101030
.
  • I.C.ram
    Max szar helyen vásárolsz. Én most vettem másnak egy komplett gépet, és a 2000 forintos logitech egérre is 3 év van. Az a baj, hogy hiába ír elő a gyártó 3 év garanciát a termékeikre, a magyar kereskedés baszik alkalmazni. Inkább szed bevizsgálási díjat, meg ad 1 év garanciát a 80ezre VGAra. stb.
  • I.C.ram
    Nyugaton a Fiat-ra is 5 év van.
  • pszihopata
    Ha megérné már rég 5 év lenne minden kocsira.

Vannak márkák ahol valószínű nem éri meg.Miért is?:)
  • robotnyk
    nem, bár nem vagyok meglepve. szlovákiában például az is alap, hogy 3 év garancia van számítástechnikai termékekre, nálunk csak a kötelező 1 év, kivétel a monitorok.
    szerintem megérné, ha a FAM is bepróbálná az 5 év garanciát, meg lehetne változtatni a márkáról kialakult képet egy ilyen "akcióval". ott van a kia, koreai márka, szlovákai összeszerelés, elég volt behozni a 7 éves garanciát, és sokan rábuktak a ceedre, olyanok is, akik eddig sugárban hánytak a koreai autóktól.
  • pszihopata
    A sedici esetleg.:)
  • DJ BP
    nálunk meg nem? Ezen csodálkozok inkább :)
  • robotnyk
    komoly, most láttam új, olasz bravo reklámot. a 120as és 150 les t-jetekre odakint 5 év garanciát vállalnak. O.o
  • [Walaki]D`Lair
    Csocso kérdezted mennyit mentem a ringen: a legjobb időm 2:41.8 :)
  • bluedev
    Gyorsulási Futam Szezonzáró Rakéta hétvége a Tököli repülőtéren, 2007. október 27-28.!
    - JETSHOW 2007 -
    Nyitva tartás: 10-18 óráig mindkét napon

Lassan véget ér az idei gyorsulási szezon, a futam.hu rendezvénysorozat október 27-28-án tartja évadzáró versenyét. A magyar és külföldi sztárokkal fűszerezett mezőny számos izgalmas programot kínál a következők szerint:

KLIKK
  • [Walaki]D`Lair
    nem az :))
  • I.C.ram
    Ennek szerintem semmi köze a jubileumi Golfhoz. Haveromnéknak volt, jó régen, szegényeknek el is lopták 2 hónap alatt. Jubileumi full bőr volt belűl, teljesen más volt a váltógombja, a benzintank nyílás is krómozva volt, meg ilyen apróságok. Ja és asszem csak 1.6-os motorral volt, vagy 1.8cal.
  • I.C.ram
    Mondjuk azt a Rolls-t a háttérben megnézném mennyiért megy el. Arra beneveznék :)
  • I.C.ram
    Ez szerintem törve volt. Baromi nagy illesztési hézag van a motorhéztetőnél.
  • Lteebee
    Carlos Ghosn szvsz a Nissantól ment a Renaulthoz.
  • pszihopata
    Jubileumi?Viccelsz,ekkora ritkaságot!:)

/gyüjtők kedvence/
  • DJ BP
    csak ki a francnak kell 1.4 Golf? :DD
  • ZsirosKenyer
    Farkas amúgy is ÁFA bajnok ;D
  • ZsirosKenyer
    eztmég kevesebbért is ;)
  • DJ BP
    amúgy mikor és hol lesz vajon az árverés? :D
    Bár sejtem 2 misiért semmit nem adnak oda :)
  • SötétBarom
    Farkas verdája is innen van ;)
  • I.C.ram
    Ez a kijelző cucc nagyon odabasz! :)

Maga az autó nem tetszik :(. Előző 2-ben az tetszett, hogy átmenet volt egy Impreza, és egy sportkocsi közt (formára). Meg amúgyis imádom a coupékat. Sokkal jobban mint ezeket a lejtős hátó sportgépeket.
  • desigo
    Három dolog, amitől a Nissan GT-R zseniális

