101030
.
-
Az biztos, hogy többet még csak a közelébe sem fogsz parkolni rokihelynek:D
Ezt beléd fizettették 1 életre. -
ZsirosKenyer #59193 képzeld én SOHA nem állok mozgássérült parkolóba. A városban még ÉJJEL sem! De ez egy áruház a város szélén, ahová egy bevezető úton lehet eljutni egy teljesen üres parkolóhoz, ami annyira el van dugva hogy a mellette haladó útról rá sem látni.
Teljesen abszurd az egész szitu.
de midnegy hagyjuk mert csak ingereltek. -
nem az éjszakán van a hangsúly..... -
ZsirosKenyer #59191 de szar arcok vagytok -.-
megint megy ez a tipikus SG-s álszent okoskodás.
Milyen köcsög is vagyok hogy megfosztottam a tolószékeseket hogy időzzenek egy jót 0 fokban egy kihalt parkolóban a város szélén!
gratulálok mindenkinek! -
Azért nem, mert nem. Teljesen mindegy miért nem.
Vagy dögöljön meg a szomszéd tehene is?
Velem pl. nem történik ez meg, mert nem álok rokihelyre. Nem azért, mert tudom milyen szar lehet nekik stb. (túl szép lenne), hanem azért, mert megbaszhatnak érte.
Nem vitázni akartam én veled, a lényeg hogy fogadd el hogy raktakaptak. Minek idegeskedni ezen.. -
azért mert csak azt tudják elkapni a rendőrök, akin átesnek, ahol dolgozni kéne, ott elfogy a tudomány. -
Igazat adok.. Főleg amiatt, mert éjszaka történt, egy olyan helyen, ahol senki sem jár abban az időben.. Másrészt pedig errefelé a sok f@sszopó köcso:g rendőr mindig a telibek|_|rt rokiparkolóban dekkol a teszkó előtt egész éjjel.. Kapja be az összes... -
Mondjuk a fityómnál mennyi? 100k-nél volt. Most lesz benne lassan 180k.. Valami nyüszög kicsit :DDDD
Vízpumpa, vagy feszítő, nemtom.. De lassan kéne, nemdebár? :D
Gyertyák is elég régiek.. Lassan nagyszervíz.. =( -
DJ BP #59186 megtörtént, hogy többször vitáztam olyanokkal, akik beálltak, és még nekik állt feljebb, a srác meg bent ült nálam... A válasz, őket is meg kéne büntetni, nekem is ezeket válaszolták, hogy mi bajom van, mennyi másik autó is beállt. Hát lesz*rom... Persze rendőrként nem b*szogattalak volna ezért, de büntetőskedvükben voltak, te meg adtál ürügyet -
nem történik..... -
ZsirosKenyer #59184 hogy mi a bajom?
hát az a bajom hogy utána bementek a tescoba ahol a parkolóban legalább 10 autó állt egyszerre jogtalanul a mozgáskorlátozott parkolóban. Őket miért nem büntették meg???
a szabálysértés tényét nem vitatom de a körülményeit igen. Ez semmi más nem volt mint szándékos b.szogatás.
pf.mindenki milyen okos már megint, bezzeg ha ugyanez veletek történik megnézem hogy reagálnátok.
-
DJ BP #59183 Mi a f@szt akarna egy rokkant éjszaka, egy bezárt bevásárlóközpontnál???
Látod magyar mentalitás, szabályokban okoskodni :) Ennyi erővel hajnal kettőkor tilosban is állhatsz? ha senki nincs a közeledben, minek indexelni? minek égjen mindhárom féklámpa, kettő is látszik... stb. stb. Sorolhatnánk, szabály oszt kész -
nagyon helyes, hogy elkezdik, már ideje volt -
Borg #59181 Ez autó, és motorfüggő.
Szíjasoknál van amire 60-80-100-200e... -
Nem értem a felháborodást, végülis szabályt sértettél...
+ info (bár már sejted) hogy a következő 1 hónapban fokozottan ellenőrzik a rokihelyeket.
Ha meg akadékoskodsz, ne csodálkozz ha tovább szivatnak.
Nekem is voltak már rossz húzásaim (egyirányú másik irányból, behajtás csak engedéllyel, jobbra kanyarodni tilos, iratokat otthonfelejtés stb), de megfelelő szöveggel eddig mindig elengedtek. Sőt egyszer még be is húztak (lemerült az akksim).
Szal nekem csupa pozitiv élményem van EDDIG. -
Vezérműszíj cserét milyen időközönként illik (illene) megejteni? :D -
-
Nem jellemző
-
Ha megbüntethet,meg is büntet!Ennyi. -
hülyeség nem hülyeség, ez a szabály és kész, ennyi erővel akkor nappal se tartod be? -
Hülyeség. Kurvára nem tökmind1 mikor.. Mi a f@szt akarna egy rokkant éjszaka, egy bezárt bevásárlóközpontnál??? Mivel be van zárva teljesen mind1 hol áll meg, mivel nem tud bemenni sehova..
