101030
.
  • Kit--Kat
    A Panda alapvetően egy nagyon jól sikerült konstrukció.
  • mohuska
    egyik haveromnak 100HPja van...nagyon dícséri!
  • I.C.ram
    Lesz belőle Abarth változat.
  • Balyy
    Egy kis autótól ne is várj 3,5-ös gyorsulást! :)
    Egyébként az 1,4-es az még nem sport változat vagyis arra gondolok h lesz külön sport is mint pölö a 100HP!
    Most az új corsa jutott eszembe vagyis a végletek:
    1,0 60 LE
    OPC
    1,6 turbo 192 LE
    Azért azt az 1 literes motort kicsit mókásnak találom! Városba elég de annyi pénzért akkor már vmelyik fiat kisautó és többet is kapsz!
  • DJ BP
    nekem ez az alapból buta kockaforma sportosítva tetszik :)
    de csak 1,5-2M-t adnék érte használtan, ez a megengedhető valóban hobbiautó kategória lenne, és csak városban veszthetem el a jogsit :D

• DJ BP
    az 1,4tjet meg 120 :)
    sima 1,4 75 és 90 lovas, Panda 100hp-ban 100, de benzinfalóbb :) (500-asban visszafojtottabb, 1s-el lassabb 100-ra)
  • DJ BP
    Nagyon sok sportos kiegészítőt lehet hozzá venni!

Akkor már 4,5 :DDD, és optika csak
    Amúgy átlagos teljesítmény (10,5s, 182km/h)
  • Balyy
    Azt olvastam valahol h 3,7 lesz a teteje a fiat 500-nak! Ráadásul egy ekkora kis fütykös kaszniba 100 lóerő!
    És elég keményen rámentek a sportosságra! Nézzetek fel a honlapjára! Nagyon sok sportos kiegészítőt lehet hozzá venni!
    Hát igen a fiat mostanába nagyon nyom! Lehet jót tett nekik a csőd közeli helyzet!
  • I.C.ram
    Szívó 1.4 csak valami 80 LE.
  • I.C.ram
    Szerintem turbós.
  • DJ BP
    Elég, ha a motor 1.4 turbós benne.

