101030
.
  • fifi
    olyannyira, hogy regelni kell :)
  • ZsirosKenyer
    ez irtózatosan kemény
  • pszihopata
    Hát igen ez nem hülyeség!
  • pszihopata
    Ez tuti így van,mert a kisebb súlyú járművek kisebb sebességeknél dinamikusabbak.Egy kis köbcentis benzines ha kicsi a kaszni 50-ig simán foghat egy nagyobbat,persze később esélye sincs.
  • Lteebee
    Nem, mintha értenék az ilyen görbékhez, de nem lehet, hogy 50-60-on viszont egész gyorsan van?
    Elképzelhetőnek tartom, hogy 1-2-3-ban egész kis áttétellel szépen kilő.
  • DJ BP
    gyakorlatilag minden autó jó, csak néhánynak az ára nem stimmel :DD
  • mohuska
    el vannak szállva...
  • pszihopata
    Egy osztrák triálos haverom smarttal húzza a motorszállító utánfutóját,érdekes látvány.-/ha jól emlékszem 360 kilót húzhat/
    Azt mondta,pont befér a garázsába együtt a kettő.
    Múltkor kicsit megnézegettem a kocsit,nekem tetszett.Egyedül az ára nem tetszik.
  • ZsirosKenyer
    úgy tudom azok a smartok gyárilag 16-20 másodperc alatt vannak százon attól függően hogy mekkora motorral veszed. Szóval érzésre lehet fasza kis autó, de mikor elkeni a szádat egy tuning lada akkor lehet szisszegni :)
  • mohuska
    nekem is volt szerencsém egy ien kis autókához manuálba jobb én csak úgy használtam!!
  • CSOCSO
    szvsz mini nehezebb... meg talan tobb lo is van benne..szal minek attenni ezt a mocit a minibe
  • I.C.ram
    Húúú! Tegnap vezettünk egy Smart ForTwo-t. Nem tudom milyen motoros volt, de Brabus Optikás volt. Röhögve ültem bele, aztán mentünk vele egy kört, és leesett az állam, hogy milyen rohadt jó vele menni :D Nem tudom, hogy gyorsul, de olyan érzés volt, mintha 4 alatt lenne 100on :D Megy mint a barom, legalábbis úgy tünik a kis kasztni miatt. Nagyon tetszett! Ha jobban nézne ki kívülről, akkor kéne egy ilyen :P

Ami nem tetszett benne az az iszonyat lomha autómata váltó. Mercim gyorsabban vált a 34 évével, és zéró sportosságával. Utólag belegondolva, manuálisra kellett volna kapcsolni, de mindegy, majd legközelebb. Szóval fasza kis autó ez egy ocsmány kasztniba bujtatva :)

Megnézném, hogy a 98 lovas Brabus Smart milyen :D Ezt a motort kéne belerakni egy Minibe, na egy olyanra benevznék :)
  • pszihopata
    Éppen gesztenyepürét eszek!:) /tényleg/
  • DJ BP
    csak vigyázz, a fehér habszerű anyag a szájában nem tejszínhab :DD
  • mohuska
    és én nem tudtam!!
  • pszihopata
  • DJ BP
    tán neked főzött rókát? :DDD
  • mohuska
    végülis...de azér a kaját más szemmel nézed mint a kocsidon szétkenődött akármien trancsír állatot..
  • pszihopata
    Ugynmá anyád nem főzőtt húsételeket?Amíg friss,ugyanaz!
  • pszihopata
    Én ütöttem őzet kilóhússzal motorral.Élmény!
  • mohuska
    no ezentúl no erdő
  • Punker
    az a szép ha bejön a szélvédőn, csórit szarvas (kicsit nagyobb mint az őz ugye) az üléshez szegezte, a tűzoltók vágták ki a holttestet.
  • mohuska
    de ezzel a kocsival mit lehet csinálni? hát én hozzá nem nyúlnék....olyan lehet mint a hányástakarítás nem tudod h meik végét "fogd" meg a melónak....bláááá
  • DJ BP
    vagy 5-6 éve M5-ösön is volt őz, reggel hatkor, kiugrott, vissza akart fordulni és akkor elcsúszott, így ,,csak" átmentünk a fején... Ha nem csúszik el csúnya csörte lett volna korán reggel.
    Ugye akkoriban volt egy út 2-3 ezer Ft, nem kicsit idegesítő eset
  • Punker
    ennyit a zárt autópáláyról, vadhálóról stb.....
  • DJ BP
    sztem Autobahnon lehetett :), vagy nem tudom :D
  • Borg
    Srác aki az én Accordomat is csinálta, minap rámért egy 700km-t futott 2.0 comfortra :)

6200-as fordulaton 164LE.

A gyári adata 155LE :)
  • pszihopata
    Vajon mennyivel mehetett?
  • Borg
    Fejberugtam volna az erdészt mint a szél, aztán akkor legalább van okom büntetést fizetni.
  • desigo
    Kicsit korrekt a muterod
  • redbull0304
    Mi egyszer elütöttünk egy őzet! Szerencsére a kocsi oldalának futót neki így csak az tört össze! Nah mit csináljon vele ilyenkor az ember? Még nem döglött meg így anyám rögtön: - El kell vinni állatorvoshoz! El is vittük... 1. csupa szőr meg vér lett a csomagtartó! 2. kurva nehéz volt berakni 3. kijött valami erdész az állatorvoshoz és elkezdte, hogy mi mit képzelünk magunkról, hogy csak így elvisszük onnan, ez az erdészet tulajdona...! Elkezdi, hogy fizessünk neki 40-50e, hogy ne jelentsen fel minket! Anyám természetesen kifizette! Azt, hogy mi lett az őzzel az nem derült ki de valószínűleg a helyszínen levágták és az orvos meg az erdész és családjuknak volt egy jó vacsorájuk!

Tanulság! Ha valaki valamit elüt, hagyja ott! (Ha csak nem ember)
  • mohuska
    ó mammma....nem is tudom mit sajnálok jobban....talán a rókát : (
  • redbull0304
    Róka vs BMW
  • cement
    jah :S én is imádom a havat, a legizgibb, foleg hogy altalaban szilveszter korul teszek fel teligumit :D:D:D
  • SötétBarom
    Szar ügy :P
  • cement
    felénk csak szitalt a havaseso :@@ csak viz volt
  • SötétBarom
    Wáháháhááh!!

Jeee.. Végre esett hó!! Tegnap hajnali 3ig haza se mentem ;DD

Ja és kapja be az összes hótoló..
  • Csabesz6
    egyebkent szerintem elég tré a pimp my ride.erre csak rátettek egy lapáttal,amiota szinkronizálják.broáff.
  • Csabesz6
    :D!
  • Lteebee
    Szerintem a gyalogosokhoz a közeledő autónak nem csak a motorhangja jut el, hanem a menetzaja is.