101030
.
-
ZsirosKenyer #59715 ingyenélők..általában mindig azok mennek polgárőrnek akiknek középsuli után nincs kedvük sem továbbtanulni sem pedig dolgozni. -
PErsze lehet stiklizni, csak akkor vállald a felelősséget :P
Rühellem a polgárőröket. Szart se csinálnak, csak kötekednek, ha meg egy cigánybandát kéne lekapcsolni, akkor összefossák magukat. -
ZsirosKenyer #59713 azért az hogy 190-nel nyomod csúszós úton nem "kis stikli" -
toretto r34 #59712 jó de minden szabályt nem lehet betartani te sem tartasz be minden szabályt szerintem néha biztos csinálsz egy kis stiklit -
Erről beszélek.
Itt tart a társadalom.
Ha van ismerősöm a jardnál, elsikálom a kisebb faszságokat.
Nem is abból indul ki az ember, hogy betartom a törvényeket és próbálok másoknak példát mutatni. -
ZsirosKenyer #59710 ráadásul asszem pont most vették frissen és máris szétzúzták. Szegény hondi :( -
Ismerősöd okos ember^^ -
toretto r34 #59708 nálunk van 19 éves is sőt lehet elmegyek én is polgárörnek mert ezek ha szolgálatba vannak akkor általában jardal vannak és igy ismerik a jardokat és ilyen kisebb faszságért nem basztatják őket meg hasonló ezt egy polgárőr ismerős mondta ő is csak ezért polgárőr -
DJ BP #59707 Röhej...
(van 20 éves polgárőr? :O ) -
Bort iszik és vizet prédikál.
Sajnos tipikus polgárőrök. -
Ez meg öllég morbid :) -
Aztabüdöskurvaéletbe micsoda szörvájv arcok!! :O -
Szép,jó, de inglis verzsön nincs?:/ -
Mintha azt ordítaná hogy "Mineeeek tervezteteeek meeeeeg??!!!":D -
Skyline generációk -
Panda mobil.') -
-
ZsirosKenyer #59698 amúgyh a lenézel szóljál aztán tartunk fórumtalit. Talán csocso is ideér floridából :D -
ZsirosKenyer #59697 imó ;)
folyton megcsúszik és nekicsapódik vminek :D -
Imó? az ki/mi? -
Borg #59695 ? -
Imóval vigyázz, nehogy nekedcsapódjon :DDDD -
Sopron jó hely. Szeretem. Tervezem, hogy egyszer lenézek oda az öreglánnyal is. -
vw club sopron tali üt mindent sajnos ;) -
toretto r34 #59691 mi mikor lada talin vagyunk jól szoktuk érezni magunkat elfüstölünk pár garnitura rossz gumit szorakozunk dumálunk szedjük az információt a többi tagtol -
DJ BP #59690 én 1x voltam Ford találkán (isten nyugosztalja új tulajánál, tavaszig autótlan vagyok biztos :) ), nekem se volt emlékezetes, mondjuk nem is volt egy nagy szervezés. Legalább ilyenen is voltam, kipipáltom. :) -
Dehogy nézek ki! :D Nem szeretem annyira ezeket az autós találkozókat. Durrognak a fejem fölött a kamu "így lenyomtam a kiskocsögöt" sztorik stb :D
Egyszer voltam Felvonulási Téren Merci találkozón a coupéval. Nem votl valami nagy szám. Mondjuk vége felé beállított egy Pullman állólámpás :D Na az tetszett. Meg azért volt pár V8-as 500-as Merci is, de valahogy nekem nem jött be ennek az egésznek a hangulata. -
ZsirosKenyer #59688 én sajnos több mint 200 km-re lakom a lurdytól, de annyit tudok róla hogy nincs konkrét szervezés hanem van egy nagy parkoló ahova különböző márkák képviselői beözönlenek péntek esténként. Gyakorlatilag ennyi. De mivel bp-i vagy nézz ki aztán meglátod. -
Áhhh
a Merci már klubtag a Trabant-Wartburg Klubnál :D (komoly).
csak ismerek pár embert a Régi Swift Klubban, és ők szoktak kijárni a Lurdyhoz.
Szóval baromira érdekel, hogy melyik klubról va szó! Légyszí kérdezz utána nekem. :D Jó röhögnék, ha kiderülne, hogy ők csinálják ezeket :D Bár nem hiszem. -
ZsirosKenyer #59686 gondoltad bevesz a suzuki-klub a merciddel? :D ne is álmodj róla xD
amúgy én még nem voltam kint, de állítólag csak a hondások a jófejek a többiek köcsögök :D -
melyik klub -
es milyen suzukisok szoktak ott lenni? -
ZsirosKenyer #59683 Lurdy parkoló -
Miről beszéltek? Hova szoktak kijárni ezek az emberek milyen pakrolóba? -
DJ BP #59681 tiszta Amerika, ez jut eszembe erről... -
toretto r34 #59680 Tényleg vannak normálisak föleg akik tagjai klubboknak ahol szorakozhatnak megmutatják egymásnak mit tudnak a gépeik persze találkozokon nem az ut mellett. -
"miközben a talpnyaló haverjai elismerően nevetgélnek körülötte"
Én is voltam kint párszor és ez a mondat annyira jellemző a 80 %-ukra!
Főleg a Seatos csapat a szánalom.
Persze azért van jópár normálisabb egyén SX-el,VTI-vel,Integrával. -
LoL van itt egy arc V-tec.hu-s pólóban =) -
Hátja, énis valahogy így vélekedek, h nemmindegy h mindenféle szirszarokra mennyit költ az ember, mert akkor inkább egy jobb autóra, ami már inkább jobban megfelel az ember ízlésének!
(Most a szirszart nem erre értem, egy általánosítás volt, értsd: pl. ezerketteslada, dácsialogen, srolhatnám a listát, kinek mi számít szirszarnak...) -
Borg #59676 Nem szóltam én le a srácot, én is ismerem annyira hogy normális. De azért azt se akard elmondani, hogy 1.3 karbisra volt értelme kipufogó rendszerre pénzt kidobni :) Meg hogy jól áll rajta az a két kiálló kémény. Hát még a hangja :)
(bár ő volt az a múltkor is, aki meeten bömböltette a zenét, mert azt hitte jól szól a két hátsó oválja a kalaptartóban, közben meg úgy torzított mint az állat :D)
Szerintem amennyit az autójára költött, már vti-je is lehetne. Én legalábbis igy szoktam mérlegelni, hogy mennyi pénzt érdemes kidobni tuningra.