101030
.
-
ZsirosKenyer #58634 hívhatjuk indiai bevándorlónak, vagy mediterrán alkatnak, de a legegyszerűbb: cigány -
Gyorsult kicsit a bírósági ügymenet! 

/Nekem nem tűnt cigónak!/-de tévedhetek persze. -
mondjuk holnap? pénzkidobás az egész, 15 év múlva se lesz jobb ember sőt, de ha igen akkor is csak 1 kanna benzint meg 1 gyufát érdemel az ilyen, csak valami faszok betiltották a halálbüntetést, remélem egy 150 kiló kancigány első éjjel asszonyt csinál a mocsokból. -
Remélem, a csávót valaki felgyújtja 15 év múlva, vagy esetleg még előbb! -
lol!
Tudjátok, hogy ki halt meg abban a piros Alfaban, amiről itt kép is volt, ketté szakadva?
Annak a Magyarcsanádi lánynak a gyilkosának (megerőszakolta, kirabotla, felgyújtott) a haverja, akinek a vallomása enyhihette volna a gyilkos cigány büntetését. Muhahaha!! :D Isteni igazságszolgáltatás volt ez :D -
Éss asszem ez Wankeles volt, ha nemtévedek... -
Ez büntet :DDD -
ilyenből régen volt két elég nagyméretű játékmodellem. egy piros, meg egy sárga. :) -
Borg #58626 Megvédi őket a további szenvedéstől :D -
gyalogosvédelem? :D -
+ ezt is kihagytad..
-
ezt a sok alfa koppintast............... -
Baaaazzzzmeeeeeeeeeg!!
LOL. Délelőtt láttam egy Aston Martin Vantage-t szétpadkázva :DDD
Osztrák szöszke kurva sikeresen letépte az alját a soproni rendőrség előtt.. :S
Csináltam róla pár borzalmas minőségű képet, ha kész lesz az otthoni gépem feltöltöm :) -
nem is hasonlítanak egymásra :DD -
Néhány érdekes járgány :DDD
Porsche Tapiro
Vauxhall SVR
Abarth 2000
Lancia Stratos
Maserati Boomerang
Alfa Romeo Carabo
-
hopp, ha már itt tartunk...
lakcímváltozás történt, a múlt héten megcsináltam az új lakcímkártyát... mennyi időm van a forgalmiba belevezettetni az új címem? -
Az fasza.... -
Ha 1 nappal is lejár,bevonhatják a forgalmit,kitiltási határozatot húzhatják akár 3 hónapig is,és csak azután mehet új kpm műszakira.
Ha lejárt,de már be van jelentve vizsgára,akkor a vizsgáig lehet használni. -
Ha egy autóra lejár a műszaki, akkor hány hónap alatt vonják ki a forgalomból, ha nem csináltatom meg? -
Grande Puntot. De csak kiváncsi voltam :) -
DJ BP #58614 én is sokmindent megnézek, még a dobozos Doblo-t is kíváncsiságból, mégsincs szükségem rá :DD -
naaa, áruld el mit néztél :D -
ja megvan, kösz. -
bemutatóterem, scroll az alá ami érdekel, és tervezze meg saját fiatját, ha erre gondolsz. melyik érdekel? -
De hol? -
nem akarok hülyeséget mondani, de a fiat.hun van. vagy nem olyanra gondolsz? -
Nem tud valaki egy Fiat konfigurátort a neten? Természetesen magyar kéne. -
DJ BP #58607 te se értsd félre, nincs bajom azzal amit mondtál :)
Biztos rossz lesz neki, de mégse halt meg... -
félreértés ne essék én még véletlenül sem akartam olyasmire célozni h sajnálni, csupán leírtam, azt a tényt amit valószínűleg amúgy is tök felesleges mert nyilvánvaló, h egy ilyen eset után normális életet már nem fog tudni élni. én legalábbis el nem tudom képzelni, h ebből fel lehet épülni, még ha egy számomra tök ismeretlen ember halálát is okoznám, esetleg önhibámon kívül, akkor is egész életem keresztül kísértene, de így h három barátot nyírt ki, valószínűleg ő is azt fogja kívánni h bárcsak ő sem élte volna túl, erre céloztam. -
DJ BP #58605 jaj szegény...
Többi szülő is biztos sajnálta! -
Jah egy Alfa volt. Nem is csodálom, hogy elszáltak, mert arra az út elég szar is meg vasárnap hajnalba esett is szal duplaszopás. De h ilyen körülmények között minek kell hajtani? Én 60-70-el alig merek ott menni mert kiesik a vesém meg a 4 kerék a kocsi alol olyan hullámos fos az út. -
lelkileg sosem fog felépülni a balesetből, nézőpont kérdése, talán ő járt a legrosszabbul... -
Sokkal.. De egy 17-8 éves autót simán ketté lehet törni
-
Ha már egyszer jaszkarizik valaki, legalább legyen tisztában az autója korlátaival.
Nem tudom, mennyivel mehetett, és miért ment fának, de egy autó nem szokott kettészakadni. -
DJ BP #58600 de valószínűleg a spanok sem ellenkeztek -
és megin ki éli túl? a hülye sofőr aki vagizik a spanoknak -
Szomorú. -
Egy ALFAROMÍJÓ volt:/ -
lol, erről vmi bővebbet linkelnél? ez mi volt amúgy, vmi golf? :)
mod.: megtaláltam...
"Szétszakította az autót a fa
Hárman meghaltak, ketten pedig súlyos sérüléseket szenvedtek, Makó közelében, ugyancsak vasárnap hajnalban, négy óra körül. A súlyos baleset a Csongrád megyei város és a hozzá tartozó Rákos városrész közti összekötő úton történt: egy személygépkocsi eddig ismeretlen okból letért az útról, majd egy fának csapódva kettészakadt. Az autó öt fiatal utasa közül ketten a helyszínen életüket vesztették, egy harmadik utas a kórházba szállítását követően hunyt el, ketten - a sofőr és az egyik utas - súlyos sérüléseket szenvedtek. " -
sportkormányból ítélve, megint valami sztrítracsnis majom lehetett :P