101030
.
-
DJ BP #59074 látom nagyon idegesít :) Tojni kell rá :) -
DJ BP #59073 mert a Mini, Mercedes A, BMW1, Volvo C30-nak mi értelme ennyi erővel?? -
Világhatalmi törekvéseik nekik lehetnek,nem nekünk!:) -
ha világhatalmi törekvéseim sikeresek lesznek, első dolgom az lesz, hogy az összes hulladék kinai copypaste köcsögnek egyenként tépkedem ki a körmeit. -
ehj, nagy csalódás a veyronnal kapcsolatos kommenteket olvasni. -.- -
Nálunk nem,de ahol gyártják ott kicsit más a dörgés. -
mohuska #59068 mos nemazé de azonkívül h retro meg minden miér kerül 4.2be??
ebből nem lesz népcucc! -
DJ BP #59067 na ez már jobb
mégse 4,7 milla, mint a korábbi szürkeimportos cucc, ez már reálisabb ár. Persze nem a praktikumot nézve, de pl. egy felszerelt Swift Sport is ennyi... -
-
szóval hacsit a népnek:). -
DJ BP #59064 élvezetről kell szólnia, nem csak végsebességről és életveszélyről, mert ennyit tud -
mohuska #59063 ez egy újjab kínai lófasz??? -
Na igen,de a szupersport attól az ami,hogy nincsen túlméretezve,ergó ugyanabban az időszakban /pl. 2007/ dupla akkora teljesítményhez vaskosabb alkatrészek kellenek.
A bugattinál is csak vízzel főznek.Forradalmi dolgokról szerintem csak a marketingfüzetekben írnak,a veyronon semmi forradalmi nincsen,csak bazi nagy a motorja és kész.Változó szelepnyitás,4 turbó,56 szelep?
Értelmetlen erőfitogtatás szerintem is,őrülök hogy bukta.Nem erről kéne szólnia egy sportautónak! -
DJ BP #59061 fúj basszus, ízlést azt nem loptak :D -

-
ZsirosKenyer #59059 ahahahhhhh -
Na erre azért kimondhatom végre, hogy Alfa koppintás? :D
-
Szerintem nem attól forradalmi a kocsi, hogy tervezésénél minden tengely, fogaskerék, csavar 3x vastagabb, mint az átlag. Attól forradalmi, ha egy ilyen teljesítményt kihoznak pl egy "átlagos" szupersport anyagmennyiségéből is. -
DJ BP #59056 a Bugattival viszont átutazhatod fél európát és semmi bajod nem lesz, sokkal komfortosabb.
Tipikus használat :DDD -
OMG 45k km még bejáratós :o -
Borg #59054 Ehem.
"Kedvenc" céges pócwágenünkben pont 2 év, és 45ezer km-nél tegnapi napon elhalt a turbó.
Aszondja "Fehler auspuffanlage", és tipikusn ugy (nem)megy mint egy szívódízel...
Hogy pontosan mi és miért adta meg magát benne, arra még nem kaptunk választ a szerviztől... -
"raadasul sokkal jobb kocsi minden teren."
Na ez nem igaz, a CCX egy nyers sportkocsi kívül-belül. Nagyobb távokat megtenni benne lehetetlen, a Bugattival viszont átutazhatod fél európát és semmi bajod nem lesz, sokkal komfortosabb.
Azt meg nem mondanám hogy kalap szar az autó, valszeg azért ilyen drága a gyártása, mert a benne felhasznált alkatrészek olyan erőhatásokat tudnak kibírni, amilyet még egyetlen autó alkatrészei sem tudtak ezidáig. Ez volt az első alkalom, hogy ilyen erejű motorhoz sebességváltót, futóművet, gumikat és egyéb alkatrészeket terveztek. És úgy, hogy ne kelljen hetente a szervízbe hordani a kocsit hogy valamit cseréljenek rajta, (elméletileg) több évig bírja a kocsi még ha sokat mennek vele 300-400 közötti sebességgel is.
Szóval technológiai szempontból forradalmi a kocsi, az már más kérdés hogy kinek éri meg megvenni...