Kb olyan, mint a 30as tábla az iskolák előtt.. Nyilván hajnali 2kor nem szaladgálnak keresztbe gyerkőcök.. -
Inkább a 200 felett száguldozó emberkéket kellene jól megbüntetni. -
ha egyszer ki van adva nekik hogy szedjenek pénzt..... -
Bezzeg a 40-es táblához ki tudnak állni a trafival :( -
DJ BP #59170 jaj a múltkor, egy nagy lámpás kereszteződés, 2 sáv, belső sáv baloldalán egy autó, én a külső sáv jobb szélén. Barom Passattal beszáguld közénk, ugye simán befér, lefékez megáll, rá 1 mp-re piroson combos gázzal egyenesen tovább, de épp zöldre váltott a szembejövőknek a nagy ívben beforulósávban, tehát keresztbe előttünk, ha ilyen tempóban elindulnak, lehet összecsattannak
Mi a f*sz lehet az ilyeneknek sürgős
Ilyenkor bezzeg sehol egy rendőr... -
DJ BP #59169 én azt mondom, ne állj be, mert az a szabály, tökmindegy mikor, és miért...
Angliába tuti fosnál ezért is beállni, mert kamerákkal figyelnek :D
Eddig hozzá sem szagoltak, örülök hogy figyelnek erre. (nagybátyám révén érintve vagyok) Tudom ez durva azért, tetű belekötni, dehát beálltál, joga van kötözköni :) -
tényleg ennyire hatékony? kezdek örülni, hogy beléptem. :) -
Engem multkor megállitottak városban, nézegeti a kocsit, és megkérdezte, kié kocsi? -.- Mondtam hogy enyém, akkor kérte papirokat, és megkérdezi honnan van!! LOL! Mondjuk akkor még poénra vettem, és viccesen válaszoltam, de mivel büntetésből minden szart átnézett a kocsin, elsősegélydobozt, izzókat, társait, azóta inkább válaszolok normálisan.. -
Nekem viperám van, jöhetek én is? :DD -
Borg #59165 Legközelebb kimegyek veletek, van DAS-em, hozzánk se mernek szólni majd ahogy meglátják :) -
Látod látdo, ezé' nem kell a csillivilli :DDD
Én má nem mostam le kb 2 hónapja, lassan nem is látszik az eredeti színe (meg a rendszám =D )
Btw. amúgy rendőrség tevékenységére jellemző.. Amikor volt egy lopós balhé pubban fél óra alatt értek oda, utána fél órán keresztül kerestek elemlámpát, aztán az egésznek az lett a vége, hogy lebaszták a csajt akinek elemelték a cuccait, hogy a faszér nem figyel -.-
Fospisztoly egy banda..
Más:
Soproniak közül nem vágja valaki, hogy egy állat a buszvég előtt hogy került fel a járdára egy beton padon keresztül egy fabiaval??? :D (kb egy hete)
-
ZsirosKenyer #59163 most tegnap egy teljesen nagy faszság miatt b-sztak meg!
újonnan nyílt áruház (alpha park) nyitott parkolójában megálltunk pár fotót csinálni, és mivel a legnagyobb fény a mozgássérülteknek kijelölt helyen volt oda álltunk 5 percre. Erre jön egy jard 5 rendőrrel és elkezdik hogy ez szabálysértés. Mondtuk hogy VALÓSZÍNŰ b.zmeg hogy éjjel 2-kor egy bezárt áruház előtt egy mozgássérült fog parkolni ahol egy lélek sincs. Nyilvánvaló b.szogatás az egész.
Aztán ilyenkor jön a szokásos baromság:
"ezek gyári felnik az autón?" - nem és akkor mivan? "őőőő ez nem szabályos"
"ültetésre van engedélyük?" - nincs ültetve "DE!" - és ha lenne akkor sem kell rá papír "őőőő de!, ez szabálytalan"
annyira felidegesítettek hogy hihetetlen.
Szerencsére most van egy ismerős aki valszeg elintézi hogy megsemmisítsék a bírságot. -

Sőt, volt hogy megfordítottunk egy behajtani tilost is :DD -
ZsirosKenyer #59161 mi egyszer sötétbarommal vettünk le egy 30-cas táblát :DD -
:DDDD
teljesen logikus, ha felbontod az utat magad után, vagy elviszed a táblát, felragasztod a kocsi hátuljára, akko eltiltanak. :D De mostmá nemtom törölni a linket, mindegy, csak elejét olvastam el, az még reális is lehetett is volna :DD -
!!!
"Útügyi szabálysértés (út engedély nélküli felbontása, elfoglalása, útcsatlakozás építése, úthatárok feltöltése, útfenntartási anyag szétszórása, úton végzett munka jelzésének elmulasztása, út vagy műtárgy megrongálása, természetvédelmi területen az útról letérés)
50 000 Ft"
"Minden egyéb közlekedési szabálysértés
30 000 Ft"
"Közúti jelzéssel kapcsolatos szabálysértés (közúti jelzés jogosulatlan elhelyezése, megváltoztatása, felismertehetelenné tétele, működtetése vagy eltávolítása, jelzőőr állítása)
50 000 Ft + eltiltás"
xDDDDDDDD
Ez kész!! Mik ezek a fassságoK!?! :D -
főleg ha sms-ben veszed? :) -
jóhát kicsit régi cucc :DDDD -
(1)
Autópálya-matrica kiragasztásának elmulasztása
100 000 Ft + eltiltás
lol? -
Erre gondolsz?