• I.C.ram
    Aztán majd árverésen eladják kb 10 millióért valami cigánynak :D
  • cement
    hat mondjuk eleg fura volt hogy a magic carnal csak fullos 10m+os kocsik vannak, eléggé sántít az üzlet hacsak nem talált a tulaj egy kincsesládát a kertben :)
  • ZsirosKenyer
    már rég le van foglalva by police ;)
  • desigo
    Ezt már a vámosok lefoglalták
    a többi telepen lévő autóval együtt...
  • cement
    maybach a hasznaltauton :) csak 80m :D
  • cement
    valoban igy van, h a melyebb hangu jobban tapad, de aminek nincs hangja az a legjobb szvsz, lasd f1-ben sem nyikorognak a gumik, pedig csuszkalnak rendesen.

amugy az automata burnouthoz visszaterve feken kell allni plussz nyomni kell a gazt, havernomnak is volt c 280as merdzsoja es ugy rajtolt vele mindig dragnel hogy kicsit allt a feken, enyhen burnoutolt es utana engedte ki a feket, mert ha csak siman lepadlozza nagyon elkapar
  • pszihopata
    Egyébként ezt tényleg hallottam többször,hogy minnél mélyebb a hangja annál jobban tapad!

Amúgy a barátnőd mondta hogy érdekes hogy elfelejt félni./valami ilyesmit mondott/

-ugye nem szőke?:)
  • I.C.ram
    Egyszer mindenképpen kiszeretném próbálni, de ezt a tolatunk, aztán magas fordulaton be 1-esbe dolgot inkább melőzném :D Elég autógyilkosan hangzik :P

Kiváncsi vagyok, hogy elég erős-e hozzá a kocsi.
  • Tufa
    egyes autókon elég annyi, haver ford ltd-jén pl simaügy, omegával már nem megy
  • cement
    de. pont ennyi
  • I.C.ram
    Nem elég simán berakni D-be, aztán fék+gáz egyszerre?
  • CSOCSO
    hat nem ajanlom de:
    hatramenetbe rakod.. elkezdesz gurulni.. majd uresbe.. meg mindig gurulsz lassan.. majd 1 be es padlogaz.....
  • I.C.ram
    Autómata váltóval lehet valahogy "burnout"olni?
  • Csabesz6
    vasarnapi ladázás(:D) folyamán megint volt esemény.mentünk már hazafele,mondom apukának hogy valami nem stimmel.olyan hangot hallottam,mint amikor nyolcas van a bicikliben.ritmikusan ismétlődő szuszogász/nyikorgást nem is tudom:Dde ez elég halk volt.kesőbb egyre hangosabb lett.fater gyanút fogott...diffi?(folyik belőle az olaj,nem is kicsit), kardán?...tudja fene,menjünk lassabban ki tudja:D aztán akkora lett a hangja,hogy megálltunk.fater kiszáll nézegeti...hoppá 4ből csak 3 csavar van meg a balelső kereken.fater megmozgatja a kereket..hoppá! nem kicsit mozgott:D:D...szerencsére volt nálunk kulcs meghuztuk a maradék hármat.azt az egyet vhol elhagytuk:D de már beszereztük a pótcsavart
    alig várom a szünetet:D
  • [Walaki]D`Lair
    Minél mélyebb hangon nyikorog a gumi, annál jobban tapad...;)
  • cement
    hat nekem Matador MP 41 Aquilla van, vizen elég jo mint ahogy a neve is mutatja, ma is jol jott.. amugy szaraz aszfalton is nagyon tapad, kozepesen kopik es ami nagyon tetszik hogy szinte egyatalan nem nyikorog, csak bizonyos aszfaltokon csuszasnal kopik, pl csomo uton kezifekezesnel sem nyikkan meg.
  • [Walaki]D`Lair
    Miért, annyira para? :D
  • pszihopata
    Aki néha elfelejt félni!:)