A Bugatti igazgatója egyébként azt nyiltakozta hogy a márka újraindításához kellett a Veyron, a következő autójuk olcsóbb lesz. -
DJ BP #59052
ilyen nem volt írva, ,,egyetlen autó előállítása csaknem hétmillió eurójába kerül a cégnek." Előállítási költség, mint pontos defínició nem szerepel, és ezek nem is közgazdasági hírújságok :) -
hat kifejleszteni egy uj modellt tobb milliard euro is megvan sokszor, de azt sosem szamoljak bele az eloallitasi koltsegbe... eloallitasi koltseg az az amibol megepitenek egy, kifejlesztett autot -
DJ BP #59050 egy ekkora kalap szart hogy lehet 7milliobol csinalni?
Fejlesztési költség benne lehet, ami ha nem vigyáztak k*rva sokba kerülhetett -
"rossz nyelvek szerint egyetlen autó előállítása csaknem hétmillió eurójába kerül a cégnek."
egy ekkora kalap szart hogy lehet 7milliobol csinalni? uram atyam, ehhez mar aztan tudas kell, hogy minel tobb penzbol minel szarabb kocsit csinalni. a koenigsegg ccx 550k euroba kerul kb es az nyereseges, raadasul sokkal jobb kocsi minden teren. sztem a veyron belulrol is egy okadas szar -
DJ BP #59048 az a baj, hogy nincs benne semmi eredeti, kipróbálni meg úgyse fogják 300-zal sem
és inkább begyűjtenék többfél olcsóbb modellt, ahogyan biztos sok pénzes teszi -
hát jah..
-
Csak azért mert 400at megy egyenesbeb elkéne ájulni?! Más kiemelkedő tulajdonsága nincs, maga a sportkocsi része elveszik a 2tonnában, így miértelme, nem tudom. SZerintem meg ezért nem fogy mert drága is meg amit meg leírtam. -
Jürgen hozzáállás. 2tonna, de nembaj, mer autobahnon tud menni 400at :| -
nem arról van itt szó, hogy kielégítsék az igényeket, vagy gyártsanak egy sportautót kopaszódó 40-50eseknek. hanem az, hogy csináltak egy olyat, ami csak a tudásukból és a lehetőségeikből kitellett.
a fogyasztás miatt meg biztosan nem bukott meg, mégis mennyi lehet egy átlag enzo éves futásteljesítménye? -
Mondjuk akármilyen meglepő szerintem a fogyasztása miatt bukott. Iszonyat nehéz az autó, és bazierős a motorja, ezért rohadt sokat zabál, és ki az, aki 50kmenként megakar állni tankolni egy ilyen autóban vegyülni a pórnéppel. Túlméretezett az egész. Nem tudom mennyit eszik 100on, és mennyit az Enzo, de lefogadom, hogy az Enzo legalább 40-50%kal kevesebbet eszik. Ha nekem lenne egy ilyen autóm, kurvára nem akarnék megállni egy koszos kis benzinkútnál, mert nincs más 50km-es körzetben. -
Szerintem nem olyan hűde nagy, nem minden komolyab sportkocsi gyártó erre megy rá. Porsche, Lambo, Ferrari, Maserati is csinálhatna ilyet, de ők inkább olyan autót gyártanak aminek értelme is van, ja és nem 7 milliót buknak vele darabonként, valszeg ez az oka:D -
ez még totalcarhoz mérten is bődületes ostoba megjegyzés. miféle praktikussági okokból venne bárki is 700-800-1000 milliós autót? krumplit szállítani? gyereket óvodába? lakókocsit húzni kempingbe? ilyet azért vesz valaki, mert megteheti. -.-
egyébként sajnálatos, hogy nem fogy el ez a kevés sem, amit csinálnak, mert fantasztikus, amit összehoztak a veyronnal. -
Hát igen... mint általábban a luxuscikkek 80%ának :D -
A Veyronnal az a legnagyobb baj, hogy semmiféle praktikus értéke nincs.
:DDD -
Nekem adhatnak akkor 1et vag 2öt! :D -
Nem kell 300 Bugatti Veyron?
Kínos. -
Nem esett elég ='( -
Mayda 6 @ Totalcar
Nekem most ez a legszimpatikusabb autó a kategóriájában
Kiváncsi leszek az új Accordra meg Avensisre :)