101030
.
  • ZsirosKenyer
    jaja, majd egyeztetek a personal fényezőmmel
  • Borg
    Lehet ködölni, csak fehér színen ki tudja mennyire lesz látható...
  • Magnumrolcsi
    Látatlanba nehéz megmondani, de meglehet oldani elemen belüli fújassal.
  • MikX
    Simán lehet javítani...
    Hameg nem mély, lehet h csak polír...
    Dee ha mély, akkoris simán ki lehet hozni pár ezerből, nade akkoris idegesító, ja...
  • ZsirosKenyer
    Tegnap reggelre virradóan faszán meghúzták a hátsó lökösömet. Ha elkapom a gyíkot magam tépem szét a jogsiját, nyomorékok!

Nem tudjátok elég azt a kb. 5 centis horzsolást fényezni, vagy az egész lököst kell?
  • Jani307
    Ha jó ponyvagarázs kell, nézd meg a http://ponyvagarazs.tar.hu oldalt. Én is tőlük vettem és mérföldekkel jobb, mint a többi, amit találtam.
  • pszihopata
    Ez azért más mint a corolla-camry./cromát nem raksz?/
  • Borg
    aaa nem hasonlit :D

meg ez se :D

• Borg
    Őőő...igen?
    Mert más autóknál ennél több kell ahhoz, hogy azt mond hasonlít? Pl a BMW-knél is elég volt a hűtőrács...
  • pszihopata
    Ne fárasszatok!Azért mert a hűtőrács meg a lámpa elöl hasonlít?
  • Lteebee
    Köszi.
  • Borg
    Szerintem inkább te nézd meg őket újra :D
  • pszihopata
    Mitől?Nézzd már meg őket!/a kaszniformáknak közük nincsen egymáshoz/
  • Lteebee
    Mert az Uno a ragatára, meg a cromára hasonlított
  • DJ BP
    ha neked pár vonal eltérés már szignifikáns különbség, akkor gratulálok, én kb. 5 méterről itthon Corollának néztem egy kiállításon, nem is néztem meg jobban épp ezért. Következő sarkon kinn volt mégegy, közelől ott lett csak gyanú, mert nagy. De amúgy kurvára ugyanaz minden, ha nincs egymás mellett
  • DJ BP
    nem értem mitől kacifántosabb az Alfa dizájnja? Mármint karosszéria technológia szempontjából, hogy több vas kell bele?
    Amúgymeg lemezek alatt keresném a nagy súly okát, a vázban
  • CSOCSO
    elhiszem hogy faj de nem ertem miert nyafogtok.. elegge hasonlit egy csomo auto egymasra.. de en tegnap voltam autokiallitason.. neztem merciket, autikat, bmw-t lexust stb.. ha egy kategoriat nezunk mindbol tok mas mindegyik.. es amugy nem birnek valasztani.. ott van pl a passat vr6............. tegnap ultem benne.. leesett az allam.. az r8 ban voltak olyan sportos ulesek meg az rs6 ban.. pedig az csak egy sima passat volt.. marmint vr6.. ha jol emlexem kormany mogotti valto volt meg minden.. nagyon zorall volt siman elfogadnam.. nemhinnem hogy egy szavam lenne amiatt hogy jajj miert focvagen.. nahmeg az r32 is.. pff.. ahh hagyjuk 10 autom lehetne se lenne eleg
  • pszihopata
    A camry-k régen nem hasonlítottak a corollára,most tök ugyanolyanok.

De az új bravó-t sem tudom messziről megkülönböztetni a grande puntótól.Régen az unó viszont nem hasonlított a tipóra.

Egységes márkaarculat-ennyi!Lehet spórólni a dizájnereken.

• Borg
    Tudnék mesélni a feelingről, 1 évig volt Fiat Tipom :D (1.4 i.e.DGT)
  • ZsirosKenyer
    ja bocs előző szériás népítéletben olvastam.

Ennek ellenére előbb vennék szerintem alfát mint audit vagy bmwt (persze csak a honda után :P). Ellenben aki ilyet vesz annak biztos halál nyugodt élete van, és tulajdonképpen nem történik vele semmi. A sajátomat sem vallom kifejezetten stresszesnek, de ha folyton szivatna az elektronika és nem indulna a verda szerintem felgyújtanám ;D
  • ZsirosKenyer
    A népítéletek szerintem egyébként sem érnek semmit.
    Van aki lehúzza 2 csillagra az autóját mert kopik a kilincs, a másik meg max pontot ad a motorcserés "álomverdájára" mert fülig szerelmes belé.
  • CSOCSO
    de ez most kurvara hulyeseg... 1 ceg gyartja a ket autot.. ezenkivul se a lampa se a beomlok se a grill semmi nem ugyanaz................ szal nem ertem.. de ha egy merci es egy bmw hasonlitana egymasr akkor megertem hogy furcsan neztek de igy.............
  • SötétBarom
    Top Gear-ben volt, sehol nem mondtam, hogy egy kategória.
  • SötétBarom
    " Népítéletben is többen írták hogy szinte lehetetlen eladni. "

