101030
.
-
jo nektek:D -
Borg #59033 "állat" :DDD -
Ehh.. Megint ömlik a hó, asszem ma este is drift nájt lesz :)
:PPPP -
Nem ok nélkül... Majd pont a "leszarom mi van körülttem, csak nekem legyen jó" magyarok fogják ezt a projectet véghez vinni, ami már szinte az összes nyugati országban megbukott. Egyedül talán Hollandiában volt valami eredmény, de ott is baromi kevés ilyen autó van. -
DJ BP #59030 nem szívbajos :) -
ZsirosKenyer #59029 Kóka és Winkler elektromos autót tesztelt
ez k**va nagy! Winkler hogy osztja a projectet :DDDD -
Nem...
Nyomj egy jobbgombot a kép helyén, és megjelenítés... látni fogod szvsz...
nemtom mé csinálja ezt a netcarshow... eddíg ment mindíg... -
DJ BP #59027 regisztrálós oldal? -
Hátt.. énmeg igen... :D
-
mohuska #59025 valahogy énse : ) -
Ezt valahogy nem látom:) -
-
:DDDD -
lol:D! ez beteg:D
bráám brááám ...és ahogy cibálja a szerencsétlen váltót =D -
:DDDDD -
DJ BP #59019 végülis kívülről egyedi, belül egész nagy, praktikus, az újaknak nincs az ára sem elszállva, igazából csak a belseje csúnyácska, de nem egy nagy kmpromisszum, akinek kívülről tetszik. Csak nekem a külseje nem jön be :)
Van jó dízel is -
humorosból... -
Egyik ismerősömnek van egy amit úgyszintén meglátott és megtetszett neki.
De pár év alatt meg is bánta mert elkezdett rajta minden csörögni,zörögni,nyiszegni,nyüszögni.
Reméljük te szerencsésebb leszel vele :) -
Van minden. -
mohuska #59015 szegény kar... -
DJ BP #59014 én inkább sírok :D -
ez kurvajo :D:D:DDDD -
Borg #59012 Nem, direkt a fékeket tesztelték valami műsorban. -
Motorfék? -
Borg #59010 Nekem meg az amikor völgymenetben addig fékezgettek vele, amíg lángba borult az első kereke... -
PT-ről mindig ez a video ugrik be, és általában elnevetem magam :DDDD -
Borg #59008 Attól függ mikor. Mert városban biztosan többet. -
G_ArchAngel #59007 volt-e már?:) -
10 litert eszik. -
2.0-s benzines. -
DJ BP #59004 milyen motorral akarod? -
Sziasztok!
PT Cruiser vásárlását fontolgatom, lenne is egy 2001-es, amit el tudnék hozni. Érdekelne, hogy itt közületek valakinek van -e PT-je. No és a véleményetekre is kíváncsi vagyok, ugyanis nem vagyok egy nagy autóguru. :) (Tehát ilyen esetleges típushibák, buktatók, stb. érdekelnének)
Ez nálam amúgy egy "szerelemótó", csakúgy mint a VW Bogár. Arról is anno sokan próbáltak lebeszélni, de nem sikerült - és nem is bántam meg.
BTW az olyan kommenteket kérem inkább mellőzzük, amelyekben valakinek alapból nem tetszik a PT, ezért sz*r, vagy hogy a haverom haverjának a tesója már látott és sz*r.
Olyan érdekelne, aki már használta is, esetleg márkakereskedésben dolgozik, is van rálátása a modellre.
Előre is köszi! -
Ebben a lotusban a jobbkormány a probléma,ha balos lenne 2 millát kérnének érte.
Jobbosban nekem se kéne! -
Nem budapesten kell csináltatni!
Egy négyhengeres motorfelújítása kijön 200K-ból /felsőrajk/,ha te rakod össze.Motorokat javítok,tudom miről beszélek.
Teljesen mindegy hogy lótus-e vagy bármi,már mindenhez legyártják a gyűrűt bármit,nem muszály eredeti alkatrészekkel felújítani.
Most jobb dugókat öntenek,mint 30 éve a gyári volt.
A fényezés vidéken megáll 200k-ból,és általában jobb minőségű mint amiket bp.-en csinálnak.
Le kell alkudni 1 millára,úgy 2-ből simán fut veteránrendszámmal!
Persze ha mindent szaki csinál,akkor a duplája.
-
Ja egy MK X. -
Egy ilyen régi autóhoz a teljes motorfelújítás kb 400k... Erre az autóra még simán rámegy utána kb 1 milla. szoval 3 millából meg is lenne az autód. -
Jaguar. -
Szegény le van pusztulva rendesen!
Mellette mi áll? -
Szerintem faszán egyben van,különben is tiszta műanyag meg alumínium,karosszériamunka megspórólva.Futómű meg motorfelújítás nem nagy ügy,bármit megoldanak már itthon is.
Az én öreg mazdámat 42000-ért fúrták,teflonos dugókkal együtt.Hengerfejfelújítás 30000 komplett,bármi kell legyártják.
Tulajdonképpen bagatel,ha az ember ért a szereléshez. -
pazdet #58995 azt írja hirdetésben, minden megvan hozzá.
az 1.3 misis árból ítélve hihető is.