101030
.
-
golyot annak , aki kitalálta. -
DJ BP #58274 Klagenfurtban láttam tipp-topp 94-es galantot 68 !!!euróért,csomagtartójában a felniken zsír téligumi garnitúrával.
Ja ajándékba :DD Azért ez nem normális eset te is tudod :) -
Nézd, végülis megvette az autót valaki, valszeg különböző fázisokban adók, illetékek ki lettek fizetve, szóval eggyel jobb a helyzet, mint a félmilliársdo adótartozásos gengszternél. -
Leszarom azt a porschét.
A szomorú inkább az,hogy abban a présben olyan kocsikat nyomnak mindennap,amikkel mi még évekig nyugodtan hibátlanul autókáznánk.
Ehelyett dugipénzekkel műszakin átrugdosott,3 kocsiból összehegesztett,toldozott szarokkal vagyunk kénytelenek nyüglődni,vagy éveken keresztül izzadni a részleteket.
Klagenfurtban láttam tipp-topp 94-es galantot 68 !!!euróért,csomagtartójában a felniken zsír téligumi garnitúrával.
1 milláért kapna papírokat állambácsitól!-fasza egy ország!
/csak a hülye járna új kocsival,meg a politikusok/ -
DJ BP #58271 de szted ehelyett rájuk költötte volna? -
hát ha muveszet egy potom 25-30 millas autot egy az egyben bezuzni, akkor eleg szar iranyba halad a dolog :S ebbol a pénzből sok mást lehetett volna csinálni ami tényleg hasznos. pl nekemadni :DD -
Néhány épp most éhenhaló páréves gyerek is biztos szó nélkül elmenne az ügy mellett. -
DJ BP #58268 egészségére :) -
Mert nem értetek a művészethez!Lehet találgatni mit üzent az 'alkotó'.:)
Egy osztrák múzeumnak ez bagó.
Bregenz-ben megnézhető.
-
valoszinu valami kiallitasra csinaltak v nemtom mer utana ott figyelt a roncs valami muzeum szeruben -
DJ BP #58265 mi ebben a jó nem értem
de ekkora feneket nem kerítenék neki, ha most bezúzták, hát bezúzták, ő bajuk, ez egy tárgy nem élőlény :) Nem is olyan ritka már ráadásul -
:-o
azta degratált szemüveges majmot kellett volna betenni oda.szegény porsche hogy néz a nagyra nyitott szemeivel:-( -
ez meg mi a faszra volt jo? :||| imadom a porschekat -
A magyarok még megmentenék róla a felniket!
-
akik ezt csinálták, azokból is csinálnék egy ilyen kockát :( -
Én is úgy csinálom mostanság :D -
ezeket a kötsögöket :-( -
szerintem is az a legszebb -
Villamos arccal megmértük, kiderült, hogy valami szép lassan szívja le az akksit, de foggalmam sincs, hogy micsoda :|
Le kell vennem éjszakára az egyik sarut
-
Lehet hogy leragadt valamelyik reléd. -
Az előző coupé volt, meg ez inkább roadsteres. -
Nekem is egyszer generátorhiba miatt rángatott aztán leállt a kocsi,semmi áram nem volt,faterral hozzattam egy másikat kicseréltem a generátort max egy óra múlva úgy összeszedte megát,hogy simán beindította a motort ugyanaz az akksi töltőzés nélkül is.
Még szerencse hogy kipróbáltam mielött elkezdük volna tolni! -
;) -
Borg #58252 Rossz napja volt csak :) Tipikus Fiat... -
Muhaha..
Tütüm a 2 napos garázsban pihenés közben összpontosította az összes csíjét, és mára mágikus önjavítást hajtott végre, és tökéletesen működik :DDDDD -
hat..szvsz a 34 es a legzoralabb...beszaras gonosz pofaja van -
szerintem is az r33 a legcsinibb. -
Hát... én nem vitatkozok, nem szokásom, dee szedannak akkor is erős mondani... nemtom, kissé másabb, de ettől az, ami...
De a lényeg inkább azon van, h akkoris fura azúj, mindenképp, nekem legalábbis még naon fura...
-
DJ BP #58247 na pl. az inkább kupés :) Skyline feneke hosszú, nekem azért limós :) -
Na végre,de hiányzott eddig!Lefogadnám hogy moszkvába vagy kínába kerül az első,mert egy ilyen nagyon kell nekik. -
1001 lóerős Bentley a láthatáron
-
Igaz.
Az m3 is limuzin, hiába vaddisznó.. -
DJ BP #58243 Nade iet mondani, h limuzin 2 ajtóval...
Nekem olyan hatású, a limuzint formára értem,, nem a 4 ajtós Syline-ra
u.i.: gondoltam hogy egy Skyline guru rám száll :DD -
Hátmondjuk ezt speciel pont nem mondtam volna...
van 4 ajtós is, dee az teljesen más...
Nade iet mondani, h limuzin 2 ajtóval...

Ez az újmeg nemtom... jelenleg nem tetszik, később lehet megszeretem, dehűt nemtom... meg egy skyline nagyrészt az RB-26-ostól volt az ami, namostmeg ez a V6?Nemtomm...
Naon más...
Nekem Az R-34 est is szokni kellett, nemhiába sztem a legszebb Skyline az R-33-as!! -
volt vipem rá, egyik kiállító tölünk vásárol elég sokat, de sajnos nem jött össze, igy marad a sima majd vmikor hétvégén :( -
DJ BP #58240 sportosabb lesz mint volt, az előd egy limuzin volt hátsó ajtók nélkül :D, de ez már külön sportgép :) -
Nissan Skyline GT-R -
DJ BP #58238 a kombi nekem tetszik oldalról, hátulról, de hogy álomszép lenne :DDD -
Borg #58237 gondolom tuning thalia-ja van :D -
ZsirosKenyer #58236 beszéltem egyik nap vkivel aki szerint az új laguna álomszép :O
már nem emlékszem ki volt de ledöbbentem rendesen!