101030
.
-
DJ BP #58235 nem biztos, de úgy emlékszem mert nézegettem korábban :) -
Na akkor legalább egy gonddal kevesebb :D -
DJ BP #58233 az az izzó foglalat, autótípuskén változhat, pl. ha H7, abba csak H7-es rakható, tehát ez nem választás kérdése úgy tudom :) -
Őjabb kérdés a szakikhoz:
Utólagos xenon esetén, vannak különböző típusok, miszerint H1, H5, H7, stb, ezek mire vonatkoznak? o.o
És a Martin Car Technologyval kapcsolatban van tapasztalatotok? Állítólag megbizhatóak.. Linket nem irok, mer az má reklám lenne, de talán valaki ismeri.. Itt már kinyomoztam, hogy a kocsimba premium kell, garit is adnak rá, csak fingom nincs, mi ez a sok H-s okosság :P -

Talán szerencsénk volt eddig az autóval és lehet, hogy 5 év után jönnek sorba a hibák...fene tudja
-
DJ BP #58230 pl. volt a családban egy céges Laguna, semmi bajunk nem volt vele, csak a klíma kijelző világítása szart be. De, sokan szívtak vele, statisztika is ezt mutatta, most maga a gyár is elismerte hogy javulniuk kell. Nem is kéne saját pénzen, mert szívhatsz vele nagy eséllyel.
Amúgy ha nincs baja, értékvesztése akkor is magas -
DJ BP #58229 statisztika többet mond mint egy db tapasztalat :)
Más tapasztalata miért nem számít? Hazudnak? :D -
Borg #58228 Te vagy a kivétel, ami erősíti a szabályt.
Attól hogy 1-1 ember kifog szerdait, attól még a statisztika áll. -
Nem értem mi a bajod a Citroënnel...
5 éve van másik Citroënünk és eddig semmi baja nem volt.
Olajon és fekébetéten kívül mást nem kellett cserélni rajta, még izzót sem....ja gumi, na azt még kellett. Se egy elektronikai meghibásodás, semmi. Sosem volt Citroëned (legalábbis gondolom), akkor mi a baj vele? Azért mert mások, esetleg rokonok azt mondják? Ha Te magad tapasztalod, az egészen más.
Sry, csak a véleményem mondtam el. -
Én haverokkal hétfőn valszeg felmegyek. Ha te előbb akkor ideirhatnád, megéri-e 300km-t autóznom miatta :P -
DJ BP #58225 Nissantestvértől átcimkézhetnének rönyóra valami nagyobbat!
Hát nekem inkább Nissan mint Renault :) -
DJ BP #58224 opelnél az omega.
Az már akkor is elkúrt konstrukció volt sztem :) vagy te az első Omegára gondolsz? -
Pont ez az!Tíz évig hibátlan minőségben a kis darabszámok miatt nagy veszteséggel úgysem gyárthatják.A fiátnál is így járt a croma,a fordnál a skorpió,az opelnél az omega.
Ahol egyszer elfogyott a becsület,ott minimum nevet kéne változtatni!
Nissantestvértől átcimkézhetnének rönyóra valami nagyobbat! -
de értsd meg, akkor sem jó! ki van zárva! :D -
DJ BP #58221 de ha hibátlan, nincs nagy értékvesztése sem amúgy :)
Így működik, nincs az a megírva, hogy ami francia az sokat veszít. :) Ami szar hosszú távon, az így jár. Csak ez egy hosszú idő, min. 10 év ,,hibátlanság" kell, de inkább több -
Még ha hibtlán is lenne,őrültség lenne megvenni mert használtan eladhatatlan lesz.Értékvesztésben messze viszik a prímet. -
DJ BP #58219 ja, Laguna, már csak abban bízhat, hogy valóban minőségi, és megbízható, ha nem még nagyobb kakiban lesznek. Meg kicsi is hátul... -
Borg #58218 Ezerszer szebb az új lagunánál.
Kicsit mondeos beütése van, de ez nem baj.
Ami viszont inkább baj, hogy Citroën... -
DJ BP #58217 új C5
Basszus nekem ez tetszik :D, csak ne lenne francia... Mostanában nagyon ígérgetnek, hogy javultak, de min. 10 év kellene, hogy el is higyjem, már ha igaz persze :)
Azért a középkategória alaposan erősített, Mondeo, Mazda6, C5, jövőre új Accord, Vectra is elvileg, Toyota is lassan. Passat se régi, de felkötheti a gatyát, ezek után eszembe nem jutna :) -
Érdekes :) Szerelők imádják :DDD -
a luxusautóshowra ki jön? mármint nem velem, hanem amúgy :D -
Borg #58214 Hát nemtom, szvsz nem is akkora nagy művészet. Bár a fiat motortér elrendezését nem vágom. -
Autómban is leszívja valami az aksit. 0.16 Ampert Majd ki kell mérnem, hogy mit. -
Nincs mi leszívja, tudod, Fiat :PP
cserébe meghal :DDD -
ZsirosKenyer #58211 ja hogy generátor sry, azt hittem leszívta vmi. nem olvastam figyelmesen. -
Ennyire hülye nem vagyok, nyilván volt.. Csak utána derült ki h a generátor a ludas, mer gáz nélkül egyből leállt.. -
Mondjuk egy olyan 10 méter hosszú bikakábellel már meglehetne csinálni, hogy sorba kötni a két autót, és úgy haladni :) -
Ha nincs generátor, akkor hogy gondoltad a bebikázást? :D -
ZsirosKenyer #58207 még egy bikakábel sem volt kéznél?
szerintem pár szerszám, kábel stb alap..
Egyszer nekem is leszívta a riasztóm az akksit :( -
hát igen, ez nem egy versenyhonda
-
ha jol nezem akkor a tiednel a kulonbseg majdnem 6 centi!!!!!!!! nem 3.....nagyon gaz a kerekmeretezesed... a majdnem megfelelo atmeretezes igy nezne ki:
205/35*17 nah ez szinte tokeletesen ugyanakkora.. 0.1% al csalna a km orad.. most kb 10 km/h val csalhat!
a 225/35 sem gaz annyira csak 1 cm lenne az elteres... -
Ja azthittem, hogy parkolóház :) -
amugyis a célnak tökéletesen megfelel...:D -
ne bántsad má':D -
Mélygarázs, különálló kis garázsokkal. Simán rácsukom az ajtót. -
Miért nem szedted ki az akksit, és vitted haza, majd töltötted fel? Azért én nem hagynék ott egy mélygarázsban egy akksitöltőt éjsazkára. -
Generátort jó egyszerű kiszedni akna nélkül, nemdebár?
-
Nyilván volt kéznél szerszámkészlet..
Szerencsére van konektor a garázsban, éjjel rárakok egy akksitöltőt, reggelre lesz elég enerdzsi, hogy eljussak ahova kell.. Remélem <:) -
Borg #58197 Miért kell kihozni? Mélygarázsban lehet legzavartalanabbul autót szerelni :D -
Baromi buta az eleje azokkal a kerekített, süllyesztett kockalámpákkal.