101030
.
  • cement
    hallod, irta zetorg hogy most vette es keszul levenni a matricakat, ne bantsad mar....
  • CSOCSO
    jaa osszekevertelek... pont ugy irtad a majd lesz dolgot mintha te linkelted volna a kepet.. bocsika... amugy mar csak egy Type R matrica kene a jobb hatuljara... a hatso kerek ele egy VTEC SOHC, az elejere egy TRD az a bal hatuljara a RALLI ART matricsa... nomeg a STREETRACSNIponthu
  • SötétBarom
    Az egész korrekt.. Amúgy nemgyerebe mer corsa..
  • broman191
    Miért nekem írod, nem az enyém?:D
  • broman191
    Maximum csak fílinget
  • CSOCSO
    jezusom meg egyik cucc sincs a kocsiban?:D:D:D:D mekkora RICER vagy:D
  • CSOCSO
    aham... es mi ez a sok matrica?:D:D:D azok adnak legalabb 19 loerot..
  • DJ BP
    de miben? mert kényelemben, kidolgozásban tuti nem
    Sportban igen...
  • CSOCSO
    lol:D:D:D
  • Zetorg
    karácsonyi kivánságlista :P
    nemsokára eltűnnek róla, csak a hátsó nagy marad.
  • broman191
    Csak majd lesz remélhetőleg:)
  • autoszimulator
    vinyl még elmegy, de az a sok matrica elöl :D Vagy az mind van a kocsiban, mert akkor értem a szponzorálást :)
  • mohuska
    jó lesz az....tudod sose kopel
  • Zetorg
    gyári 1.6 16v, 109le elvileg.ha minden jól megy, majd még alakítunk rajta...
  • mohuska
    aztán mit tud ??vagy csak matrica?
    de úgy jó egyébként!
  • broman191
    Nem átlagos:)
  • mohuska
    Aston vs Ferrari.....egyértelmű a ferrari
  • Punker
    jöhet?

hát akkor a tipikusan nem szép DE csúnya :)
  • Zetorg
    az új szerzemény:

jöhet a fika, még mindig csak egy opel :)
  • DJ BP
    nekem is kéne, híresebb lennél mint egy Ferrarival és nem irigyelnének :D
  • MikX
    Mindenesetre h az Aston és a Ferrari közül kellene választanom, egyértelműen 599...
    De ha lehetne, inkább mindkettő...
  • Kit--Kat
    Nekem is tetszik az Aston, de a fene tudja, hogy sokkal elegánsabb-e.
  • DJ BP
    Astonhoz képest :))
  • otrosinka
    én inkább kihagynám :)
    de ez elég érdekes gép / kicsit nevettem rajta /
  • Kit--Kat
    Pedig elég elegáns lett az 599, kék színben legalább olyan előkelő mint a 438as.
  • cement
    ez kurva jó :D a világ legkisebb autója, top gear módra :D:D
    eskü kéne egy ilyen
  • cement
    ja télleg akko nemannyi

eszerint $260k
  • DJ BP
    hát 260e font 90M, ha az igaz :)
  • DJ BP
    Én az SLR-t fotón durvábbnak látom, mint élőben, hátulról, oldalrl nekem kiábrándító volt élőben, jó elölről jól néz ki, de az összkép nem volt számomra meggyőző
  • cement
    hát.... wikipedia szerint 285ezer dollar, de volt ahol 260ezer fontot olvastam, ami olyan 57M ezért irtam ennyit...
  • DJ BP
    kábé 50-55millió

Hát a sima DB9 akörül van, ez inkább 65M :)
  • DJ BP
    dícséretes, hogy lefaragtak a súlyból, de ez nem szupersport, viszont ezt kényelmes és használni is lehet a mindennapokban :) Tetszik
    Még a Ferrari 599-en gondolkodnék, de az amennyivel gyorsabb, annyival kevésbé elegánsabb és puritánabb
  • CSOCSO
    slr beszaras mod tetszik nomeg a lambo is... de igazsag szerint fel millio dolcsiert... hat azert mar veszek egy astont ami gyonyoru kivulrol belulrol.. kurva csajozos.. nem ciki beallni az etterem ele avagy a diszko ele vagy anyadek/haverok elott se ciki megjelenni.. es vegulis gyors.. es az aston melle meg siman osszerakhatsz egy track attack autot... pl m3 bol... vagy evo bol... szvsz siman fel milla alatt maradsz a ket autobol es van egy uberelegans megis sportos autot nomeg egy olyan autod ami R gumikkal lenyom egy zondat a ringen.........

de valszeg egy slr el sem lenne gondom se a hetkoznapi se a versenyutakon...
  • cement
    slr se rossz, bar az egy nagyon fura koncepcio. szupersportkocsinak szantak de az is inkabb gt, aztán astont is fikaztad erte... hiaba eros, nehez, es mindent az elektronika vezerel amit ki se lehet kapcsolni, es teljesen automata.
  • mohuska
    ez egy simaliba GT. A vanquish meg szar.
    Amikor vadzsiúj volt akkor tesztelte a sport autó v mi
    az első autó váltóhibával ment vissza a második meg leállt azt ment de égett egy csomó kontrollámpa de semmi baja nem volt....
    nálam nagyon utolsók közt van az Aston...igazából a régi Vantage-on kívül egy se jött be nagyon.
    én SLR-t vennék, tudom dögnehéz meg ien meg olyan...de annyira keményen néz ki h csak na.
  • mohuska
    hát 120d-t előbb vennék xmilláért mint ezt a töpszlit 4-4,5félbe.

cement az az egyik legjobb választás sztem manapság.
  • cement
    igaz, nem szupersport, akkor ugy mondom hogy eléggé szuperkocsi :D de ha lenne egy ilyenem az biztos hogy körbeautoznam vele europat
  • robotnyk
    azé' szupersporttól ez messze van. (ha láttál friss top geart, még a vanquish is elveri) de ez a forma még így a sokadik aston martinon sem unalmas. viszont baromi jó grant tourer.
  • cement
    a szupersportkocsihoz visszakanyarodva, szerintem a legjobb kocsi az aston martin dbs. 6.0literes V12es, a DBR9es versenyautó motorja, 510hp(380 kW) 6500-as fordulaton, 569 Nm nyomaték 5750-en, 1695 kg, 6sebességes manuális váltó, 0ról 100ra 4.3másodperc és 307km/órás végsebesség. nekem ennyi bőven elég lenne.
    elegáns, presztízses, gyönyörű, kényelmes, stílusos, és nem utolsó sorban nagyon erős és gyors :)) egyszerűen lenyűgözően néz ki. és kábé 50-55millió

azért ha nagyon de nagyon el lennék eresztve, vennék még mellé egy Gemballa Carrera GT-t állatkodni :)

• cement
    hát a mini jopofa de a masik 3 telleg nem jo semmire :DD

egyébként százszor hamarabb vennék swift sportot mint ezt a divatgeci kispolszkit