Az csak szívó, az Abarth valszeg 4,5-5 milla lesz kb. úgy saccolnám

De épp a Sport felszereltség a fullosabb :)
  • I.C.ram
    Ki mondta, hogy kell fullos? Elég, ha a motor 1.4 turbós benne. Csak a panoráma tetőablak kerül 200ba kb. autómata légkondi is legalább 100-150... Simán kilehet hozni olcsóbban is, ha nincsenek ilyen nagy igényei az embernek, csak egy mókás kis méregzsákot akar.
  • desigo
    A szavazatok azért sokat elárulnak :)
  • DJ BP
    hát kinnt 15000 euro a fullosabb, örülnék ha nálunk 3,5-3,7-nél megállna :) Annyiért teljesen korrekt lenne, ha a Minit nézzük. 4M még épp elmenne
  • I.C.ram
    1.4-es Fiat500 is 100 LE körül van. Az is kijön szerintem 3.1 max 3.2ből.
  • DJ BP
    akkor már Panda 100HP 3,1-ért :) Piszkos kis dög az, igaz belül az se szép, de nem zavarna. Hangsúlyozom, hogy olcsó ÚJ élvezetes sportos autók közt a legjobb vétel, de ha élvezkednék, 3 misiért bütykölnék valami használtat. Pl. ha lenne 12 misim autóra, alap presztízs közép helyett 8-9-ért vennék egy közepes kombit, maradékből hobbiznék valmit :)
    Mondjuk tudom ilyen értéknél nem fix az összeg, de elég lenne egy jól felszerelt dízel Accord vagy Mazda6 sima közlekedésre
  • Csabesz6
    ok:D
    sry-_-
  • robotnyk
    4,1ért? ugyanmár.
  • Borg
    Ugyanmár, magas, keskeny, és a futómű is max mcpherson+merevhíd...
  • Csabesz6
    nekem ez tetszik.egyedül az ára és a műszerfala nem tetszik.nincs egy tonna ,103 paci,pörög,szereti a szerpentint:)majdnem tökéletes.
  • redbull0304
    Szted egy majd 2 tonnás autóba elég lenne az a "kis" soros 5ös?
  • redbull0304
    A2 :D
  • MikX
    Jóaz, csak mért pont egy TT-be ?
    Rondább Audi-t nemnaon tudnék így kapásból mondani...
  • Csabesz6
    tökmind1, ugyse müködik:DDD
    oks köszi szval karbi.
    szelepállítás?...megtesszük amit lehet:D
    ugyis lakik nem messze apám régi jó barátja ,ő az ilyen IGAZI autók technikáját keni vágja:)
  • DJ BP
    biztos elvérzett korábbi szavazáson
    Nem is lett valami nagy durranás, és gyakorlailag alig olcsóbb az 500-asnál...
  • Kit--Kat
    A Twingo II is idei, nem?!
  • DJ BP
    ebből a mezőnyből nagyon nem is lehetett volna mit. :) Talán Kia Ceed meg Nissan Qashqai lett volna dobogós nálam. Kia már nem újdonság annyira, tavaly kellett volna. Nissan meg valamennyire egyedi gondolat, csak a motorok terén semmi újat nem hozott, Renault blokkok oszt kész, sokat fogyaszt és lomha a felépítése miatt.
    Mazda2 meg 4., a súlycsökkentés miatt respect :)
    Pug308, Mondeo, C-osztály meg nem valami fantáziadús új modell, folytatják az elődöket, ezenkívül semmi érdekes. A Merci kétféle orral jön, ennyi :)
  • Kit--Kat
    A Fiat 500 a 2008-as Év Autója
  • DJ BP
    hát kérem szépen mi bajotok volt a TT súlyával? a 2,0TFSI 1260Kg, az sok? Mai autókhoz képest egyáltalán nem, sőt. a V6-os DSG-vel 1430Kg, sztem az RS megáll 1350-nél, ami sztem korrekten sportossá teszi.
  • CSOCSO
    tudom:D

ladanal normalis hogy a szelvedo kozepeig er az ablaktorlo?
  • pszihopata
    Ez egy kicsit más!:)
  • pszihopata
    Ha jól indul,és jól megy akkor jó a gyújtás.
    Alapjárat az karbógond!
    Szelepállítás volt?-mert ezeknél fontos!
  • CSOCSO
    amikor leszedtem a kabelt az aksirol.. es visszatettem akkor az ECU ujratanulta hogy mizujs.. az alapjarat nagyon szar volt.. le is fuladt... de jatszottam vele, dtam neki kis gazfroccsoket. meg elmentem egy kis kocsikazasra.. neha mikor megalltam meg cisnalta.. de egy ido utan visszaallt normalra az alapjarat ( az ECU megtanulta hogy mizu)

de gondolom a ladaba nem lesz ilyen:D
  • Csabesz6
    sportosságról jut eszembe:D
    nincs a Zsigulimnak alapjárata.be kéne állítani.erdekes amugy megy mint a diszno a nyomod neki(68ló:D),de benyomod a kuplungot gáz le és lefullad.érdekes.
    apuka azt mondja hogy valami a gyújtással van.de már annyit babrált vele hogy elállította valszeg.
    nah de ezzel a dunaparton! ez élményautózás:D
    gép és ember élvezetes küzdelme:)
  • mohuska
    jha igaz téleg nem is hasonlítanak sőt sztem a kettő két különböző kategória!!!!!!
  • Lteebee
    És az a fránya 400kg...
  • cement
    nem koppintas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 mer a kinain bal oldalt van a tanknyilas, a bömösön meg jobboldalt
  • CSOCSO
    jajmar!!! mondd ki!!!!!!!!!!!!!! :D
  • I.C.ram
    az tuti nem, mert mindkettő ronda :P
  • CSOCSO
    nah milyen koppintas mindketto????? nah milyen?:D:D:D:D:

nah mire gondoltam?