101030
.
-
Csak célszerűen használják a dízelt :P -
A béka vótmá, de hogy Audival szántani...
-
Vótmá?
Gazdag német parasztok:
:D -
Nevetségesen szerencsétlenül csinálja!
Kolompárék ennyi idő alatt kettővel végeznek!:) -
Ej bazmeg. Ipari daráló :| -
Távozik az Alfa Romeo igazgatója -
Én is hallottam sok ilyen történetet. Eszméletlen nagy szegényslg van még ott. -
ZsirosKenyer #59348 nem csak hogy kultúrált, hanem rengeteg egzotikus autókkal is találkozni ott.
Gyorsulási versenyeken is a legdurvább verdák mindig románok.
De ettől még senki se higgye azt hogy olyan jó nekik.
Gigantikus a szakadék a gazdagok és a szegények között. Szinte nincs is középréteg.
Van egy önkéntes ismerősöm aki járja ott a kisebb településeket és szegény gyerekeknek segít, rengeteg helyen olyan régi a csatornarendszer hogy a wc papírt nem szabad bedobni a wc-be, hanem egy külön zacskóba kell tárolni amit aztán egy nagy szekéren visznek el vmi gyűjtőbe, közben ott bűzölög a szar a pofájukba 40°C-ban.
-
Nyáron voltam én is kint.
A nagyobb városokban teljesen kúltúrált verdákkal mászkálnak.
Brassó környékén még egy Murcielagot is láttunk. -
Románia Trip @ totalcar -
ZsirosKenyer #59345 igne, azt olvastam már budapesten és a többi európai városban is tervezik nemsokára. -
DJ BP #59344 ti már rájöttetetek, hogy a Google mapsan a fontosabb USA városokban már utcaszintenis lehet mászkálni, mintha ott lennél :) -
Tévedsz, a British Road Research Laboratory is részt vett a megtervezésében :) -
Úgy értem, hogy nem volt komolyabb tervezési fázis :D -
Véletlen körforgalom? 
Az útfestők meg véletlenül becsíkozták?:) -
Nem hiszem, hogy ez tudatos volt. Elég megnézni, hogy totál összevissza van az egész. Mintha pár melósnak megmondták volna, hogy csinálj körforgalmat. :P -
az igen, de ez mar nem is az a klasszikus ertelemben vett korforgo :D ezen hogy lehetne hasitani korbe korbe :D csak ugy tapadna az utas a jobboldali üvegre :D -
Rákerestem a világ legnagyobb körfolgalmára, és ezt találtam a google earth community fórumán -
Minek bonyolítani,egy többsávos körforgalomnál ez miért jobb?Nagyobb sziget kéne a közepére aztán lehet körözni! 
-
Azért kiváncsi lennék, hogy hány GPS zavarodik itt meg :D -
Én mennék az előttem lévő autó után :) -
DJ BP #59334 pro driver LOL :DDD
Asszem én elsőre a piros útvonalat választanám, bár át se látnám hirtelen :D -
Ezek a különc angolok...
-
Jááj
-
-
Uram atyám... -
-
Jaja, nagyon drága és bonyolult sajnos. -
A japánok már 30 éve gyártanak ilyeneket,de csak belpiacra.Ott főleg kis platóval használják őket.
A faszi bedől,a plató meg merev.Pár bekerült hozzánk is,de én mindíg féltem velük menni.
A kézifék rögzíti az elejét,persze mindíg felborult mert mindenki elfelejtette behúzni,mikor leszállt. -
Én már egyet behoztam /250 i/ nekem nem kell bemutatni!
Városi forgalomba túl széles,és nehézkesebb irányítani.
Kétszer annyi helyet foglalt a garázsban,mint az africa twinem. -
DJ BP #59325 sztem ez a Piaggio ugyanúgy mozgékony, stabilabb, viszont annyiba kerül mint egy autó, az a baja :D -
spec ez a piaggio amit linkeltel szazszor biztonsagosabb mint egy robogo, lattam rola tesztet es eloben is lattam mar ilyen es kurva jo, sokkal nehezebb vele megcsuszni mint egy hagyomanyossal
en a carvert akkor is megvennem, szerintem jo, mert vicces es elvezetes. persze nem ezt vennem ha csak 1 jarmure lenne penzem, hanem ha mar megtehetnem hogy hobbibol tartok egyet. szaladgalni tok jo lehet. -
Amelyik háromkerekű dől az motor,a másik meg autó.Így lenne logikus!
Szerintem mindkettő szar,és nincsen rájuk szükség.
Divatcikk néha felkapják,ahogy ezt is:
A robogó elveszti mozgékonyságát,kocsinak meg huzatos.
Mentem bogár trike-al,kész életveszély,csak feltünősködni jó. -
OMG:O -
DJ BP #59321 autó vagy motor, döntsük már el :DD -
talán mert ez dől a kanyarban és a trex meg nem? -
miert ne verne elmenyben a tobbi??
a t rex ketszer gyorsabb -
ha már háromkerekű, akkor nekem ilyen kéne, ezt biztos nem veri semmi élményben.
660 köbcenti, 85 lóerő, 100newtonméter, 185km/h-ás végsebresség, 640kg, 0-100 8,2sec. csak kár hogy a lámpája ilyen kerek az nem szép de így is kéne
-
:D
ket taska nelkul megjobb lenne -
dehogy fake.. latni belole joparat.. szvsz nagyon kircsi.
Campagna T-Rex
olyan mint az ariel atom.. csak szvsz elobb letezett...