101030
.
-
DJ BP #58994 hát nem lenne egyszerű rendberakni :) És jópár év mire az alkatrészeket összeszednéd :D -
pazdet #58993 kicsit rendberakva tetszetős lenne
-
pazdet #58992 Lotus Elite 1974
hasznaltauton :) -
-
mohuska #58990 nemzaér de az év autója választás az tök kategóriafüggeltlen euba is nem? -
Az Audié a legjobb imázs!
Továbbra is töretlenül sikeres az Audi imázsa, ugyanis az Auto Zeitung német autós magazin több mint 30 ezer olvasója immár negyedik éve hűségesen a négykarikás márka mellett voksol. A felmérés szerint a német piacon jelenlévő 47 autógyártó közül a prémiummárkák között is az Audi rendelkezik a legjobb imázzsal, ugyanis hét kategóriában nyerte el a legjobb gyártó minősítését: "Korszerű autók", "Megbízható autók", "Magas kidolgozási minőségű autók", "Minőségfejlesztés", "Tetszetős autók", "Szerethető autók" és "Jó reklámok". Öt további kategóriában az Audi a második helyen végzett ("Biztonságos autók", "Értéktartó autók", "Jól felszerelt autók", "Jó szervizháttér" és "Jó márkakereskedések"), két kategóriában pedig a harmadik helyet szerezte meg ("Kényelmes autók" és a "Versenysportban sikeres autók"). A 20 kategóriában feltett kérdésekre adott olvasói válaszok átlagából elért, összesen 14 dobogós helyezés eredményeképpen az összesített győzelmet is az Audi szerezte meg. -
a 10. helyen kecskemét, nos lehet hogy nagyot lenditettem a városom statisztikáján :D -
ebbe se sok drift nagyhatalom van :) -
DJ BP #58986 :) -
3 hete még az animal sex szóra keresők listáját vezette Magyarország, de még most is benen vagyunk a top5ben :D Ráadásul olyan orsázgok előznek meg mindket, ahhol sokkal többen élnek :D -
DJ BP #58984 csak a mocijai nem tetszettek az elődnek. Ez így konkrétan hibátlan, ára ha jobban nem száll el, tuti siker. Jól is néz már ki. Ha az 1,3 klímával 3,5 alatt lesz, akkor jó -
Ez LOL :D:D:D:D:D
Csekkoljátom melyik az első három ország, ahol a legtöbbet kerestek a "Bugatti" szóra. Ezekben a legtöbb a potenciális vásárló :D -
Szerintem ez úgy lehet hogy nem csak kategóriánként választanak év autóját, hanem van egy kategória nélküli szavazás is, és ennek a nyertese kapja "AZ év autója" címet. Legalábbis azt hiszem
-
"A szigetország saját Év Autója szavazásán a Honda Fit, az Európában Jazz néven ismert kisautó utódja győzött, megelőzve a Nissan Skyline kupét és az új Subaru Imprezát."
Ez így lol :DDD
Kinek jut eszébe ilyeneket összevetni???? -
en is orultem mikor az uj gumimban mar a 3. csavart talaltam meg... ugyan az a gumi .. 3 szor peccseltek be. -
ki az a f@sz aki ilyenben az élményt keresi? :) baze ez közlekedési eszköz, eljutni a városban A-ból B-be azt kész..... -
Borg #58978 Nekem is bejön az új formája. De főleg a motorjai. 1.3 100LE, és 1.5 120LE már elég jónak mondható az előző Jazz "eco" motorjaihoz képest. Igy talán az élmény is társul hozzá, és akkor nincs több hiba benne. -
Japánban a Honda Jazz az Év Autója

Nekem már az előző is tetszett nagyon. A kinézetét fikázók most kíméljenek, aki használta már vagy ült benne huzamosabb ideig az tudja hogy ez a legpraktikusabb, legtágasabb és legminőségibb (olyan értelemben hogy nem romlik el) városi rohangáló-kisautó ami létezik. Ha 2. gen tényleg nagyobb és jobb akkor garantált lesz a sikere. -
Te meg próbáljál erre nem arogénsan válaszolni...
Dee ja, csak félreolvastam amit írtál... -
próbáljad már értelmezni amit írtam...
-
DJ BP #58974 épp azt mondja hogy Swiftben van, Ignisben nincs :) -
Hát... én nemtom...
Anyámék új Swiftet vettek, dee a legfapadosabbhoz is alap volt a szervó...
Aztán végülis ami lett abban csak a kulcs nélküli indítás nincs benne... -
DJ BP #58972 az tényleg vicc, hogy minden autót növelnek, majd épp ezért néha beszúrnak egy kisebb új modellt is a palettába :) -
ignisben a GL-ben nincs szervó csak a GC-től
Swift GC-től indul és abban van -
mohuska #58970 Azért azt nehezen tudom elképzelni h a suzuki nem ad servot a legalapabbhoz......hát a szervo az már ALAP nem?? -
Hátt... most így h mondod, az A2 tleg csúnyább... :P
Hátt... Dee azért csak a feeling kedvért egy erősebb változata lehetne mondjuk az A5-höz...
