztetnek a járőrök. Nem a leintésre gondolok, hanem: ma is gondoltam megyek egy kört olyan szép idő van. Pár kanyar után jön szembe egy rendőrautó egyszercsak azt látom a tükörben hogy satuzik majd intenzív gázadással visszafordul és már villant is le. Aztán mindent bevetnek: szonda elsősegély izzókészlet és mivel nem tudnak megfogni sehol, egy idő után lelépnek.
    Mikor megállítanak mindig csak annyit mondanak: "közúti ellenőrzés".

Namost úgy tudom ha nem álló azaz "leintős" igazoltatás folyik akkor a rendőrnek mindig ki kell térni az indoklásra ..mit talált gyanúsnak, miért állított félre. Egyátalán milyen esetekben van joga félreállítani?

Ha néha történne meg nem érdekel de már szintem minden 3. nap ez van és marhára irritál.
  • SötétBarom
    A nyugodtságom addig tart, amíg nem közlekedik szinte minden gyökér így, ráadásként egy szerencsétlen 50ezres pöcs várost képesek voltak úgy szétbontani, hogy véletlenül se lehessen 20percnél rövidebb idő alatt (=le van zárva legalább 3 fontos utca, egyirányú utcákat megfordítanak csak úgy VÁÁÁ :@@@) eljutni valahova.. És akkor még erre jönnek a kretén mutogatós burgenlanderek, aztán ott vége, elszakad a cérna :|
  • GregSB
    Na ez a különbség magyarok és ny. eu-sok között türelemben és toleranciában (autópályán, városban, mindenhol). Ezt már én is megfigyeltem. (konkrétan Írországban). Ott lesz@rják ha valaki tököl, tötymörög, még az M5-ös BMW is nyugodtan megvárja ha tököl előtte egy T betűs Yarisos csaj. Itthon ilyenkor az egekbe szökik a vérnyomás, a megelőzési vágy, és a legúlyosabb esetekben beindul a dudálás és anyázás.
    Nem álszentkedem, én is így vezetek sokszor (kivéve a dudálást), mégiscsak itthon vezettem eddig a legtöbbet életemben ;) De azért irígylésre méltó, hogy mennyivel nyugodtabb nyugatabbra a közlekedés, még délutáni csúcsban is...
  • SötétBarom
    Ha van veled valaki akit tanusítja, akkor igen komoly parája lehet belőle a yardnak ..
  • ZsirosKenyer
    én mindig meg szoktam kérdezni hogy nem fizethetném-e helyben? :)

ha megfelelő hangsúllyal mondod akkor leveszi a rendőr hogy meg akarod vesztegetni, de ha negatívan reagál sincs gond:
    -Rendőr: Ön most meg akar vesztegetni????
    -én: dehogy, én csak annyit kérdeztem hogy mindenképpen csekken fizethetek csak?

szóval jó trükk néha bejön ;)

A forgalmiba bankjegy csúsztatós trükk szerintem gagyi, meg lehet vele szívni mondjuk ha a rendőr el is rakja a pénzt, ezenkívűl meg is büntet, utána hiába magyarázol hogy volt benne pénz :)
  • Balyy
    Nem vagyok tisztába ezekkel mert még nem büntettek de ne is büntessenek!
    Szóval akkor mindíg csekk ha fizetni kell!
    Egyik ismerőst 8ra büntették mert nem állt meg egy stop táblánál! persze lassított meg szétnézett csak nem állt meg!
  • Borg
    Elvileg nem létezik helyszíni bírság már.
  • Balyy
    Tényleg akkor mivan ha fizetni kell a rendőrnek és mondjuk nincs nálad annyi? Kiállít egy csekket v. mi?
  • Borg
    72-ért 20k, de ez vagy 4 éve volt...