101030
.
-
mohuska #58914 ugyanmár most mér mmondod h koppintanak...... 

sok fantáziátlan sárga -
Hyundai legújabb luxusmodellje:
Nem is tudom, mire emlékeztet... Talán erre?
-
mohuska #58912 RS 6 az 443le kb.....NSX?250?300?max 350 nem? -
:) -
Szerintem élményautózás és valódi sportosság nem fér össze. Az én nézőpontomban legalábbis nem. Az én kocsim sport felszereltségű, ami jelent egy, a normáltól eltérő futóművet, másik váltót, bőr sportülést, meg egy nagyobb teljesítményű motort. DE. Ettől még nem lesz a kocsi sportos, elvégre is inkább élményautózásra van kitalálva, hifivel, ülésfűtéssel, stb stb. Persze ez csak az én nézőpontom, de a komfort az a kényelem, amiben levezetek szívesen több 100 kilométert is, a sportosság pedig az, amikor érzem hogy én uralom az autót, és lehet vele határon autózni kanyarokban. Kettő együtt, olyat még nem láttam. De lehet ha egyszer vezethetnék egy CL65AMG-t, akkor megváltozna ez a véleményem :D -
ZsirosKenyer #58909 nem lehet túl sok vezetési tapasztalatod ha neked ennyi jelenti a sportosságot -
A sport szavat sztem most felejtsük el, mert szinte minden autónál más a sportos szó jelentése! :) Pont, hogy egy RS Audi-t nem a Janizásért vesznek! Ha erre kéne autó, akkor egy tűzpiros parasztvakító járgányt venne az ember! Pont, hogy a RS lényege, hogy egy átlag "szürke" autót olyan teljesítménnyel ruházzanak fel, ami minden autó becsületére válna! :) -
nálad a sportos=lóerők,nyomaték,végsebesség?
RS6 majd két tonna...persze ügyi 4.9 gyorulás.és micsinájjak vele?janizzak vele autópályán?
szvsz az élményautózás(nálam körülbelül ez a sportos)az nem ebből áll.
attöl függetlenül hogy még nincs jogsim:) -
Viszont nézünk pl egy RS6-ost a 1810kg-os súlyával 4.9 alatt van százon!!! Nah akkor ez most sportos vagy sem? :)
Egy NSX az 1410kg-os súlyával van 5.9 alatt százon, viszont az egy sportautó! Akkor ezektől, a bálnáktól nem jó az a mínusz 1 másodperc? :) -
nezzetek viasatot megy a soforok :D -
Ezek nem is sportautók! Inkább sportos bálnák! :) -
Ha sportautót vennék énse németet választanék az tuti. Azok nem sportautók, hanem inkább baromi izmos túraautók. SPortautó nálam megáll 1400-1300 kg alatt :) -
+én iagzabol azt nem szeretem ezekben a német presztízsgépekben hogy a járgány árának jelentős részét a motorháztetőn elhelyezkedő embléma teszi ki.
hát... -
ott a pont.de tényleg.
a SÚÚÚLY....
totalcaron van egy remek cikk ebbena témában(talán 2 is?)
kristóf:honda lokóval se kéne.vagyis de ,kéne...eladnám:)
oszt vennék egy könnyü kis pléhdobozt, +egy hetköznapokra való autot. -
Borg #58900 Nem a motorral van a baj, csak az autó mindössze az n+1-edik fócvágennek néz ki... a könnyű és sportos pedig vagy 20 éve nem igaz az audira... szóval... böszmemotor nehézautóba meg a gazdagok játéka, de nem sportgép. -
Horror áron fogják adni
-
Csak, hogy nektek is tetszen!
Ha belőletek semmit nem vált ki, hogy újból kihozz az Audi egy soros 5-ös turbómotort, akkor ez a ti szegénységi bizonyítványotok!
-
-

-
-
Audi TT RS
-2,5 literes öthengeres biturbós
-350 lóerős
LINK
-
nincs annak a mazdanak baja.. szvsz... -
Baromi jó ez a fiat 500-as. Kéne venni egyet az Y helyett :) 1.3 Multijet kéne. 75 lóval. -
Inkább úgy mondanám, hogy ő meg is tudja valósítani az elképzeléseit. :) Mint mindent más ilyen dologban, csak az számít, hogy kitudja jobban megvalósítani az elképzeléseit. Lehet, ha a kezébe nyomnánk egy ceruzát, fejébe töltenénk egy rakás rajztudást, akkor sokkal szebbet tervezne :) -
Az a fasz akit felpofoznál valszeg csöppet jobban ért az autótervezéshez mint Te, de azért np -.- -
:D! -
Ugyan ez a böszmeség fedezhető fel egy csomó mostani autón.. Yaris, ez az új mazda, meg sorolhatnám.. -
Itt jól látszik.. Szerintem nincs magasabban az új bravon az övvonal, csak jobban lejt.. Nemtom melyik fasz tálálta ezt ki, de ott kellett volna helyben felpofozni..
-
Éljen örökké a ford t-modell!
-
Borg #58885 Egyszerű. Az ablakvonalat emelni kell, hogy biztonságosabb legyen az autó. Ugyanakkor elöl nem emelhetik túlzottan, mert akkor nem látsz ki. Ez az átmenet a kettő között. Rengeteg autón így van. Undorító, de ez van. -
Ábrával szeretném bemutatni a gondolatomat: 
-
Nem kell ráfékezni simán felveszi a kerék.Azért csikorog meg lefogja a kereket mikor már nem tud tovább feszülni.
Ha csúszó kerékkel érnél oda,mitől tekeredne rá,mikor a kerék sem forog
-
DJ BP #58882 eddig a Mazda6-on láttunk hasonlót, nem túl sok :) -
annyira azért nem jó az a mondeo lámpa, hogy most mindenre ezt kelljen rátenni :C -
DJ BP #58880 sztem annyira nem rossz
-
Na.. Mazdáék is megtették amit megkövetelt a haza :\
-
abból legalább tanulnak :D -
Szerintem a gumihoz tapad valamilyen módon, úgyhogy tök mind1, hogy ráfékez e, rátekeredik. Mindenesetre mókás:D -
ZsirosKenyer #58876 én úgy látom nem fékez..
amúgy nem tudom mit pöcsölnek. Taposóakna és kész. -
Naja, dee mivan akkor, ha mondjuk nem fékez rá, akkor sztem simán csak átmegy rajta valószínű nem? Mert csak azért tekeredett rá, mert ráfékezett... vagyis lehetséges...
Bár nemtom h ez mien, dee amúgy simán át is lehet menni rajta szvsz, bár nemtom mondom, h hogy oldották meg, lehet h mindenképp rátekeredik a kerékre...