101030
.
-
ZsirosKenyer #58594 hétvégén megint nem vigyáztunk...
-
"szar" ügy... -
ezen már a sósav se segít :) -
kézi mosóban volt -
Talán polír. -
Sósav 
Az én kocsim is fekete, és nem szereti a madárcuccost, főleg melegben, mikor a nap még jól rászárítja, de mindezek ellenére sampon+kefe majd áttörlés mindig segit rajta..
Automata autómosó nem feltétlen szokott levinni ilyeneket, főleg ha még waxot is kérsz rá, inkább megneheziti a lemosását. -
sziasztok!
a következő lenne a kérdésem:
most 4 napra elmentünk itthonról apám autójával, addig az enyém it ált a ház előtt!
most hogy megjöttem, láttam hogy a motorházon egy akkora madárfos van mint a Balaton!
elvittem lemosatni, de mivel valszeg nem ma pottyant rá a csomag a nyoma megmaradt :(
az autó fekete és most 3 hetes, ezért is zavar hogy már látszik rajta valami! Nem lehet ezt valahogy eltüntetni? zavaró a motorház közepén éktelenkedő folt :( -
DJ BP #58587 akkor Audikról csak segges kép van :DD Közben meg az orruk híres :D -
Ugye az R8-ason kívük nincs másik Audi a bannerban? :)
Ha nincs akkor ezt dobjátok be :) -
Hát és ködben már próbáltad?
-
nyilván nem úgy, mint a knight riderben :D -
DJ BP #58583 átugratott a szemközti sávba
Agyament :DD -
Videót! -
úgy nagyjából 3 hete csináltak előttünk egy bukkanót (nem mondanám fekvőrendőrnek, mert úgy 6-8 méter hosszú), az előbb "sikeresen" megtörtént az első baleset. enyhe jobb kanyarban van, suzuki jött egyik irányból, nem igazán a kitáblázott 30al, és átugratott a szemközti sávba. nem mondom, hogy "én megmondtam", hogy a bukkanó miatt itt 1 hónapon belül baleset lesz, mert ehhez nem kellett nagy jóstehetség. -.- -
DJ BP #58580 mert biztos nem ismered a hazai árpolitikájukat. VW.HU-n megtekintheted. Nem TFSI-nél, meg 2,5-nél kezdődik motorkínálat, a felár meg húzós. Mivel itt autób*zik vannak, egy 8 szelepes 1,6-ostól nem élvezünk el :D -
mindegy ne menjunk bele.. ha valaki megszolal hogy honda.. kozel sincs ugy lefikazva mint egy vw...... -
szerintem meg marhára nem. viszont nem szeretem a márkát, mert 5 forintot költenek a dizájnra, és 20% felárat kérnek a márkanévért. -
ZsirosKenyer #58577 azt hittem a honda a legjobban fikázott márka. Az bezzeg nem szánalmas mi? -
jelenleg a vw golf gti rol van szo......... ezenkivul a legjobban fikazott auto az sg-n a vw marka. szvsz a sang-yongrol vagy mirol jobb velemennyel vagytok.. szanalmas. -
DJ BP #58575 milyen VW?
,,Bármelyik hot-hatch-t. Felesleges lenne nekem"
-
Hát... csak egyesek vannak úgy, nekem pl az utóbbi időben nincs bajom a fauvé-vel, és a hozzá kapcsolatos márkákkal... -
ha nem lenne autom es nyernek egy golf gti-t valszeg lecumiznam magam oromomben mert azert nem gyenge auto... kb mintha civic type-r t nyernetek.. de mar megszoktam hogy ti ugy vagytok a vw vel mintha maga az ordog lenne az...
most hogy van autom..valszeg eladnam es szejjel epitenem a sciont.. de ez mar mas teszta.. valszeg ha egy 10 eves toyotam vagy hondam lenne ( nem suprarol beszelek) akkor eladnam a toyotat.. hondat es vennek egy fasza BOV-t a gti re:D -
DJ BP #58572 *nekem -
DJ BP #58571 pl. nyernék Golf GTI-t, 8 milla, eladnám nem gondolkodnék :). Bármelyik hot-hatch-t. Felesleges lenne neem -
Igazából itt sztem mindenki kiegyezne valamilyen hot-hatchel :) -
Szerintem is, attól hogy nem tehetjük meg, másnak lehet fontos. Nem nélkülözhetetlen, csak fontos. Gondold végig, hány darab műszaki cikk/tárgy van nálatok is otthon, ami nélkül meglennél. Ha annyi pénzem lenne, lehet vennék én is egy második, harmadik kocsit. :-) -
DJ BP #58568 Ne magyarokból indulj ki, külföldiek többsége lesz*rja mit szól a szomszéd, mégis veszik 10 milla felettieket. Mert megtehetik, és szeretik. Nincs itt semmi pszichológia.
Ez ugyanaz, mint van akinek csúcs telefonja van, van akinek 5 éves. Egyik se hülyébb a másiknál... -
Az értelmes extrák mindegyike megtalálható egy 6 millás kocsiban,140 lóerő még talán nem csábít őrültségekre.
Haverom corvettjében felpumpálhatók az ülések,és gombokkal lehet beállítani a párnák feszességét ezer féle módón.Tök baromság!
Egy s-osztály tele van parasztvakító extrákkal,aminek semmi értelme,és a tulajok a felét nem is ismerik,pedig keményen fizettek értük.
Az egyedi rendszám például az én szememben tök égő,de szerintem nem vagyok egyedül.Na az mind komplexusos az biztos! -
Akkor rendbe van, csak az a pszichológusos volt kicsit erős :D
Mondjuk azt én is betegesnek tartom, mikor egy embernek van 2-3 töb 10 millás autója, csak mert megteheti, az felesleges villogás. De példának okáért pl egy Mercedes CL65 AMG külsőleg is gyönyörű, és a belső tér kialakítás, komfortérzet is teljesen megvan benne, ami azért nem minden 6 millió alatti autóról mondható el sajnos. Persze ez egy durva példa, hisz cl közel 60 millió. -
Persze hogy lehet,sőt engem nem is zavar!Őrülök neki hogy így kicsit változatosabb a gépjárműpark. -
Ha van pénze, hadd vegyen már azt, amit akar, attól hogy te nem tudsz/akarsz, attól még másnak lehet... -
Winkler is azt mondta,aki 6-nál többet ad utcai kocsiért az nem normális,mert onnan már csak a presztizsért fizetsz.Szerintem igaza van!
/persze van akinek az a lényeg,de egy pszihológus biztos tudna segíteni/ -
DJ BP #58562 jó hát mondjuk ez érdekes kérdés :) Bármilyen 10 milla feletti autót eladnánk sztem egyből :D Sőt... -
ZsirosKenyer #58561 na az már mindjárt más, annak örülnék
(jó pénzért el lehetne adni) -
DJ BP #58560 és ha egy GTI Golf? :D -
ZsirosKenyer #58559 de remélem nem tartanád meg
-
Csak úgy hozzámvágva még egy VW-nak is örülnék :P -
ha egy ilyet hozzatok vagnak es fintorogtok akkor szoljatok nekem en majd gondjat viselem :) -
ZsirosKenyer #58556 kár hogy a mocihoz nem nyúltak, így "sajnos" marad a gyári 268 LE :( -
Továbbra sem. :|