Erre reagáltam -.-
  • Borg
    és?
  • DJ BP
    nem tudom, nem tűnik sokkal bonyolultabbnak, BMW-kben pl. rengeteg ív van :)
  • Borg
    Ja, csak ilyen kacifántos dizájnt nem lehet akármilyen anyagokból úgy megoldani, hogy tartós, és stabil legyen.
    Rövidítsék a váltót, hozzá pontosabb váltás, esetleg +1 fokozat a végére, és ennyi. Valszeg nem a fogyasztás, ami leginkább zavaró rajta.
  • DJ BP
    igen, nehezek, 100-150kilóval többek mint kéne, írták is korábban, hogy súlycsökkentést szeretnének

V6-nál érdekes 1755Kg, míg az új A4 quattro 1580Kg, 330xi szintén
  • Borg
    Azért ne mond már nekem, hogy egy 1 éves modellről el lehet dönteni már, hogy mennyire jó autó, meg hogy mennyiért lehet eladni :D Meg se próbálta még senki eladni, 1 éves korig meg jó hogy elő se jön még különösebb gond vele. Egyszerűen nem mérvadó ezeknek a népítélete még. Majd 5-6 évesen, na ott leszek kiváncsi rá.
  • DJ BP
    max. a 407 kupé pl. (halmozottan hátrányos kategória :DD), szóval a testesebb kupék :)
  • Borg
    Az autobildben is lehúzták a Brera váltóját, mert többet fogyaszt fogyaszt, és nem is gyorsul úgy vele mint a konkurencia, ráadásul Alfásan pontatlanul kapcsolható.
  • Borg
    Se az mx5 se az s2000 nem egy kategória a breraval, de még a TT se.
  • robotnyk
    top gear volt, és rx8 :)
  • SötétBarom
    Átlag: 8.8 Melyik említi, hogy lehetetlen eladni?

Ha pedig fifth gear, láttam egy részt ahol volt egy Audi TT, valami japó (mx5 vagy S2000, már nem emléxem), meg egy brera.. A végkövetkeztetés az volt, hogy az Alfa mellett nem, csak ellene volt érv, végül viszont mindegyik arc bevallotta, hogy neki az kéne.. Viszont egyik sem ajánlaná jó szívvel közeli ismerősnek :)
  • DJ BP
    itt már az új A4-et írtam
  • ZsirosKenyer
    marha jól néz ki, de nem csak az a baj vele hogy nagy az esély a meghibásodásra, hanem alapban szar.
    Pl. a Fifth Gear-ben volt róla teszt, és ők kapták elsőnek frissen a szalonból de már esett szét a belseje, műanyagok lepattantak stb. A váltót meg olyan fennhangon szidta az arc hogy tényleg elmegy tőle az ember kedve.
    Aztán Totalcar: mentek vele egy kört, panaszkodtak a szokásos dolgokra, aztán az egyik kanyarodáskor oylan ijesztően rendellenes hangot adott ki hogy teljesen befostak.

Nameg ahogy írtátok az ára is hatalmasat esik a rossz hírének köszönhetően. Népítéletben is többen írták hogy szinte lehetetlen eladni.
  • Borg
    Hát ezek közül tuti hogy az Alfánál kötnék ki. Számomra az Audi mellett is max a kinézet szól, akkor meg inkább Alfa, főleg ha még olcsóbb is.
    Audiról is sok rosszat hallani, főleg az A4 szériáról.
  • Lteebee
    Én egyiket sem választanám magamtól.
    Mindenesetre ebből a kettőből inkább a gengszterautót, mint az elromlós olaszt:)
  • SötétBarom
    Ebből a párosból csak akkor vennék audit, ha közben valaki eltörné a lábamat egy betonvassal :|
  • DJ BP
    A4 kontra ---- 159
    2,0 CR TDI -----1,9 JTDM 16V
    143LE --------150LE
    9,4s --------- 9,4s
    1460KG ------- 1610KG
    8.000.000Ft --- 7.880.000Ft

Nekem így talán akkora kompromisszumot nem kéne kötni :D, bár süllyedtek megbízhatóságban. Audi kéne :)