101030
.
  • ZsirosKenyer
    hívhatjuk indiai bevándorlónak, vagy mediterrán alkatnak, de a legegyszerűbb: cigány
  • pszihopata
    Gyorsult kicsit a bírósági ügymenet!

/Nekem nem tűnt cigónak!/-de tévedhetek persze.
  • Punker
    mondjuk holnap? pénzkidobás az egész, 15 év múlva se lesz jobb ember sőt, de ha igen akkor is csak 1 kanna benzint meg 1 gyufát érdemel az ilyen, csak valami faszok betiltották a halálbüntetést, remélem egy 150 kiló kancigány első éjjel asszonyt csinál a mocsokból.
  • Lteebee
    Remélem, a csávót valaki felgyújtja 15 év múlva, vagy esetleg még előbb!
  • I.C.ram
    lol!

Tudjátok, hogy ki halt meg abban a piros Alfaban, amiről itt kép is volt, ketté szakadva?

Annak a Magyarcsanádi lánynak a gyilkosának (megerőszakolta, kirabotla, felgyújtott) a haverja, akinek a vallomása enyhihette volna a gyilkos cigány büntetését. Muhahaha!! :D Isteni igazságszolgáltatás volt ez :D
  • MikX
    Éss asszem ez Wankeles volt, ha nemtévedek...
  • SötétBarom
    Ez büntet :DDD
  • robotnyk
    ilyenből régen volt két elég nagyméretű játékmodellem. egy piros, meg egy sárga. :)
  • Borg
    Megvédi őket a további szenvedéstől :D
  • robotnyk
    gyalogosvédelem? :D
  • CSOCSO
    + ezt is kihagytad..

• CSOCSO
    ezt a sok alfa koppintast...............
  • SötétBarom
    Baaaazzzzmeeeeeeeeeg!!

LOL. Délelőtt láttam egy Aston Martin Vantage-t szétpadkázva :DDD
    Osztrák szöszke kurva sikeresen letépte az alját a soproni rendőrség előtt.. :S
    Csináltam róla pár borzalmas minőségű képet, ha kész lesz az otthoni gépem feltöltöm :)
  • cement
    nem is hasonlítanak egymásra :DD
  • SötétBarom
    Néhány érdekes járgány :DDD

Porsche Tapiro

Vauxhall SVR

Abarth 2000

Lancia Stratos

Maserati Boomerang

Alfa Romeo Carabo
  • fifi
    hopp, ha már itt tartunk...
    lakcímváltozás történt, a múlt héten megcsináltam az új lakcímkártyát... mennyi időm van a forgalmiba belevezettetni az új címem?
  • I.C.ram
    Az fasza....
  • pszihopata
    Ha 1 nappal is lejár,bevonhatják a forgalmit,kitiltási határozatot húzhatják akár 3 hónapig is,és csak azután mehet új kpm műszakira.

Ha lejárt,de már be van jelentve vizsgára,akkor a vizsgáig lehet használni.
  • I.C.ram
    Ha egy autóra lejár a műszaki, akkor hány hónap alatt vonják ki a forgalomból, ha nem csináltatom meg?
  • I.C.ram
    Grande Puntot. De csak kiváncsi voltam :)
  • DJ BP
    én is sokmindent megnézek, még a dobozos Doblo-t is kíváncsiságból, mégsincs szükségem rá :DD
  • robotnyk
    naaa, áruld el mit néztél :D
  • I.C.ram
    ja megvan, kösz.
  • robotnyk
    bemutatóterem, scroll az alá ami érdekel, és tervezze meg saját fiatját, ha erre gondolsz. melyik érdekel?
  • I.C.ram
    De hol?
  • robotnyk
    nem akarok hülyeséget mondani, de a fiat.hun van. vagy nem olyanra gondolsz?
  • I.C.ram
    Nem tud valaki egy Fiat konfigurátort a neten? Természetesen magyar kéne.
  • DJ BP
    te se értsd félre, nincs bajom azzal amit mondtál :)
    Biztos rossz lesz neki, de mégse halt meg...
  • shad0w
    félreértés ne essék én még véletlenül sem akartam olyasmire célozni h sajnálni, csupán leírtam, azt a tényt amit valószínűleg amúgy is tök felesleges mert nyilvánvaló, h egy ilyen eset után normális életet már nem fog tudni élni. én legalábbis el nem tudom képzelni, h ebből fel lehet épülni, még ha egy számomra tök ismeretlen ember halálát is okoznám, esetleg önhibámon kívül, akkor is egész életem keresztül kísértene, de így h három barátot nyírt ki, valószínűleg ő is azt fogja kívánni h bárcsak ő sem élte volna túl, erre céloztam.
  • DJ BP
    jaj szegény...
    Többi szülő is biztos sajnálta!
  • streeter
    Jah egy Alfa volt. Nem is csodálom, hogy elszáltak, mert arra az út elég szar is meg vasárnap hajnalba esett is szal duplaszopás. De h ilyen körülmények között minek kell hajtani? Én 60-70-el alig merek ott menni mert kiesik a vesém meg a 4 kerék a kocsi alol olyan hullámos fos az út.
  • shad0w
    lelkileg sosem fog felépülni a balesetből, nézőpont kérdése, talán ő járt a legrosszabbul...
  • SötétBarom
    Sokkal.. De egy 17-8 éves autót simán ketté lehet törni
  • Lteebee
    Ha már egyszer jaszkarizik valaki, legalább legyen tisztában az autója korlátaival.
    Nem tudom, mennyivel mehetett, és miért ment fának, de egy autó nem szokott kettészakadni.
  • DJ BP
    de valószínűleg a spanok sem ellenkeztek
  • cement
    és megin ki éli túl? a hülye sofőr aki vagizik a spanoknak
  • Lteebee
    Szomorú.
  • Kit--Kat
    Egy ALFAROMÍJÓ volt:/
  • shad0w
    lol, erről vmi bővebbet linkelnél? ez mi volt amúgy, vmi golf? :)

mod.: megtaláltam...

"Szétszakította az autót a fa

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyos sérüléseket szenvedtek, Makó közelében, ugyancsak vasárnap hajnalban, négy óra körül. A súlyos baleset a Csongrád megyei város és a hozzá tartozó Rákos városrész közti összekötő úton történt: egy személygépkocsi eddig ismeretlen okból letért az útról, majd egy fának csapódva kettészakadt. Az autó öt fiatal utasa közül ketten a helyszínen életüket vesztették, egy harmadik utas a kórházba szállítását követően hunyt el, ketten - a sofőr és az egyik utas - súlyos sérüléseket szenvedtek. "
  • I.C.ram
    sportkormányból ítélve, megint valami sztrítracsnis majom lehetett :P