A régi Coupé feeling kedvért... :D
Csakhát azóta változtak a dolgok...
ÉS ezaz, h minden egyes újabb generációnál nől a méret, és a tömeg, és az az, ami nemtetszik mostanában...
Pont a minap néztem a Top Geart, benne a legújabb CTR, meg az eggyel régebbi... hát ja... jópár kiló plusz, jópár centi plusz, és 1LE, grat... :D -
Hát elmondom neked hogy nagyon sok jár az utcán belőle. Főleg a Dél Európában. És ahhoz képest milyen kis kocsi, nagyon tágas belülről. Én nem szeretem különösebben a Pandát, de te meg összevissza kitalálsz mindent miért szar. Ha neked ez jól esik, hajrá. Felőlem a betonba is beleköthetsz. -
Ugyanígy érezheted magad egy WagonR-ben is. Miért kell egy fapad autótól felső közép kategóriát várni. -
Amikor élőben belülről néztem meg a Pandát már akkor ellenszenves volt hátmég a kipróbálása után.
Nem éreztem magam benne biztonságban,erőtlen,instabil,fapados... -
Talán mert a 100hp nem népautó a sima verzióval ellentétben! Az meg egy másik dolog h lehet mo-n nem sok van de sztem a fiat nem is belőlünk él meg!
Sztem meg jól néz ki bár a megvételén azért gondolkodnék! Lehet jól megy de sajnos a fiat nem a megbízhatóságáról híres! -
Feliciából sincs valami sok... nem is volt soha. Mégis is jó autó volt szerinted. Akkor a Panda miért nem lehet jó?
Ha már fikázzuk a másik autót, akkor legalább ésszel, és ne rohanjunk állandóan ellentmondásokba. -
Azért mert vicc ez a "jól öszerakott autó, és nagyon tágas" beszólás...
Annó egy vadonat új Skoda feliciát használtam ( 10 éve) ami ugyancsak minden extrától mentes volt.Mégis dinamikus,megbízható (pedig többet ment keresztbe mint egyenesen) szeretni való autó volt.
Nyilván az egy dolog,hogy kinek jön vagy nem jön be a külseje de ne írjunk már valótlan dolgot,hogy mekkora egy eltalált jó autó.
Nincs is az utakon sok belőle.
Nem éri meg még azt a kevés pénzt se amiért adják. -
Ennek sok értelme van, fapadosan minden szar, erre nem kell nagy ész, hogy rájöjjél. "Képzeld el, egy jól öszerakott autó, és nagyon tágas, annak ellenére milyen kicsi belülről. Szerintem belülről kivülről is jól néz ki. " Mond meg ebben mi az extra, hogy a fapadosban nincs benne.
Nem tudom miért volt jó neked ez a felesleges belekötés. -
Fateromnak volt ez.
Fel lett rakva a zsír új téli gumi és egy héten belül átment egy nagyobb csavar a gumi oldalfalán úgy,hogy még javítani se lehetett.
Ment a kukába az egy hetes gumi
-
Basszus, ma majdnem összefostam magam.
Megyek az úton, 30-40 körül, éppen nem túl gyorsan, egyszer csak olyan hangot hallok, mintha valami állat hátul kopogna az ablakon. Forgattam is a fejem, hogy mi a fax, de leesett, hogy basszus, nem lámpánál állok, szal nemigen fognak kopogni. A zaj hirtelen abbamaradt, én meg annyiban hagytam, mentem tovább a Tesco-ba. Beállok a parkolóba, és mondom magamban, azért megnézem, mi a ménkű volt ez. Semmi érdekeset nem láttam, viszont mikor közelebb hajoltam... ssssssszzzzzz... ARGH!!!
10 éve van jogsim, 4 hete saját gépem, és defektet kap a 3 hetes téligumi... OMG! -
Miért mit kapsz 2 millióból még? Dacia Logant, meg a sokkal kisebb Swiftet full fapaddal, de azt talán nem is. -
Lehet,hogy a 100 lovas változat már elfogadható de a sima alap verzió egy ótvar hulladék autó.
2 milla körül volt kb 2 éve teljesen fapadosan minden extra nélkül.
Se elektromos ablak de még szervókormány se.
Az,hogy hogy néz ki egy dolog de egy Puntó 10 X komolyabb autó... -
Csoda, hogy eddig bírtad. Képzeld el, egy jól öszerakott autó, és nagyon tágas, annak ellenére milyen kicsi belülről. Szerintem belülről kivülről is jól néz ki. Csak, hogy tudd miről van szó. -
Kb ugyanolyan faék bonyolultságú, mitn a régi Civic... -
Borg #58955 Mert ugye egy alapvetően faék bonyolultságú, és felszereltségű autót elég nehéz elbaszni. Bár a fiatnak ezt is sikerült már többször, szóval tényleg fejlődés :D