101030
.
  • ZsirosKenyer
    ha néztétek a tegnapi pimp my ride-ot, a srácok rádobtak vmi minivanre egy hang-imitáló szerkót.
    Gyakorlatilag 6 brutálnagy hangszóró az alvázra, a fordulatszámmérő szenzorához csatlakoztatva az egység, a memóriában pedig vagy 40 féle autónak a hangja. Egész meggyőzően szólt :D
    Szerintem FCX-re is jó lesz ;D
  • pszihopata
    Gyalogosokra mindenestre veszélyes lehet ha nem brümmög.
    Lehet hogy lesz benne pittyegő?:)
  • Csabesz6
    hát nemtom sztem is brümmögjön:)
  • SötétBarom
    Hondáék alkottak :D

Aprilia FV2 Milledue

KTM RC8

Haro Quad

• SötétBarom
    Jajmá -.-
  • Punker
    aha persze és neked nincs mobilod stb, az üzeneteid meg postagalambok viszik be a központba és úgy kerülnek ki ide igaz?
  • DJ BP
    Mondjuk azt nem értem, minek ekkora kasztni, nincs elöl motor, ezért hátul drabális a lábtér, mint egy hosszú S-osztályban kb. :) Lehetne kurtább is nyugodtan, így is rohadt drága lesz egyelőre sztem
  • SötétBarom
    A ló az ló, az autó meg autó.
    A ló szarik, az autó meg brümmög.
    Ami nem brümmög, az nem autó, hanem valami más :)

Az autó azér nem ló, mer nem szarik, a ló meg azér nem autó mer nem brümmög. Teccikérteni. Namost FCX senem brümmög, senem szarik, Rgo nem jármű :| (legalábbis nem igazi férfiaknak )
  • Punker
    minek?
  • DJ BP
    mert az volt előbb? Akkor ennyi erővel egy igazi jármű hagyjon lócitromot maga után nem? :D

• Borg
    Én is így vagyok vele, de azért az FCX tesztvideok eléggé meggyőzőek :) Én el tudnám viselni.
  • SötétBarom
    Autó brümmögjön :|
  • Borg
    Még pár FCX-Clarity kép

Ezeken a kiállítási fotókon jobban néz ki :)
  • cement
    nagyon sirály a belseje, végre elkezdik a par evvel ezelott koncepciok belterét sorozatban gyartani. fjúcsör iz hiör :D
  • Borg
    Mondjuk az eleje tuti más lesz, ha lesz EU verzió is. Mert itt ugye kötelező elöl is a rendszám.
    Bár nagyon nem érdekel, nekem megérne ennyi kompromisszumot az, hogy ilyen csendes, tiszta, és olcsón fenntartható. És a korábbi tesztek szerint egyátalán nem is megy rosszul.
  • robotnyk
    az eleje elég jellegtelen lett a concepthez képest. a priusból kiindulva szerintem legalább másfélszer annyiba fog kerülni, mint egy hasonló méretű benzines/dízeles autó.
  • Borg
    Sorozatgyártásban a Honda FCX - Clarity

Na ezt is megértük. A világ első sorozatgyártású üzemanyagcellás autója.

Csak nem értem miért kellett tönkretenni a koncepció dizájnt :( Ugyan sokat nem változtattak rajta, de szerintem egyértelműen szebb volt a concept... (meg ezen az is sokat ront, hogy sokkal ballonosabb gumik vannak rajta, kis felnivel)

Ha ezt valami csoda folytán nálunk is lehetne kapni, tuti befizetnék egy újra. Főleg ha adják hozzá a házi hidrogéntöltőt. Persze jó kérdés, hogy mindez mennyibe fog kerülni.
  • N1XYK3
    Sziasztok!!!

Ha tud valaki VW GOLF 2 G60-as kisautómodellt az írjon az e-mail címemre!
    [email protected]

Vagy vegyen fel MSN-en!
    [email protected]

Fontos lenne!!!
    Köszike!!!
  • redbull0304
    Ezt vagy ezt vagy ezt kérem!
  • redbull0304
    Inkább Cuda... :D Mondjuk a színe nem tetszik...
  • cement
    megvan mit kérek karácsonyra :D

jujujujujujjjj :D:D:D ez meg azé jo mer emelkedőn vizszintesben vagy :D
  • DJ BP
    hehe :D

amúgymeg elb*szott egy ötlet volt ez az autó :)
  • DJ BP
    OFF:
    Nagyapámat is a Hortobágyra...
  • ZsirosKenyer
    ez akár gerilla-kampány is lehetne :D
  • redbull0304
  • cement
    bakker bassszatok mar le engem, fiatal csavot amiert igy tanultam ezt meg masoktol :D:DD errefele ez a kifejezes hasznalatos a gazdagokra ennyi. aki videken lakik biztos hallott vagy hasznal olyan szavakat ami masoknak fura...
  • Kit--Kat
    sokukat kitelepítettek alföldre leromlott tanyákra
  • Lteebee
    Ha jól hallottam, akkor a 26 holdnál nagyobb földterülettel rendelkezőket hívták a komcsik kuláknak a 40-es évektől kezdve.
    Miután elvették a földjüket meg kulák-származásúnak (gondolom...).

Persze a 26 és a hold nem biztos, de valami ilyesmit hallottam ma a rádióban egy Fehér gárda nevű szervezet 49-es felszámolásáról készült film kapcsán.
  • fifi
    erről beszélek, köszönöm...
  • I.C.ram
    Az emg elég szomorú, hogy újgazdagokra mondjátok ezt, mert ez tipikusan azt jelenti, hogy arrafelé sikeres volt a 45 évig tartó agymosás :P Pont ezt akarták elérni, hogy a kulákokat lenézzék, és egyenlőségjelet tegyenek az emberek a nem kivánots személyek és az igazi kulákok közé :P
  • I.C.ram
    kulák=gazdag, jómódú paraszt, földműves, akiket a kommunizmus alatt üldöztek, mert többet értek el, mint a többiek.
  • DJ BP
    GULAG-ról hallottál-e?
    többek közt kulákok is kerültek óta, és nem jutalom
  • fifi
    nem tájszólás, hanem félreértés, mert a kulákoknak éppen semmi köze az újgazdagokhoz...
    na mind1 bocs az OFFért.
  • cement
    felénk az ujgazdagoat mindenki igy hivja. akkor ezekszerint ez ilyen tajszolas ? :D
  • redbull0304
    Én is néztem nagyot... Valami olyan volt még töriórán, hogy a régi nagybirtokosokat és vagyonosokat hivták így... RÉGEN!!!!!! :D
  • fifi
    "kulak" - kulák?
    ez a szó mit jelent; tudod?
  • cement
    de télleg :D na majd latjuk a sok bena szoke kulak picsat randalirozni vele :D
  • redbull0304
    Nekem is a C3 Pluriel jutott róla eszembe rögtön! :) Szörnyű!!!
  • DJ BP
    nekem béna

Mintha egy A3-ast pároztattak volna egy C3 Pluriellel :D (asszem ez a ,,kabrió" neve)
  • redbull0304
    OMG!